Het beste -tegengif- voor ziekten


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #150 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De American Society of Analytical Chemists verklaarde in 1999 dat chloordioxide de krachtigste ziekteverwekkende killer is die de mens kent. In 1988 verklaarde de NASA chloordioxide tot “Een universeel tegengif”, omdat het in staat was “schimmel en zwammen te vernietigen, evenals bacteriën en ‘virussen’, met minimale schade voor mens, dier of plant”.


Door: Dr. Mark SircusAC., OMD, DM (P) The Tiger Tank Of Modern Medicine
Professor of Natural Oncology, Da Vinci Institute of Holistic Medicine Doctor of Oriental and Pastoral Medicine Founder of Natural Allopathic Medicine

Hoewel het was goedgekeurd door de Amerikaanse regelgevende instanties, was het niet bedoeld voor inwendig gebruik bij mensen. Nu is het niet alleen nog steeds niet goedgekeurd voor medisch gebruik, de FDA zal je huis opblazen en je naar de gevangenis sturen als je chloordioxide durft te verkopen als geneesmiddel voor de behandeling van ziekten.

In de alternatieve wereld zijn er andere krachtwapens zoals waterstof/zuurstofgas, magnesiumchloride, jodium, de juiste vorm van selenium, glutathion, bicarbonaten, ademhalingstraining, en EWOT (Oefening met Zuurstof Therapie), die allemaal sterk zijn en chloordioxide kunnen aanvullen en bijstaan in onze zoektocht naar totale gezondheid. (links naar uitgebreide info in het Engels bij het bron artikel)

Het is moeilijk te betwisten, als je eenmaal chloordioxide leert kennen zoals miljoenen al doen, dat het de Tijger Tank van de geneeskunde is, de punt van de speer, een essentiële behandeling die de FDA nooit zal accepteren. Het is echt te mooi om waar te zijn, maar het is waar, zoals kampeerders en water behandelingssystemen beheerders al tientallen jaren weten.

Chloordioxide versterkt het immuunsysteem en geeft het een enorme steun in de strijd tegen ziekteverwekkers en ziekten. Hoewel het niet de enige zuurstoftherapie is die kan en moet worden toegepast, is het de beste therapie als bijna onmiddellijke resultaten vereist zijn, wat van cruciaal belang is als je een COVID oploopt en lijdt aan een ernstige daling van het zuurstofgehalte.

Er zijn veel klinische strategieën om meer zuurstof te gebruiken om ziekteverwekkers te vernietigen. Ziektekiemen voelen zich niet op hun gemak in aanwezigheid van te veel zuurstof. Ze worden “geoxideerd”, wat betekent dat elektronen worden onttrokken aan de wanden van ‘virussen’ of bacteriën in de aanwezigheid van te veel zuurstof.

Jodium vernietigt ook alle categorieën van ziekteverwekkers en is nodig voor alle lichaamscellen omdat het verantwoordelijk is voor de stofwisseling. Het moet samen met chloordioxide worden ingenomen omdat het bij de moderne mens meestal ontbreekt. Jodium moet echter in extreem hoge doses worden ingenomen om de ergste ziekteverwekkers te doden en zal nog steeds niet het werk van chloordioxide kunnen doen.

Natriumbicarbonaat werkt onmiddellijk zoals chloordioxide en zal de zuurstoftoevoer naar de cellen verhogen omdat het de celspanning verhoogt. Maar het zal niet zoals chloordioxide een dodelijke slag toebrengen aan de ziekteverwekkers.

Bij een hartaanval of andere ernstige hartproblemen zou magnesium de plaats innemen van chloordioxide en het belangrijkste medicijn worden om toe te dienen. Op de ICU en de spoedeisende hulp wordt het geïnjecteerd of intraveneus toegediend. Dit zijn enkele van de beste natuurlijke geneesmiddelen. Hoewel chloordioxide niet geheel natuurlijk is, heeft het een lagere toxiciteit dan aspirine.

We hebben gezien hoe het de ultieme hulp is voor chloordioxide in het hoofdstuk over virale en door vaccins veroorzaakte myocarditis en hoe het bloedstolsels aanpakt die worden veroorzaakt door spike-eiwitten van COVID-injecties en infecties. Hoewel chloordioxide gemakkelijk te gebruiken is, moet het, zoals kampeerders weten, grondig worden bestudeerd. Zo is het beter geen andere supplementen te nemen wanneer men chloordioxide toedient met een buffer van twee uur, zodat medicijnen elkaar niet tegenwerken.

Chloordioxide is een perfect watermedicijn, maar kan niet altijd worden ingenomen. Daarom is het gebruik van het op één na meest ideale watermedicijn, magnesiumbicarbonaat, volkomen zinvol wanneer men geen chloordioxide toedient. Dit is een buitengewone vorm van magnesium, en de bicarbonaten werken als een efficiënte co-factor waardoor dit het ultieme mitochondriale medicijn is. Bovendien is chloordioxide geen makkie als het gaat om het stimuleren van de mitochondriën, waardoor dit een recept is voor snel mitochondriaal herstel, wat vooral belangrijk is voor kankerpatiënten.

Zuurstof

Pure zuurstof is gevaarlijk en doodt levende cellen net zo snel als ziekteverwekkers of kankercellen. Zuivere zuurstof is te agressief om in de geneeskunde te worden gebruikt en daarom wordt altijd CO2 aan zuurstoftanks toegevoegd om zuurstof veiliger te maken voor gebruik. Waterstofgas (H2) maakt zuurstof ook veiliger in gebruik en voegt genezende kracht toe aan het mengsel van zuurstof en CO2. In mijn boek Hydrogen Medicine, onderzoek ik de diepgaande genezende en anti-verouderings effecten die bereikt worden wanneer men waterstof combineert met zuurstof en CO2, de primaire gassen van het leven.

De mensheid heeft echter behoefte aan een goedkoop zuurstofrijk middel dat specifiek ziekteverwekkers doodt en normale menselijke cellen niet schaadt. Chloordioxide is dat middel en werkt op een unieke manier anders dan andere zuurstoftherapieën. Chloordioxide oxideert met de twee vrijgekomen zuurstofatomen en zuigt VIJF (5) elektronen uit ziekteverwekkers met behulp van het CHLORINE ATOM.

Er is een GROOT verschil tussen chloor (CL2) en het gedesassocieerde chloorion. Er zit geen chloor in chloordioxide, maar doe geen moeite om de FDA te vertellen dat ze dat niet willen weten.

Elke ClO2 gasmolecule is zelfopofferend. Het is opgebruikt na een of twee keer doden. In tegenstelling tot drogisterijpillen waarvan je verwacht dat een chemische stof of medicijn honderd dingen in gevaar brengt voordat het opgebruikt is, wordt dit ClO2 gas vrij snel opgebruikt in een schone verbranding die het herstel van ziekte bevordert.

Wanneer het chloordioxidegas vrijkomt in de maag, pikken de rode bloedcellen er een aanzienlijke hoeveelheid van op. Zij zijn dus de eerste cellen die van het chloordioxide profiteren. Het bloed voert het gas echter naar het hele lichaam. Het gas heeft geen aantrekkingskracht op normale lichaamscellen.

Chloordioxide is “hongerig” naar elk object met elektronen om op te geven. Dat is zijn magie. Wanneer het in de buurt komt van een ‘virus’ of ziekteverwekker, knapt het in contact met de kiem en scheurt vier of vijf elektronen van de wand van de ziekteverwekker door middel van magnetische kracht. De interne delen van de ziekteverwekker vallen uit elkaar, onbeschermd door hun normaal resistente buitenste schil. Chloordioxide behandelingen veroorzaken plaatsspecifieke splitsing van de ruggengraat van het capside-eiwit, waardoor de injectie van het virale genoom in de gastheercel wordt verhinderd.

Conclusie

Om een gratis documentaire te bekijken over deze revolutionaire
substantie (Chloordioxide), en download een gratis beginners
serie trainingsgids die je leert hoe het te maken en te gebruiken, ga naar:

Farmaceutische bedrijven hebben een wurggreep op de moderne geneeskunde. Ze ontmoedigen of treden agressief op tegen volledig natuurlijke medicatie en wat die kan doen. Dit geldt zelfs voor natuurlijke behandelingen die gebruikt worden op de spoedeisende hulp en de IC, waar magnesium, bicarbonaat en jodium routinematig worden gebruikt.

In het tijdperk van de COVID-vaccins is er zelfs agressiviteit ontstaan tegen farmaceutische medicijnen zoals Ivermectine en vroege behandelingsprotocollen die door vele goede artsen zijn voorgesteld om patiënten weg te houden van de verschrikkelijke/dodelijke behandeling die COVID-geïnfecteerde patiënten in ziekenhuizen krijgen.

De wereld zou een betere en veiligere plaats zijn zonder de FDA, die slechts een dekmantelorganisatie is voor farmaceutische bedrijven. De FDA heeft alle integriteit en het vertrouwen van weldenkende mensen verloren toen zij experimentele genetische injecties goedkeurde. En zij bewijzen zichzelf tegen de gezondheid van het menselijk ras te zijn wanneer zij chloordioxide afwijzen, dat reeds op grote schaal door verschillende industrieën wordt gebruikt omdat het werkt zoals geadverteerd om het lichaam te zuiveren van alle ziekteverwekkers die de werken van onze fysiologie verstoppen. Wat chloordioxide legaal (met goedkeuring van de FDA) doet met water dat ermee behandeld is, doet het met het menselijk systeem wanneer het oraal of transdermaal wordt ingenomen.

Chloordioxide kan goedkoop thuis worden gemaakt of in de meer gezuiverde CDS-vorm worden gekocht.

Meer links naar levensreddende artikelen bij het bron artikel
The Tiger Tank Of Modern MedicineBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk