NUCLEAR valse vlag? Rusland beschuldigt de VS/Oekraïne !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #155 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Nieuwe briefing van Russische MIL! Rusland beschuldigt de VS/Oekraïne van het in scène zetten van een NUCLEAR false flag bij de Zaporozhye Nuclear Power Plant, de grootste NPP in Europa!


Door: Clandestine: Russian MIL Accuses US of Staging NUCLEAR False Flag!

Russische MIL tonen hoge resolutie satellietbeelden om de beweringen van het Westen te weerleggen dat Rusland wapens zou opslaan bij de kerncentrale, en beweren dat de VS/Oekraïne een Tsjernobyl-achtige gebeurtenis willen veroorzaken in de komende dagen, terwijl secretaris-generaal Gutierrez van de VN Oekraïne bezoekt.

Nieuwe update van Russisch Hoofd Nucleaire, Biologische en Chemische Dreigingen, Luitenant Generaal, Igor Kirillov!

Normaal gesproken gaan deze updates over biologische activiteit in Oekraïne, maar de briefing van vandaag gaat over een groeiende NUCLEAR situatie bij de Zaporozhye Nuclear Power Plant, de grootste kerncentrale (NPP) in Europa, gelegen in het zuidoosten van Oekraïne, nu onder controle van de Russische strijdkrachten.

Het Russische MIL meldt dat de Oekraïense strijdkrachten de locatie sinds 18 juli hebben beschoten, in 12 verschillende aanvallen, waarbij in totaal 50 artilleriegranaten op de grootste kerncentrale van Europa zijn afgeworpen.

“de Oekraïense kant, samen met hun Amerikaanse handlangers, proberen de kaart te spelen door wat zij denken een klein ongeluk in de kerncentrale te veroorzaken en zo de normale en veilige werking van de centrale te verstoren, door Rusland de schuld te geven.”

Uiteindelijk beschuldigen Russische MIL Oekraïne en “hun VS-handlangers” ervan een Tsjernobyl-achtige nucleaire gebeurtenis te willen creëren, en Rusland daarvan de schuld te geven. De Deep State probeert een nucleaire valse vlag te creëren.

Rusland beweert dat de Oekraïense en Amerikaanse zijde de beschieting van deze locatie hebben gerechtvaardigd door Rusland ervan te beschuldigen “zware wapens” in de fabriek te plaatsen. In de briefing van vandaag biedt generaal Kirillov volledige openheid van zaken tegenover de VN en de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA), en verklaart hij dat de Russische MIL bereid is satellietbeelden met een hoge resolutie te verstrekken om te bewijzen dat Rusland geen wapentuig van welke aard dan ook in de kerncentrale van Zaporozhye heeft geplaatst.

Rusland wees er ook op dat de VS ook toegang hebben tot deze satellietbeelden, wat betekent dat zij weten dat er geen wapens zijn, en dat hun stilzwijgen over de situatie het Kievse regime aanmoedigt om door te gaan met het beschieten van de kerncentrale. Rusland heeft aan de secretaris-generaal van de VN, Antonio Gutierrez, gemeld dat de VS precies weten waar ze mee bezig zijn.

Rusland pleit bij de VN om de situatie aan te pakken, en vraagt zich af waarom de media westerse “deskundigen” citeren en hun valse conclusie dat “een grootschalige catastrofe de Zaporozhye NPP onwaarschijnlijk lijkt”.

Rusland weerlegt deze beweringen van westerse agentschappen en beweert dat de VS de ernst van de situatie opzettelijk bagatelliseren, met de bedoeling een catastrofe te veroorzaken.

Rusland wijst op rampen uit het verleden, zoals Tsjernobyl en Fukushima, en stelt dat de westerse wereld de cataclysmische nasleep van deze gebeurtenissen lijkt te zijn vergeten.

Tsjernobyl besmette meer dan 20 Europese landen met radioactieve isotopen, 4.000 mensen stierven door directe blootstelling aan straling, tienduizenden kinderen werden geboren met misvormingen, waardoor meer dan 100.000 mensen gedwongen werden te verhuizen en 5,5 miljoen mensen getroffen werden door verhoogde straling.

Het Russische MIL beweert dat hun deskundigen geloven dat zich in Zaporozhye een met Tsjernobyl vergelijkbare nucleaire gebeurtenis zou kunnen voordoen, als gevolg van de acties van de Oekraïense strijdkrachten.

Meer info en afbeeldingen bij de bronBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk