the Ghost Army, het [Q] spookleger tegen de linkse terreur !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #156 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Is het Q leger nu voor de linkse politieke stroming zoals de beruchte Amerikaanse Ghost Army uit de tweede wereldoorlog voor de Duitsers was, de ongrijpbare ‘macht’? Is het de “Devolution theorie” wat al deze mensen vertrouwen geeft?


Het Spookleger was een tactische misleiding eenheid van het Amerikaanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog die officieel bekend stond als het 23e Hoofdkwartier Speciale Troepen. De 1100 man sterke eenheid kreeg een unieke missie binnen het geallieerde leger: zich voordoen als andere geallieerde legereenheden om de vijand te misleiden. 

—//—

Van een groot deel van de Q anon volgers zijn alle gegevens bekend dankzij de uitgebreide spionage mogelijkheden van de zoekmachines en [a]sociale media. Velen daarvan zoals ik, denken het maakt niet uit wat ze van me weten, ze kunnen er nog wat van leren. 

Anders is het aan de volgers die er niet voor willen uitkomen in collega en vriendenkring, laat staan openbaar actie voeren. Veel van deze groep is bovendien niet te volgen in hun online surfgedrag vanwege het gebruik en privé bescherming met een VPN verbinding. 

Dit zouden we wellicht kunnen beschouwen als het digitale Q Ghost Army die ook hun ogen en oren de kost geven en op het moment als the Shit Hits The Fan – de stront de ventilator raakt, een situatie die plotseling veel problemen veroorzaakt voor iemand, in dit geval de socialistische links georiënteerde politieke Deep State. 

Al die mensen zijn al geruime tijd op de hoogte van de Devolution mogelijkheden zoals we hier op dotcom.radio al over bericht hadden op 23 januari van dit jaar al weer ruim 7 maanden geleden.

Patel Patriot, een trotse conservatief en fervent aanhanger van Donald Trump, introduceerde een scenario waarin de voormalige president nog steeds de scepter zwaait in de Verenigde Staten – zij het in een adviserende rol. Het wordt devolutie genoemd, zei Patel Patriot. 

“Het is een continuïteit van de regering, een scenario. In het tijdperk van de Koude Oorlog, toen Rusland en de Verenigde Staten met elkaar op de vuist gingen, maakte men zich zorgen over wat er zou gebeuren als de Russen de Verenigde Staten en onze regering zouden bombarderen? Hoe zouden we verder gaan als land als onze regering werd uitgeschakeld? En dus begonnen ze de continuiteit van regeringsplannen in te voeren, en een van die plannen is een plan genaamd devolutie,” legde Patel Patriot uit tijdens een van de laatste afleveringen van “Brighteon Conversations” met de Health Ranger Mike Adams. 

“President Trump devolueerde eigenlijk de regering. En dus deconcentreerde hij zijn autoriteit als president naar lagere niveaus – groepen en individuen soort van verspreid over verschillende geografische locaties. Maar de manier waarop het werkt is, Trump is eigenlijk niet echt president. Noch is [Joe] Biden, omdat hij niet rechtsgeldig werd verkozen. Trump is meer een adviseur op dit moment.” 

Devolutie wordt gedefinieerd als de overdracht van macht van een centrale overheid naar staats- of lokale overheden. “Dit zijn degenen die de devolutie en de continuiteit van de overheidswerking leiden. Hun focus ligt op het in stand houden van wat onze nationale essentiële functies worden genoemd,” merkte Patel Patriot op. 

Geboorte van de devolutie theorie 

Hij deelde met Mike Adams hoe hij aan dat mogelijke scenario kwam. “Ik had er alle vertrouwen in dat Trump op 3 november [de presidentsverkiezingen van 2020] zou winnen. En het was duidelijk dat er fraude was. Snel voorwaarts naar de 20e [Biden inauguratie op 20 januari 2021], ik dacht in de aanloop daar naartoe dat Trump een soort van zet zou doen, [maar] er gebeurde niets,” herinnerde Patel Patriot zich. (Verwant: Op dit kritieke moment zou president Trump actie moeten ondernemen.) “Hij liep weg. Ik bedoel, ik was er behoorlijk kapot van. Weet je, ik was ervan overtuigd dat hij zou winnen en Biden ervan zou weerhouden om aan de macht te komen. 

Nadat ik een paar maanden niets had gedaan, begon ik gemotiveerd te raken om uit te zoeken wat er gebeurd was. Het was tegen Trump’s karakter om weg te lopen. Er was iets meer aan de hand geweest achter de schermen. “En toen stuitte ik uiteindelijk op iemand anders die over deze devolutie theorie sprak op de kleine, obscure sociale mediasite. En hij ging niet echt in detail. Hij had het er gewoon kort en onduidelijk over. En dus begon ik er zelf in te graven. “En toen realiseerde ik me dat er hier iets was. Dus toen begon ik met mijn artikelen, en ik wist niet echt hoe groot het zou worden, weet je, ik had misschien twee of drie artikelen in gedachten die ik zou schrijven. En toen vond ik er steeds meer en bleef schrijven.” 

Opkomst van de devolutie theorie 

De theorie die uit al dit werk voortkwam was devolutie. En van zijn begin als een paar berichten op Substack, is devolutie een hit geworden onder Trump aanhangers. Patriot had er op Substack veel stukken over geschreven en had op Telegram meer dan honderdduizend volgers verzameld. “Ja, het is een interessante rit geweest,” vertelde Patel Patriot aan Adams. Toen hij in juli vorig jaar naar buiten kwam, gaf Patel Patriot grif toe dat hij geen kwalificaties of ervaring had in het ontrafelen van complexe samenzweringen. Hij was slechts een “verwoeste” en “verwarde” Trump-aanhanger die niet in staat was te accepteren wat de mainstream media hem vertelde. 

Sindsdien is Patel Patriot een ster geworden in de kwestie van de gestolen verkiezingen, en doet hij vaak tientallen interviews per week. Hij is vaak te vinden om te discussiëren over devolutie in het circuit van podcasts en live streams. In november lanceerde Patel Patriot een radioshow over devolutie op de conservatieve zender KRTK. Hij vertelde Adams ook dat devolutie nu twee afleveringen van Netflix-achtige documentaireseries heeft. Patel Patriot heeft zichzelf nooit geadverteerd als een expert op het gebied van politiek, maar zijn Substack staat vol met commentaren die zijn onderzoeksvaardigheden en vermogen om strengen van informatie samen te voegen prijzen. Hoewel de devolutie theorie ver van de realiteit lijkt te staan, benadrukt ze de wanhoop van de Amerikanen om een andere leider te hebben dan degene die momenteel het Witte Huis bezet.

Bron: PlanetToday

Noot: Heb je een zee van tijd tot je beschikking dat lees je hier het Devolution plan https://www.devolution.link/Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk