Aan de vooravond van ‘n Nieuws Explosie, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #153 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het is Dinsdagmorgen wanneer we een aantal korte berichten van Clandestine voor je vertaald hebben. Hij was een van de geselecteerde genodigden van de speciale ‘The Pit’ bijeenkomst van burgerjournalisten die als eersten toegang hebben tot het aanstaande wereldnieuws


Door Cladestine op Telegram

Dit is een zij-aan-zij.

Het is een directe vergelijking met hoe de FBI Hillary/Obama behandelde in tegenstelling tot Trump.

Hillary kon alles verbergen onder “attorney client privilege”. Obama verstopte 30 miljoen documenten onder “executive” privilege. En de FBI heeft helemaal geen druk uitgeoefend.

Trump heeft niet eens een misdaad begaan, en de FBI deed een inval in zijn huis en stal zijn documenten beschermd onder advocaat-cliënt en executive privilege.

De normies merken het flagrante contrast en het tweeledige “rechtssysteem” op.

—//—

Trump is op een waarheid rampage op dit moment, en er is maar een onderwerp op het menu. 

De inval in Mar-a-Lago heeft zijn steun bij centristen massaal vergroot, en een reeds zeer gemotiveerde MAGA-basis van energie voorzien. 

De FBI inval is tot nu toe niets dan een zegen geweest. Het bevestigt al Trump’s verhalen over corruptie bij de DOJ/FBI, schildert Biden af als de fascistische dictator die hij is, en zorgt voor steun voor America First kandidaten in de midterms (November verkiezingen).

Lijkt Trump je nerveus? 

—//—

DOJ weigert affidavit vrij te geven. (Schriftelijke juridische verklaring) De Amerikanen krijgen geen antwoord op de vraag waarom de president van het volk het slachtoffer is geworden van een Gestapo-achtig gebruik van federale wetshandhaving door de gecompromitteerde regering-Biden. 

Hoewel dit de Amerikanen terecht frustreert, genereert het een aanzienlijke positieve reactie op de steun van Trump, en vergroot het een toch al aanzienlijke marge voor de komende midterms.

Trump heeft de inval van de FBI gewonnen!

—//—

DOJ houdt beëdigde verklaring verzegeld en voedt de rode verkiezingsgolf

Het is een week geleden sinds de inval op Mar-a-Lago, en vandaag was de deadline voor het DOJ om aan te kondigen of ze het affidavit zouden vrijgeven aan het publiek. Het affidavit zou alle belangrijke details bevatten, waarvan de belangrijkste de “waarschijnlijke reden” zou zijn die werd gebruikt om zulk een ongekend misbruik van federale rechtshandhaving te rechtvaardigen.

Tot niemands verrassing besloot het Ministerie van Justitie alles geheim te houden, en meende het publiek achter de vermoedelijke reden te kunnen komen omdat het de nationale veiligheid in gevaar zou brengen…

“Er blijven dwingende redenen, waaronder het beschermen van de integriteit van een lopend wetshandhaving onderzoek waarbij de nationale veiligheid in het geding is, die het verzegelen van de beëdigde verklaring ondersteunen.”
https://storage.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.flsd.617854/gov.uscourts.flsd.617854.59.0_4.pdf

Voor degenen die mij volgen, jullie wisten dat dit eraan zat te komen. Dit bevestigt ons verhaal dat Trump degene is die pleit voor transparantie, en dat de Deep State op zoek is naar verbergen en bedriegen.

Ik kan u garanderen, dat als ze iets gevonden hadden, we het gehoord zouden hebben. Het feit dat ze niet willen dat het publiek de “waarschijnlijke reden” ziet, geeft aan dat ze niet hebben gevonden waar ze naar zochten om deze inval te rechtvaardigen. Als ze een legitieme reden hadden, zouden ze die vrijgeven, omdat het zou helpen hun verhaal en publieke imago, dat volledig ontspoord is, te voeden.

In plaats daarvan gebruikt de vijand krachtige en misleidende taal om te suggereren dat Trump een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid, en zal men dit proberen te gebruiken als een mediaverhaal voor de midterms. Als Trump werkelijk een crimineel was, zou de FBI het naar de pers hebben gelekt op het moment dat ze iets hadden. Voor mij bewijst dit dat ze niets hebben en dat dit allemaal politiek theater was. Politiek theater dat Trump op mysterieuze wijze alleen maar enorm heeft bevoordeeld.

Het Amerikaanse volk, aan beide zijden van het politieke gangpad, eist terecht een verklaring waarom het huis van Trump is binnengevallen door de bewapende FBI. Het is nu een week geleden, en we hebben niets anders gekregen dan een grote middelvinger van de Biden DOJ. Dit leidt tot nog meer wantrouwen in de instellingen van de VS, die al het zwaarst worden onderzocht in onze geschiedenis.

Op dit moment heeft Trump nog steeds de volledige controle over de situatie en de publieke respons is aanzienlijk gunstig geweest voor Trump. Zoals ik al eerder heb verkondigd, heeft deze hele inval niet alleen gefaald om Trump te “pakken”, maar heeft het ook een catastrofale averechtse uitwerking gehad op de Deep State.

Trump ging vandaag naar Truth Social om mijn sentiment te herhalen met een reeks waarheden met slechts één onderwerp op het menu; de inval in Mar-a-Lago, en hoe deze steun heeft vergaard en een reeds zeer gemotiveerde Trump-basis van energie heeft voorzien.

(Noot: op de subtrack bron website van dit bericht vind je die berichten van Trump)

https://bioclandestine.substack.com/p/doj-keeps-affidavit-sealed-and-fuels

Trump is het ermee eens dat dit alles alleen maar netto positiefs heeft opgeleverd voor MAGA, en nadelig is geweest voor de DNC. De Deep State weet dat als een America First GOP filibuster-proof super majoriteiten krijgt, ze klaar zijn. Kijk voor hen om de komende verkiezingen te ontsporen op een of andere manier, want als het een eerlijke stemming, de DNC zal met dreigende uitroeiing worden geconfronteerd.

Trump wint deze uitwisseling met overmacht. Zozeer zelfs, dat ik niet anders kan dan denken dat hij dit de hele tijd onder controle had.

Bijna alsof het een valstrik was.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk