Angst, Woede, of toch beter een andere emotie?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #159 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Als na angst, woede je geen stap verder brengt, … Als de angst voor het ‘virus’ door de nieuw verworven onderdrukte kennis gaat leiden tot woede, wat is het dan het alternatief als je eigenlijk van tevoren al weet dat die woede je tot niets gaat leiden?


Wat levert de gedachte op dat je dat je [vul hier je meest gehate persoon in] wel met je blote handen zou willen vermoorden. Die persoon is tien tegen èèn toch niet bereikbaar voor je en die gedachte blijft zich herhalen en herhalen zonder dat je een stap verder komt.

Sommigen hebben natuurlijk gemakkelijk praten. We waren al jarenlang complotdenker, hebben de lange weg van gebeurtenissen jarenlang doorlopen. Waren actief op internet en bij protesten wat de mogelijkheid in zich had om gelijkgestemde te ontmoeten en daarmee zaken een plaatsje te geven, al wat dingen verwerken. Informatie uit te wisselen, inzichtelijk maken, ogenschijnlijk losstaande zaken met elkaar verbinden, connecting the dots.

Maar wat als je al die tijd onwetend of erger als een zombie in het leven stond? 

Hoe ga je dan vorm geven aan al die emoties?

Kun je dan putten uit eerdere ervaringen?

Had je reeds ervaring je zegeningen te tellen in plaats van je tegenslagen?

Had je al de gewoonte ten alle tijden de dag af te sluiten met positieve gedachten en zo elke nieuwe dag ook weer aan te vangen?

Ga je dagelijks om met doemdenkers of ge je die voor het moment liever uit de weg?

“Elk gevoel is een krachtig signaal van je wezen dat je op een bepaalde manier begeleidt. Helaas staan velen van ons onszelf toe om beperkende emoties te identificeren en vast te houden, in plaats van de lessen te leren die we ervan moeten leren en dan verder te gaan”. 

Velen zijn zoekende naar een beetje controle,
nadat zelfs hun emoties zijn gestolen.

-HM

Bedenk dat men in de huidige wereld alles in werk stelt om de ontwikkeling van krachtige mensen, krachtige gedachten te ondermijnen. Men drijft je liever in de armen van de gelijkgestemde bange mensen en ver weg van de complotdenkers die veel moeilijker te beïnvloeden zijn door de kwaadaardige elites.

Een eerste stap is dan ook noodzakelijk, -afstand nemen van de leugen media, radio, TV, kranten, magazines-, zelf je media mix samenstellen waar je een positief gevoel, hoop en kracht bij vindt. Elke dag, elk uur. 

Hoeveel kansen in je leven heb je al niet aangegrepen vanwege de angst om te verliezen wat je hebt?

Zou je alle schepen achter je durven te ‘verbranden’ om een nieuwe start te gaan maken?

Om een kans te grijpen die ongekend is in duizenden jaren geschiedenis?

Op zo’n splitsing staan we op dit moment. De angstigen hebben zich laten leiden door hun angst voor een ‘virus’ totaal verlamt door aangeprate -niet bestaande- virusangst. Al die anderen stonden sterker in hun schoenen om wat voor reden dan ook. Ze lieten zich niet leiden door angst, want angst verlamd. Ze streepten voor zichzelf alle plussen en minnen tegen elkaar weg. Lieten zich niet leiden door de ongekende propaganda druk en dreigende maatregelen. Chapeau.

Anderen zoals ondergetekende wisten al dat al die angst, die ‘gevaren’ totale bull-shit waren en zagen de ongekende angsthazerij met lede ogen aan tot het punt van totale zombie status die voor sommigen nu al bijna 3 jaar staande wordt gehouden.

Ze zijn bovendien voor een ieder herkenbaar, daar waar nu alle maatregelen afgeschaft zijn als enige met een mondmasker in de buitenlucht rondlopen geeft te denken. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk