dotcom.radio aflevering 326 van 21-08-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #158 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 326 – Reeds miljoenen vaccin doden – Bloedklonters geen menselijk bloed – Nucleaire aanslag Oekraïne – True the Vote / the Pit / vrijgave int. inmenging verkiezingen – boom, boom, boom week alweer – en meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Velen zijn zoekende naar een beetje controle,
nadat zelfs hun emoties zijn gestolen.

-HM

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Twitter: Maar, … als alle immigranten stemrecht krijgen dan ook de buitenlanders die net als ik in Frankrijk wonen, dat wordt dus -geen- stem voor Macron maar voor Le Pen die immers ook gaat voor het bindend referendum = zelfbestuur !

[Medusa] Kamer terug van reces voor spoeddebat over uitspraken Hoekstra​

* De “verdwenen kinderen”, horen daar ook de kinderen bij waarvan de ouders weten waar ze zijn maar geen bezoekrechten krijgen. In 2019 hield ik van een ouderpaar een dossier bij op gedachtenvoer, maar dat moest in opdracht van de rechter verwijderd worden onder bedreiging van “anders mogen jullie de kinderen nooit meer zien”. Ze zitten in een tehuis hier in Frankrijk. “Na 2 jaar en 3 weken ik heb met heel veel instanties contact gehad kreeg ik eindelijk antwoord van het Europese hof van justitie  voor de rechten van de mens in Brussel, ze noemen de situatie schrijnend maar zeggen niks te kunnen doen. We mogen inmiddels sinds de uitspraken wel weer elke week even bellen op vrijdag avond met de kinderen en Nederlands spreken”. Als je dan huilende kinderen aan de lijn krijgt lijkt het me meer een mentale marteling, …

TRUMP– & –Qanon

[Godsgeschenk] BREAKING: True the Vote geeft informatie vrij die ze maanden geleden aan de FBI gaven – China heeft informatie over 1.8 miljoen Amerikaanse verkiezingswerkers op een server in Wuhan
– En vergeet niet dat het de Deep State was die met het 16 jarige plan (8 jaar Obama, 8 jaar Hillary) China als wereldmacht wilde hebben en oa. het Chinese controlesysteem op alle burgers ook in de VS wilde invoeren. Denk aan de Clinton Foundation, de Chinezen konden daar (onder het mom van het steunen van goede doelen) miljarden dollars storten in ruil voor inzage in de geheime overheids e-mails van Hillary, waaruit de Chinezen konden halen wat ze wilden, geheime (militaire) technieken, geheime overheidsinfo, ALLES! Dat programma van de Clintons staat bekend als het Pay To Play programma en dat gebeurde met medeweten van de toenmalige president Obama en vicepresident Biden. Dus ook de top van de Amerikaanse regering verkocht voor veel geld heel Amerika aan de Chinezen. Geen wonder dat Hillary haar e-mailservers en de honderdduizenden e-mails daarop heeft vernietigd, iets waarvoor ze NOOIT bestraft is, omdat ook de FBI en het Amerikaanse ministerie van justitie zijn geïnfiltreerd en aan de kant van de corrupte democraten staan.

[Mike]  X22 Report – het Amerikaanse Congres (parlement) is niet op zomerreces omdat ze dan opgepakt kunnen worden!

[Medusa] Clandestine De 2 vragen die conservatieven moeten stellen zijn:
-Waarom stemmen mail-in stemmers zo anders dan in-person stemmers?
-Waarom zijn de mail-in stemmen consequent tegen America First kandidaten?
Cijfers liegen niet, en het is wiskundig onmogelijk dat er zoveel verschil is tussen mail-in en in-person kiezers. Vooral in voorverkiezingen.
De enige verklaring is fraude en het vat zijn mail-in stemmen.
Dus de behoefte aan een virus.

[Medusa] twitter Verenigde Naties kondigt aan dat Klaus Schwab van het World Economic Forum en VN-secretaris-generaal Antonio Guterres een overeenkomst hebben ondertekend om Agenda 2030 te ‘versnellen’

[Mike] Waarom Niburu definitief af is:

[Godsgeschenk] Clandestine Nieuwe briefing van Russische MIL! Rusland beschuldigt de VS/Oekraïne van het in scène zetten van een NUCLEAR false flag bij de Zaporozhye Nuclear Power Plant, de grootste NPP in Europa!
* GV NUCLEAR valse vlag? Rusland beschuldigt de VS/Oekraïne !!

[Roelof] Paul Harmans deelt het volgende: De druk wordt opgevoerd op ‘The Deep State’ door op 7 september a.s. een film uit te brengen over Hunter Biden: Breitbart’s ‘Mijn zoon Hunter’ film brengt trailer uit… Seks, prostitutie, drugs, vriendjespolitiek, witwassen, meer seks, een laptop uit de hel, Chinese spionnen, Oekraïense “zakenmensen”, de CCP, de uitverkoop van Amerika, de grote man, corn-pop, meer seks, meer drugs, en… familie Details: https://mysonhunter.com
https://rumble.com/v1gitsf-breitbarts-my-son-hunter-movie-releases-trailer.html

* George Webb: What’s In Trump’s Top Secret “President Of France” Box >From Mar-A-Lago?
– some documents were related to the President of France
— Geen idee wat ik van zijn bevindingen denken moet. Hoe staat George in het virus verhaal, totaal onbekend, geen persoonlijke mening te bespeuren tot op heden. De verdere relaties met Frankrijk, pittig uitzoek werk, tijd ontbreekt. Een gedachte is echter dat George spreekt van een super spreader event in Wuhan dat hij achter een virus dwaalspoor aan loopt

* Dit kreeg ik opgestuurd van een NL connectie uit Canada
Follow Your Leader… Over The Cliff – David Icke Dot-Connector Videocast
Het zelfde verhaal dat Trump niets meer of minder is dan de vaccin pusher, maar nul over zijn succesvolle “genezing” met HCQ _ Hij geeft wel aan dat hij niet snapt dat men het ene fascistische regiem met een ander fascistisch regiem vervangt

CORONA

[Roelof] KENTERING IN COVID-BEWUSTZIJN SPANJE
Een positief bericht vanuit Andalucia/Zuid-Spanje ging afgelopen week rond op social media. Een boodschap van Henna Maria Vermeulen. mede-oprichter van het internationale platform van Police for Freedom. 

Op vrijdagavonden voert zij met haar vrienden actie op boulevards aan de Middellandse Zee. Op hun borden en spandoeken staan teksten als: ”Apenpokken staat gelijk aan vaccinatie-vergiftiging”, “Hoeveel prikken moet jouw kind hebben om zich vrij te voelen”,  maar ook “Er zijn manieren om het lichaam te reinigen van de vaccinaties”.

Voorheen waren zij als actievoerders nog wel eens doelwit van vijandigheden uit de bevolking, en werden ze geridiculiseerd. Maar daarin is  een kentering gaande. Er is meer besef en bezinning gekomen onder het Spaanse volk, dat klakkeloos het eenzijdige narratief van de overheid heeft gevolgd, meldt Henna Maria.

Gevaccineerde mensen komen nu op hen af om het naadje van de kous te weten. “Ze zeggen dat ze constant ziek zijn, en de vrouwen bijvoorbeeld dat ze menstruatieproblemen hebben gekregen. Men ervaart een belastende verandering in het lichaam sinds de prikken, maar er is angst om toe te geven een prooi te zijn geweest van misleiding.”

Toch komen er nu reacties als: “Ik weet dat het een fout van me was, ik weet nu dat ik het niet had moeten doen, maar ik bezweek onder de druk” en “Dankjewel, ik ga niet verder met me laten vaccineren.” en “Alsjeblieft, vertel me alles wat je weet.” Ook kwam er een jongen op hen af die zei: “Geen enkele dokter die wij kennen, is zelf gevaccineerd.”

Het bewustzijn ten aanzien van het mainstream ‘Covid-verhaal’ is aan het verschuiven, constateert Henna Maria. “Het momentum is heel anders dan een half jaar geleden. De Spaanse bevolking is klaar met de vaccinaties.”

Ze besluit met: 
“Onze taak is nu niet om met de vinger te wijzen: ik heb het je toch steeds gezegd? Of: Waarom hebben jullie ons aldoor in het verdomhoekje gezet en ons aangevallen?”. Maar om uit te stralen dat mensen veilig hun verhaal bij jou kunnen doen en te zeggen: ”We weten dat het niet gemakkelijk was en niet als een vrije keuze voelde, de vaccinatie. Ik ben er voor je.” En perspectief te bieden: ”Dit is wat je kunt doen om je lichaam te reinigen en weer beter te worden.”

Op haar website is een heel bruikbaar en toegankelijk filmpje te vinden voor familie, vrienden en kennissen met prikspijt: hennamaria.community/videos.

[Roelof] Op de Australische mainstream TV wordt volop bericht over de connectie tussen vaccinaties en sterfgevallen !

[Louis] NaturalNews Wij geven nu ICP-MS laboratorium testresultaten vrij die de elementaire samenstelling van menselijk bloed vergelijken met de elementaire samenstelling van een klontermonster dat is genomen uit het lichaam van een persoon die een covid vaccinatie heeft ontvangen en vervolgens is overleden. Dit stolsel werd geleverd door balsemer Richard Hirschman, en deze stolsels worden op grote schaal gerapporteerd in de lichamen van mensen die “plotseling zijn overleden” in de weken of maanden nadat zij een of meer covid-vaccinaties hadden gekregen.

Volgens een rigoureuze analyse op basis van gegevens over een teveel aan sterfgevallen – mooi samengevat door Steve Kirsh bij Substack – sterven er op dit moment ongeveer 10.000 mensen per dag aan covid-vaccins. Waarschijnlijk zijn er tot nu toe wereldwijd tussen de 5 en 12 miljoen doden gevallen, en nu deze zelfassemblerende klonters steeds groter en massaler worden in de lichamen van degenen die de injecties met het experimentele mRNA-medicijn hebben gekregen, is het zeker dat veel mensen die nog niet aan de vaccins zijn overleden, in de komende maanden en jaren de dood zullen meemaken.

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

[PA Triot] Verschil moet er zijn. Normaliter kan ik de twitter feed bekijken. Pas bij na naar beneden scrollen komt het irritante login scherm. Bij FvD komt dat meteen. 

GEDACHTENVOER

[Rob H] Onzichtbare rampen en verzonnen onheil.
Patrick Moore, ecoloog en doktor in de bosbouwkunde was 15 jaar lang vanaf 1971 een van de sleutelfiguren van Greenpeace. Toen Greenpeace veranderde van een idealistische organisatie naar een commerciele club die steeds meer gedreven werd door politieke agenda´s, fondsenwerving en belangen die niets meer te maken hadden met het beschermen van het milieu, natuur en de mens, verliet Moore in 1986 deze organisatie.¨Het was een bitterzoet afscheid¨, aldus Moore. ¨Greenpeace was een organisatie die zich n snel tempo ontpopte tot een onbetrouwbare onderneming die met pseudo-wetenschap leurde¨.

Al 50 jaar komen de doemscenario´s niet uit dat de mens en onze planeet ten dode opgeschreven zijn. Moore is een doorgewinterde wetenschapper en levenslange milieuactivist de aangewezen persoon om de leugens van de media, de politiek en de pseudo-wetenschap te ontmaskeren. Dat doet hij in dit boek, in klare taal en niet mis te verstaan feiten. Hij is een milieu activist in hart en nieren.
* In dit boek kun je leren dat de huidige stijging van het CO2 gehalte eigenlijk goed nieuws is voor de planten en dieren en al tientallen jaren zorgt voor een wereldwijde toename van het groen.  De CO2 moet gevierd worden, en is dus niets om angst voor te hebben. CO2 wordt zelfs in de tuinbouw aangekocht en gebruikt om de planten en groente juist beter te laten groeien.
*  Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de aanname dat de mens verantwoordelijk is voor de wereldwijde klimaatverandering.
*  Er zijn meer ijsberen dan ooit te voor ! De beweringen dat de ijsberen aan het sterven zijn , zijn op geen enkele wetenschappelijke manier onderbouwd.
*   Er is een grotere verscheidenheid aan dier- en plantensoorten op aarde dan dat er ooit eerder gemeten is.

* NaturalNews: Alles komt uit, … ooit Evidence confirms that TWA Flight 800 was shot down by the U.S. military, followed by a massive coordinated cover-up (1996) Why was the Navy holding a missile drill right next to New York City?

* Nu langzaam de waarheid boven water komt en meer en meer mensen zich gaat uiten, …
– GV the Ghost Army, het [Q] spookleger tegen de linkse terreur !

* GV blijf jij ook rond draaien in cirkels
Heb jij ook zoveel tijd nodig om ‘moe’ te zijn?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten