FBI inval huis Trump, het was een valstrik.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #131 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Alle media, MSM en alternatief brachten het nieuws groots dat met de inval bij het huis van Trump, daarmee gelijk de ‘oud’ president onder verdenking stond. Bovendien werd er al na twee dagen een laster campagne gevoerd in de MSM naar de berichtgeving in de alternatieve Q anon volgers om hen opnieuw te bestempelen als oorlog ophitsers [bericht van gisteren] Zondag gaan we op de dotcom.radio podcast hier uitgebreid op in.

– HM

Door: Clandestine It Was a Trap

Goed, nu we ongeveer 48 uur hebben gewacht om de details over de FBI-inval op Mar-a-Lago boven water te krijgen, laten we de situatie eens analyseren vanaf 40.000 voet.

Laten we eens kijken naar de feiten op dit moment. De FBI viel Mar-a-Lago binnen, op zoek naar vermeende geheime documenten, terwijl Donald Trump niet aanwezig was. De FBI vond naar verluidt niet de vermeende “geheime” documenten waar ze naar op zoek waren, maar ze namen wel 15 dozen met documenten mee uit het huis van Trump. De FBI heeft de redelijke aanleiding niet aan Trump’s juridische team onthuld, Trump moet procederen voor het recht om dat blijkbaar in te zien.

Het belangrijkste is dat Eric Trump op het terrein aanwezig was en de situatie faciliteerde. Hij meldde dat het personeel van Mar-a-Lago de beveiligingscamera’s NIET had uitgezet, ondanks instructies van de FBI. Dus voor degenen die bezorgd zijn dat de FBI iets in huis plant, Trump had die basis gedekt. En voor degenen die zich zorgen maken dat ze op het hoofdkantoor van de FBI “bewijsmateriaal zullen neerleggen”, zo werkt dat niet, ze moeten foto’s maken en alles ter plaatse documenteren. Ze zullen niet in staat zijn om met succes iets te planten terwijl ze onder toezicht staan. Eric ging zelfs zover te zeggen dat ze de FBI al hebben betrapt op “ongepast handelen”.

https://www.newsweek.com/eric-trump-says-mar-lago-security-cameras-captured-fbi-acting-improperly-during-raid-1732672?amp=1

Aanvankelijk maakte deze gebeurtenis de overgrote meerderheid van de Trump-basis woedend. Maar nadat de feiten zich hadden ontvouwd en de media het verhaal hadden verteld, konden we zien dat deze gebeurtenis niet alleen NUL netto schade aan Trump heeft toegebracht, maar hem zelfs enorm heeft bevoordeeld.

Deze schaamteloze Gestapo-achtige fascistische daad van de Biden DOJ/FBI heeft niets anders gedaan dan het hele overkoepelende verhaal van Trump vanaf het begin bewijzen; dat de Deep State bestaat en de DNC zijn gestoorde totalitaire psychopaten die de overheid zullen misbruiken met alle middelen die nodig zijn om hun snode agenda te bereiken. Dat er een tweelaags “Justitie” systeem is. Kijk maar naar hoe de FBI Hillary op de vingers tikte voor haar flagrante omgang met geclassificeerd materiaal dat de NATIONALE VEILIGHEID bedreigde; in vergelijking met de vermeende mysterieuze documenten waar de regering Biden zich niets van aantrok totdat America First kandidaten de voorverkiezingen begonnen te veroveren.

Deze inval was zo schandalig en ongekend, dat zowel conservatieven, liberalen als centralisten hun ongenoegen hebben geuit over de acties van de DOJ/FBI van Biden. Voormalig DNC presidentskandidaat, Andrew Yang, en de in ongenade gevallen voormalig DNC gouverneur van New York, Andrew Cuomo, spraken zich uit over deze waanzin. Zelfs linkse MSM, geven toe dat deze inval een gevaarlijk nieuw precedent heeft geschapen. Dit is een kolossale normie-wakker wordende rode pil. Trump ziet eruit als het slachtoffer / martelaar.

Deze gebeurtenis heeft een vuur ontstoken onder een reeds zeer gemotiveerde Trump-basis, en de conservatieve media gemobiliseerd op een manier die ik nog nooit eerder heb gezien. Het is ook een gegronde reden om corrigerende maatregelen te nemen tegen de DOJ/FBI. Het schept ook een precedent dat voormalige presidenten en politieke tegenstanders vrij spel hebben. Het opent de deur om onze einddoelen te bereiken.

Gezien de op handen zijnde aanklacht tegen Hunter Biden, en de escalerende beschuldigingen van Rusland tegen de DNC van Bioterrorisme via de creatie van C19 in Oekraïne; is dit niet alleen een overwinning, het is een MASSIEVE overwinning.

Wat voor negatiefs is er met Trump gebeurd?

-Niets.

Wat is er negatief gebeurd voor de vijand?

-Ze verliezen de publieke opinie.

-Ze hebben een verschrikkelijke optiek richting de midterms.

-Ze zijn net een fascistische dictatuur geworden voor alle normies en bewapende rechtshandhaving om politieke operaties uit te voeren.

-Ze deden dit allemaal en vonden niet eens wat ze zochten.

De boemerang is al gebeurd. Trump heeft geen verliezen geleden, hij wist dat ze zouden komen, het mediaverhaal en de optiek zijn PERFECT, en de “oorlogszuchtige houding” van de DNC Globalisten zal een gelijke en tegengestelde reactie van Trump en de America First GOP veroorzaken wanneer zij de macht overnemen na de midterms.

Deze zet heeft de deur geopend naar versnelde politieke oorlogsvoering. De handschoenen zijn uit. Trump hoeft zich niet meer zo druk te maken over de optische aspecten, want de vijand is de Rubicon overgestoken. [een onherroepelijke stap nemen]

Elke dag die voorbijgaat, drijven we dichter en dichter naar de afgrond. Hoe gekker de dingen lijken, hoe dichter we bij de eindstreep zijn.

-ClandestineBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk