Bewijs dat C19 een US Nat. Instituut of Health creatie was [NIH]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #159 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


22-08-2022 Gegeven wat we nu weten via beschuldigingen uit Rusland en China, namelijk de door het US DoD gefinancierde biolabs in Oekraïne, en de aanvullende actie van het Russische leger; dit stukje van de puzzel is des te logischer.


Clandestine: Proof C19 Was a US NIH Creation

Ik heb mijn analyse van de memo van de Oversight en Judiciary Committees aan het US Dept of Health in januari 2022, met betrekking tot de zeer verontrustende onthullingen in de vrijgegeven NIH emails via de FOIA, opnieuw gemaakt. Afgevaardigden Jim Jordan en James Comer hadden een aantal serieuze vragen voor Collins en Fauci bij de NIH, met betrekking tot de ware oorsprong van covid, en waarom de NIH ervoor koos om al deze informatie voor ons verborgen te houden.

Deze emails zijn SCHREEUWEND, en bevestigen dat veel van ‘s werelds beste virologen en biologen geloofden, gebaseerd op vele factoren, dat C19 was gemaakt in een laboratorium. En ook hoe Fauci en Collins deze realiteit verborgen hielden voor het publiek. Gegeven wat we nu weten via beschuldigingen uit Rusland en China, namelijk de door het US DoD gefinancierde biolabs in Oekraïne, en de aanvullende actie van het Russische leger; dit stukje van de puzzel is des te logischer.

Je moet echt deze hele memo lezen. Het zijn maar 2,5 pagina’s en een paar e-mails, maar ik zal de belangrijkste fragmenten eruit lichten en de politieke/corporate taal vertalen.

Jordan en Comer’s stelling voor de memo is als volgt:

“Dr. Fauci werd gewaarschuwd voor twee dingen: (1) de mogelijkheid dat COVID-19 gelekt was uit het Wuhan Instituut Virologie (WIV) en (2) de mogelijkheid dat het virus opzettelijk genetisch gemanipuleerd was.”

Zij gaan verder met te spreken over het gevaarlijke Gain of Function (biologisch wapen) onderzoek, evenals de NIH pogingen om toezicht te omzeilen en verzuimden te melden wat zij aan het doen waren. Verzoek om een schriftelijk interview van Fauci en Collins om uit te leggen waarom hun emails rechtstreeks in tegenspraak zijn met hun publieke verklaringen en waarom zij ‘s werelds meest gekwalificeerde wetenschappers negeerden en tot zwijgen brachten. Fauci beweert dat hij de enige vertegenwoordiger van de “wetenschap” is, maar kiest ervoor om de wereldwijde experts te negeren. Hij offert de veiligheid van elk menselijk wezen op aarde op voor zijn eigen politieke agenda.

Zie de volgende e-mails met verklaringen van ‘s werelds beste wetenschappers, die aan de NIH rapporteren over hun analyse van de oorsprong van covid.

-Michael Farzan, Ph.D.

Voorzitter en professor van de afdeling Immunologie en Microbiologie. Universiteit van Florida. Ontdekker van de SARS Receptor.

Hij verklaart dat hij “last heeft van de furin-site, en er moeite mee heeft dat te verklaren als een gebeurtenis buiten het lab (hoewel er mogelijkheden zijn in de natuur, maar hoogst onwaarschijnlijk)”.

-Bob Garry, Ph.D.

Hoogleraar Microbiologie en Immunologie.

Tulane School of Medicine.

Hij stelt dat “ik echt geen plausibel natuurlijk scenario kan bedenken waarin je van het vleermuis virus of een virus dat er sterk op lijkt, tot ‘n CoV komt waar je precies 4 aminozuren 12 nucleotide invoegt die allemaal op precies hetzelfde moment moeten worden toegevoegd om deze functie te krijgen – dat en je verandert geen enkel ander aminozuur in S2? Ik begrijp gewoon niet hoe dit in de natuur kan gebeuren.”

Dus twee van ‘s werelds beste virologen vertelden het Amerikaanse NIH al in februari 2020 dat het moleculair gezien onmogelijk is dat C19 in de natuur voorkomt. En hoe reageerde Collins van het NIH op de top virologen die beweerden dat C19 door de mens is gemaakt?

Collins stelt dat “een snelle bijeenroeping van deskundigen in een vertrouwenwekkend kader (WHO lijkt echt de enige optie) nodig is, of de stemmen van de samenzwering zullen snel overheersen en grote potentiële schade toebrengen aan de wetenschap en de internationale harmonie…”

Ja, u leest het goed. De voormalige directeur van het NIH, zei dat we de top virologen moeten negeren, en het onweerlegbare bewijs dat C19 uit een door het NIH gefinancierd lab kwam. Anders zou het publiek kunnen denken dat NIH een snode samenzwering aan het voeren is en dat zou het vertrouwen van het publiek in de wetenschap kunnen schaden… kortom, Collins dekt zich in omdat zijn agentschap C19 heeft gemaakt. Dit werd gevolgd door een teleconferentie met ‘s werelds beste wetenschappers, waarbij medische propaganda werd gevoerd om het feit te negeren dat het virus duidelijk door mensen in een laboratorium was gemaakt.

Ondanks de herhaalde pogingen van de NIH om vast te stellen dat het lab lek in werkelijkheid een “samenzweringstheorie” was, drongen de top virologen toch terug.

-Jeremy Farrar, Ph.D.

Voormalig hoogleraar Tropische Geneeskunde.

Universiteit van Oxford.

En

-Ed Holmes, Ph.D.

Professor in de Geneeskunde.

Universiteit van Californië.

“(Ed Holmes) 60-40 Lab. Ik ben (Jeremey Farrar) 50-50.”

Dus ondanks het gaslighting seminar, zeggen topwetenschappers wereldwijd nog steeds dat de mogelijkheid van een lab lek waarschijnlijker is dan niet. De NIH koos ervoor om al deze gesprekken voor ons verborgen te houden, door te verklaren dat de wetenschap bevestigde dat het natuurlijk voorkwam, en iedereen die iets anders suggereert is desinformatie aan het verspreiden. Ze gingen nog een stap verder en gebruikten hun samenwerking met Big Tech om iedereen op het internet te censureren die suggereerde dat het virus door de mens was gemaakt. Ondanks dat de wetenschap duidelijk bevestigde dat het wiskundig zeker was dat het door de mens was gemaakt.

Denk na over hoe dit samenhangt met de strijd om de controle over Twitter. Bedenk waarom de Biden admin zo wanhopig is om controle te houden over wat wordt beschouwd als “desinformatie”. Als het publiek ontdekt dat Fauci en de Dems Covid hebben gemaakt en er over hebben gelogen… dan is het hek van de dam. C19 trof bijna iedereen op de planeet.

Dus gaan er twee maanden voorbij en in april 2020 vraagt Collins aan de rest van de NIH leiding hoe ze deze “destructieve samenzwering” kunnen bestrijden, verwijzend naar een Fox News artikel waarin staat dat er steeds meer bewijs is dat C19 afkomstig is uit het door de NIH gefinancierde lab in Wuhan.

Fauci antwoordt in een privé-bericht alleen aan Collins: “Ik zou hier op dit moment niets aan doen. Het is een glimmend object dat in de loop der tijd zal verdwijnen.”

Dus het publiek komt erachter dat het NIH de hele tijd heeft gelogen over de herkomst van C19, en het NIH reageert met verdubbeling en het blijven verdoezelen van hun betrokkenheid bij de creatie van een biowapen dat ze hebben gebruikt om de wereld te sluiten en een medische politiestaat in te voeren. En Fauci concludeert dat het publiek dom is en dat we het wel zullen vergeten als het volgende “glimmende object” zich aandient.

Concluderend, de US NIH creëerde C19 in een lab, via Gain of Function onderzoek in naties in het buitenland, met opzet om toezicht van het Congres te voorkomen. Een van hun experimenten kwam naar buiten of werd vrijgelaten. De NIH wist dat het door de mens was gemaakt, maar vertelde het publiek dat het natuurlijk voorkwam, om zich in te dekken. Ze werden betrapt, en begonnen wetenschappers te censureren die hierop durfden te wijzen. Ze censureerden ook alle tegengeluiden op het internet, ondanks het feit dat dit allemaal waar was. Het lijkt erop dat ze een gemeenschappelijke werkwijze hebben om waarheden te censureren die niet passen in hun complot om de wereld over te nemen.

Dus als normies beweren dat C19 niet door de mens is gemaakt en jij een samenzweringstheoreticus bent, laat ze dan de e-mails en de memo van het congres zien, die bevestigen dat het virus door de mens is gemaakt, en die bevestigen dat het NIH het in de doofpot heeft gestopt. Vergeet niet dat Collins kort na de verzending van deze memo is afgetreden en dat Fauci sindsdien ook grotendeels is verdwenen.

Is het nu, met al deze voorkennis, begrijpelijker waarom Rusland door het Amerikaanse Ministerie van Defensie gefinancierde biolaboratoria vernietigt/bezet in de buurt van hun grens in Oekraïne? Is het nu logisch waarom de andere twee supermachten de VS formeel beschuldigen van het maken van biologische wapens? Begrijpt u nu waarom de regering van de VS en Big Tech mij echt van het internet af willen hebben?

De US NIH is verantwoordelijk voor het maken van het biowapen bekend als C19 en dit is het geheim dat ze hun normies niet mogen laten ontdekken. Nu ze de vrije meningsuiting op Twitter niet kunnen controleren, gaan ze helemaal los met de “Disinformation Governance Board” om te proberen dit geheim onder de pet te houden. Want zodra het grote publiek wordt blootgesteld aan deze realiteit, zullen de normies aan onze zijde staan en roepen om militaire tribunalen en Fauci’s hoofd op een spies.

-Clandestine

https://republicans-oversight.house.gov/wp-content/uploads/2022/01/Letter-Re.-Feb-1-Emails-011122.pdf

04-08-2022 Russische MIL verklaart Oekraïne als oorsprong van C19! DNC Globalisten creëerden Covid Bio-Wapen!


23-08-2022

Tucker ging vanavond helemaal los, hij had het over de biolaboratoria in Oekraïne, NIH functievervaging, Facui’s emails, het verdoezelen van de ware oorsprong van C19, Rusland’s dreigende bio-terreur beschuldigingen. 

Tucker’s segment over Fauci’s ontslag raakt veel van de verhalen en onderwerpen die ik behandel, en is een goed voorbeeld van deze verontrustende realiteiten die de mainstream binnensluipen.

Langzaam maar zeker. Het normalisatie proces is aan de gang.

https://video.foxnews.com/v/6311272948112#sp=show-clips


Gisteren, tijdens de vergadering van de VN-Veiligheidsraad, had Rusland een aantal ZEER interessante verklaringen over de oorlog in Oekraïne, de betrokkenheid van de VS bij misdaden tegen de menselijkheid, de provocatie van de kerncentrale van Zaporozhye, en het mondiale landschap in zijn geheel.

Door: Clandestine Russia Gaining International Support as Western Crimes are Exposed in Ukraine

Gisteren heeft China de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN-Veiligheidsraad) bijeengeroepen om het onderwerp “Handhaving van de internationale vrede en veiligheid: Bevordering van gemeenschappelijke veiligheid door dialoog en samenwerking”.

Dit is een reactie op het voortdurende gebrek aan transparantie en samenwerking van de Verenigde Staten op alle fronten, met inbegrip van hun misdaden tegen de menselijkheid in Oekraïne, en meest recentelijk de opzettelijke provocatie van de kerncentrale van Zaporozhye.

Ik zal hier de verklaringen van Rusland behandelen, via VN-vertegenwoordiger Vassily Nebenzia. Ik zal de passages die mij opvielen uitsplitsen. Het volledige transcript staat in de voetnoten.

“Bijna niemand kan tevreden zijn met de internationale situatie waarin we ons vandaag bevinden. Het internationale veiligheidssysteem maakt een diepe crisis door. Bijna alle instellingen waarop het vertrouwde zijn verslechterd, het niveau van vertrouwen tussen de belangrijkste internationale spelers is gedaald tot een kritiek dieptepunt.”

“Al 30 jaar proberen wij geduldig met de NAVO tot een akkoord te komen over de beginselen van gelijke en ondeelbare veiligheid in de Euro-Atlantische ruimte. In antwoord op onze voorstellen hoorden wij echter voortdurend cynische leugens of pogingen om druk uit te oefenen en te chanteren.”

De wereldwijde spanningen lopen op. Een wereldwijde crisis ligt in het verschiet. Gebrek aan vertrouwen in instellingen en internationale leiders. En let op het gebruik van “30 jaar”. Dat is ongeveer toen Bush Sr. aantrad, en daarmee begon de heerschappij van 30 jaar Deep State VS-controle.

Rusland lobbyt voor diplomatieke oplossingen en het Westen weigert gewoon “substantiële beraadslagingen te houden.”

De volgende passage zou iets naar je moeten schreeuwen. Rusland roept de Deep State.

“De reden waarom het collectieve Westen al die jaren doelbewust het systeem van Europese veiligheid heeft vernietigd, is dat het gekalibreerde systeem van “checks and balances” dat was ontworpen om rekening te houden met onze belangen, niet meer voldeed aan zijn hegemonische aspiraties. Het werd verleid om de wereld in onderwerping te buigen en de hele wereld te dwingen te werken en te leven volgens de door de westerse landen vastgestelde regels. Collectieve veiligheid is onverenigbaar met dwang en hegemonie, de wil om alle alternatieve, soevereine wegen van ontwikkeling te ondermijnen, om landen en volkeren in de greep van een koloniale orde te houden. Zij gebruiken alle mogelijke trucs: ruwe inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van staten, staatsgrepen, bedreigingen, chantage, economische dwang, aanzetten tot conflicten. En de laatste jaren zijn er ook smerige misinformatiecampagnes geweest, gebaseerd op leugens en het vermoeden van eigen schuld. Waarheid en feiten spelen in hun wereld geen enkele rol, want de toonaangevende westerse media en PR-bureaus werken aan het besmeuren van de tegenstander.”

Staatsgrepen, internationale staatsinmenging (proxies), bedreigingen, chantage, economische dwang, aanzetten tot conflicten, misinformatiecampagnes door Westerse media… dit is letterlijk het draaiboek van de Deep State. Dit is hoe [zij] controle krijgen en houden over landen over de hele wereld, en Rusland is niet verlegen om ons te laten weten dat ze op de hoogte zijn van het bestaan van de Diepe Staat en hun snode activiteiten.

Ook iets om op te merken, Rusland/Trump/Q praat punten vallen allemaal samen. En China is het met Rusland eens, alleen minder uitgesproken over de zaak.

De volgende passage gaat over de oprichting door de VS van hun Oekraïense proxy via een staatsgreep in 2014, en het conflict bij de kerncentrale van Zaporozhye.

“Vandaag doen de Verenigde Staten en hun bondgenoten, door Kyiv te pompen met zware wapens, alles wat in hun macht ligt om het conflict in Oekraïne, dat begon nadat het Maidan-regime in 2014 de mensen die in het zuidoosten van het land wonen aanviel met bommen en granaten, te rekken en het Oekraïense volk te degraderen tot het lot van “kanonnenvoer”

Tegelijkertijd knijpen de Westerse landen, in strijd met hun eigen verklaarde waarden, cynisch een oogje dicht voor de verspreiding van de neonazi-ideologie, de moordpartijen op de bevolking in Donbas en de schendingen van het internationaal humanitair recht door de strijdkrachten van Oekraïne en de nationale garde. De afgelopen weken hebben de westerse beschermheren van Oekraïne in feite Kiev geholpen bij zijn pogingen tot nucleaire chantage, door de beschieting van de kerncentrale van Zaporozhye door de strijdkrachten van Oekraïne te negeren. Tijdens een vorige week door Rusland bijeengeroepen vergadering van de VN-Veiligheidsraad over deze kwestie was geen enkele westerse delegatie vastbesloten om de dingen bij de naam te noemen en er bij Kiev op aan te dringen een einde te maken aan deze gevaarlijke acties die tot een stralingscatastrofe op het Europese continent kunnen leiden. Wij hebben om een nieuwe spoedvergadering verzocht in verband met de voortdurende provocaties van de strijdkrachten van Oekraïne tegen de kerncentrale van Zaporizja”.

Hier pleit Rusland bij de Westerse wereld om te stoppen met de poppenkast, te stoppen met het negeren van de slachting van onschuldigen door de Oekraïense Nazi’s, te stoppen met het negeren van de oorlogsmisdaden, te stoppen met het negeren van de provocaties van de Zaporozhye Nuclear Power Plant en de mogelijkheid van een gebeurtenis op het niveau van Tsjernobyl, enz.

Natuurlijk weigert het Westen nog steeds een van deze realiteiten te erkennen, maar de inspanning is niet voor niets. Waarom? Omdat de rest van de wereld dit ziet. Rusland krijgt internationale steun.

“Vandaag beginnen zich, voor onze ogen, de contouren van een nieuwe wereldorde af te tekenen. Steeds meer landen kiezen voor de weg van een soevereine politieke, economische en beschavingsontwikkeling en verwerpen de door de westerse landen opgelegde recepten en patronen. Het Westen is bereid alles te doen om zijn hegemonie te behouden. Om dit te bereiken is Oekraïne opgeofferd en tot de laatste Oekraïner een oefenterrein geworden voor een proxy-oorlog met Rusland. Wij hopen dat de acties van het Westen in dit land de ogen van velen in de wereld hebben geopend voor de ware achtergrond van de crisis die op onze planeet is losgebarsten.

Wat er nu met Oekraïne gebeurt, en in het algemeen het optreden van de NAVO op het Europese continent in de afgelopen 30 jaar, is een les voor de hele wereld. Denkt u dat de VS en zijn bondgenoten in andere regio’s anders zullen handelen? De geschiedenis toont het tegendeel aan. Vraag daarom niet voor wie de klok vandaag luidt – hij luidt voor u!”

Rusland noemde een spade een spade. De VS hebben, en blijven, de levens van Oekraïense burgers opgeofferd om hun activiteiten in hun proxy van Oekraïne uit te voeren en te verdoezelen. En landen wereldwijd nemen dit waar. De VS zijn niet het baken van “democratie” dat ze beweren te zijn.

En u zult opnieuw merken dat Rusland zegt dat deze crisis al “30 jaar” aan de gang is. Aan het einde van Reagan, en het begin van de Deep State heerschappij van de Verenigde Staten.

China en Rusland lijken de verstandige en diplomatieke landen te zijn, terwijl de VS weigeren de nucleaire, chemische en biologische beschuldigingen aan te pakken. Rusland en China pleiten voor samenwerking en het gebruik van de juiste diplomatieke kanalen, terwijl het Westen simpelweg roept dat alles wat hen niet bevalt “Russische desinformatie” is.

Zoals we kunnen zien, houdt deze strategie geen stand, aangezien meer en meer landen stilletjes de kant van Rusland blijven kiezen nu ze zien dat de VS snode activiteiten ontmaskert in Oekraïne.

Toegegeven, de VN-Veiligheidsraad kan nog steeds geen vooruitgang boeken door de VS ter verantwoording te roepen, omdat de VS een van de Big 5 zijn, en die veto’s uitspreken over alles wat hen niet aanstaat. Een flagrante tekortkoming in de werelddiplomatie aan het licht brengen. De noodzaak van verandering introduceren.

Evolutie ontstaat alleen uit noodzaak, en binnenkort zal de wereld een crisis bereiken die ingrijpende veranderingen in de wereldmachtsstrijd zal rechtvaardigen. Zelfs op het hoogste diplomatieke niveau, is er een gevoel dat de wereld de afgrond nadert.

-ClandestineBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk