Hoe win je ‘bijna’ elke discussie? 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #149 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Er zijn mensen die alleen maar de MSM volgen en herkauwen wat die voor nieuws ‘uitbraken’. Beantwoord elke opmerking / bewering met het stellen van een vraag en … zie wat er gebeurd, diepe denkrimpels, nadenken en het nieuws analyseren is er niet bij, dus dat wordt moeilijk. 


Het nieuws wordt door velen geconsumeerd, net zoals de supermarktvoeding met alle gifstoffen onnadenkend in de mond gestopt wordt.

“Glazige ogen die dom staren, naar niets kijken en alles zien, geboren uit, en in onwetendheid wat de maatschappij dicteert dat wij als vee consumeren, vee dat zich verzamelt rond leerapparatuur die televisie heet” – Scott C Holsted

Elke opmerking, … die kan weer een vraag oproepen, en zo kan je de parate kennis testen van je ‘slachtoffer’ in de discussie. 

Discussie: “Verhef je stem niet, verbeter je argument.” – Desmond Tutu

Het doel van een discussie hoeft geen aanvaring te zijn maar een dialoog / gedachtenwisseling. Het doel van vrijwel elke discussie heden ten dagen is de ander te verleiden om zich aan te sluiten bij ‘onze’ zijde, aan te sluiten bij de zelfstandig nadenkenden om uiteindelijk samen een front te vormen. 

Ik sta als vragen steller elke dag verbaast over het gebrek aan parate kennis bij de kasjes kijkers. Komt het niet op TV dan weet men het niet. Deze week; “Jeffrey Epstein’, nooit van gehoord, Ghislaine Maxwell, eveneens gefronste wenkbrauwen.

Dit wordt geen lang artikel, is ook niet nodig want de domheid die deze week ten toon gespreid werd is uiterst treffend.

De inval door de FBI in het huis van Donald Trump creëert deze reactie bij de kasjes kijker. 

  • Waar rook is daar is vuur.
  • Hij zal wel wat te verbergen hebben anders valt de FBI niet zomaar binnen.

De volgende ‘meme’ is het treffende antwoord op de logisch denkende mensen die zichzelf al gelijk wat vragen stelden. Ik zal hem echter uitleggen voor het geval dat je ook een kastjes kijker tegenkomt.

Democraten: Niemand staat boven de wet.

* Hunter Biden, daarvan zijn documenten op zijn “Laptop uit de hel”, waarvan inmiddels ‘iedereen’ weet dat ze verband houden met de Bio-Wapen labs in de Oekraïne waar C19 werd gecreëerd. Wanneer gaat de FBI die man arresteren? 

* Hillary Clinton heeft heel wat misdaden op haar naam, 33.000 emails met ‘mogelijke’ bewijzen zijn echter ‘zoek’ geraakt via haar privé server. FBI inval, iemand, niemand thuis, …

* Ghislaine Maxwell is inmiddels al veroordeeld voor ‘enkele’ kinderhandel zaken. Maar al haar ‘clients/klanten’ de zakenmensen, politici, artiesten, filmsterren etc die misselijk makende spelletjes met die kinderden deden inclusief moord. Waar is de FBI en andere wereldwijde opsporingsdiensten als Interpol, …

* Fauci, gain of function promoter van de potentieel dodelijke mRNA vaccinaties waar nu ‘wellicht’ al meer doden te betreuren zijn als de WOII holocaust en honderden miljoenen mensen gebukt gaan over milde tot uiterst nare bijwerkingen. Een Neurenberg 2.0 doodstraf gegadigde eerste klas, de FBI laat hem nog vrij rondlopen. 

O, ja, pssst, wordt niet ontmoedigd als je een discussie niet kan winnen ook al stel je 100 vragen want:

“Discussie voeren is onmogelijk met iemand die beweert niet de waarheid te zoeken, maar de waarheid al meent te bezitten.” – Romain Rolland

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk