Het Nieuws: ‘Wij’ zijn nu de [nieuws] jagers !

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #152 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Wat als je informatie bezit die het hele politieke spectrum totaal op zijn kop gaat zetten, … -wereldwijd-, … en je meldt dit bij de FBI, … die er vervolgens niets mee doen [?]. Evenals de MSMedia, die onderdeel uitmaken van het complot. Dan zoek je open contact met het leger burgerjournalisten, …


13 Augustus schreef the Gateway Pundit:

True the Vote’s bombastische 2000 Mules documentaire gebruikte geospatiale data en dropbox (verkiezing formulieren postbus) beelden om de nationale stembiljetten smokkel ring te onthullen die de Democraten gebruikten om de 2020 verkiezing te stelen van President Trump.

Geospatiale gegevens worden verzameld en gebruikt door applicaties op onze smartphones. Door gebruik te maken van deze openbaar beschikbare informatie van de mobiele telefoons van “muilezels” die stembiljetten verhandelen en meer dan vier miljoen minuten aan beveiligingsbeelden van dropboxen in het hele land, laat True The Vote ons precies zien hoe de Democraten de verkiezingen van 2020 hebben vervalst met het zogenaamde mail-in kiezersbedrog, het illegaal oogsten van stembiljetten, en het kopen van stemmen.

Zoals The Gateway Pundit meldde, zijn deze gegevens zo nauwkeurig dat ze personen kunnen aanwijzen die zich op minder dan een meter van de dropboxen bevinden, en ze worden vandaag vaak gebruikt door de rechtshandhaving.

Vandaag zal True the Vote meer bom getuigenissen presenteren van deskundigen op een top-geheime locatie. (Noot: Zondag 13-08 werd het startsein gegeven voor deze operatie)

The Gateway Pundit meldde eerder dat Gregg Phillips van True the Vote in juni aan de wetgevers van de staat Arizona vertelde: “We hebben inderdaad een zaak die tien keer groter is dan Mules.” Hij vervolgde: “Ik verzeker u dat dit de meest explosieve zaak is waar u ooit mee in aanraking bent gekomen met betrekking tot verkiezingen (fraude) in de Verenigde Staten.”

Phillips en zijn team van True the Vote hebben al geprobeerd om deze informatie naar de FBI te brengen, en ze deden er niets mee. Wie weet wat ze vandaag zullen doen om te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt?


Uit de Q posts kunnen we al herleiden welke richting dit ingaat. Buitenlandse inmenging bij de Amerikaanse verkiezingen -en- door meerdere landen. Gaan de FBI en de MSM dit niet onderzoeken omdat ze dan hun eigen vingers branden [?], ik denk het hardop.

Alle info die reeds verzameld werd zal gedoseerd, wanneer de tijd rijp is daarvoor naar buiten gebracht worden via dit open platform open.ink

De vraag die dan bij mij opkomt is: “Als de verkiezingen in de VS met succes gehackt zijn in 2020, hoe lang is die fraude dan al gaande en in elke andere landen nog meer. En is daarmee het woord ‘democratie’ al die tijd al niet een farce”.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk