Dé Media moeten weer in de aanval tegen Q anon


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #147 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De volgende zet in het draaiboek: achter de Trump SUPPORTERS aan gaan en hen nog extremistischer verklaren. De nep nieuws media verklaren de oorlog aan Patriots voor kritiek op de FBI inval in Trump zijn huis Mar-a-Lago.


Concerned about the FBI raid on Trump’s home? Well, you must be a Qanon extremist who’s calling for civil war!!! — Bezorgd over de FBI inval in Trump’s huis? Dan moet je wel een Qanon extremist zijn die oproept tot een burgeroorlog!!! De video was al snel van twitter verwijderd. Let even op hoe alle media weer het zelfde bericht voorlezen, copy / past nieuws.

Kijk de video hier op ugetube


  • Clandestine

    Dit is de voornaamste reden waarom ik er voor pleit dat iedereen zich ontspant en de situatie kalm en logisch benadert.
  • De media zijn al begonnen met hun campagne om ons te deplatformeren, nogmaals. Nu zullen onze vijanden in de media ons definiëren als degenen die pleiten voor niet-vreedzame middelen van vergelding.
  • Ik begrijp de frustratie, maar wij als gemeenschap moeten erkennen hoeveel invloed we hebben. En mensen ophitsen in deze gespannen situatie is het slechtste wat we kunnen doen.

https://t.me/WeTheMedia/73109Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk