Heb jij ook zoveel tijd nodig om ‘moe’ te zijn?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #154 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


In deze tijden doe je dagelijks mensenkennis op, met bakken tegelijk. Omdat je door blijft vragen voordat je weet welke onderwerpen je in een gesprek in kan brengen en welke je moet vermijden … als je goede vrienden wil blijven [?]


Een dame die klaagt over energie gebrek vanwege het zware werk wat ze dagelijks verricht, de lange werkdagen en het gebrek aan nachtrust. Nadat het onderwerp twee dagen regelmatig terug was gekomen was het tijd om er toch wat van te zeggen, want de dame in kwestie vond dat je met gezondheid geluk moest hebben.

Dat ben ik met je eens 5% geluk en 95% kennis van zaken zoals je lichaam voeden en positieve gedachten, want daar begint het allemaal mee.

“Probeer je me nu te overtuigen ?”
Nee ik probeer je te informeren !

En maar in cirkels rond blijven lopen, …

Je ziet wat ik de afgelopen 2 1/2 jaar allemaal gedaan hebt en ik ben toch echt al wat jaartjes ouder, maar nog bergen energie, dat komt ergens vandaan, en daar heb ik een klein eboek over geschreven van net geen 100 pagina’s. Zoektocht naar Gezondheid

“Ja dat weet ik, dat heb je me ooit gegeven maar ik heb geen tijd omdat te lezen”. 

Duh, maar je hebt wel tijd om moe te zijn, zei ik.

En maar in cirkels rond blijven lopen, … want dat doe je, dat moe zijn hoor ik nu meer als 10 jaar, dat had al die tijd al opgelost kunnen zijn dus. 

Als antwoord kreeg ik een stortvloed aan uitvluchten te horen waarom er geen tijd was, … die via mijn interne vertaalprogramma uitkwamen op, …

Geen Verantwoording Nemen Voor Je eigen Situatie !!

In het zelfde weekend zou ik visite krijgen die ik ook wilde uitleggen hoe je eenvoudig je energie niveau kan verhogen via je dagelijkse voeding en waarom dit zo belangrijk is om gezond oud te worden en er goed uit te blijven zien, zaken die een ieder op zijn verlanglijstje heeft staan maar waar de meerderheid het woorden “verantwoording nemen” vervangen heeft voor “ik hoop dat”.

Zo komen we natuurlijk ook bij de politieke situatie in de wereld, veel mensen hopen en doen niets, erger nog, anderen weten nog niet eens wat er gaande is en lopen LETTERLIJK in de weg voor de mensen die weten waar Abraham de mosterd haalt en wat er voor wereld schokkend event zich aan het ontvouwen is.

Ik denk ook niet dat we deze mensen een, twee, drie kunnen helpen … zolang ze in cirkels blijven ronddraaien. Ergens zullen ze onderweg toch een afslag moeten nemen in hun eigen denk proces. Maar of dat snel gaat gebeuren betwijfel ik ten sterkste, … te moe, … om na te gaan denken [?] Mee denken is verboden voor de buitenstaander; “Probeer je me nu te overtuigen?”

Heb jij ook zoveel tijd nodig om ‘moe’ te zijn?

De mens is in principe altijd genegen om anderen te helpen als ze iets niet zien wat voor anderen maar al te duidelijk is. Maar wat als mensen een beetje moe worden van het in en onverantwoordelijke gedrag van die ander en daar een ‘beetje’ moe van worden?

Ik schreef het deze week al ergens anders, …

Wat ik denk is dat de mensen die al jaren bezig zijn met de veranderingen in de wereld al die tijd al bezig zijn met de mentale verwerking van de ongekende misdaden, …

Dat deze groep al snel weer de draad oppikt en aan de slag gaat met het bouwen aan een nieuwe toekomst.

Dat terwijl de groep die overal moe van is geworden nog jaren radeloos in cirkels blijft ronddraaien totdat ze eindelijk eens hulp durven te vragen of de eigen verantwoording te nemen [?]Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk