FBI inval huis Trump groot nieuws, C19 Bio-Wapens in de Oekraïne nog steeds verzwegen, is de inval mogelijk een valstrik?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #146 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vandaag konden we het grote nieuws overal lezen dat er een FBI inval was geweest in Mar-a-Lago, het huis van Donald Trump en er documenten in beslag waren genomen die Trump mogelijk illegaal zou verduisterd hebben uit het Witte Huis [?] Maar waar blijft het grote nieuws vraag ik mij af van de C19 Bio-Wapens waar Rusland al drie keer heeft aangegeven bewijzen voor te hebben, geen verdachtmaking dus maar hard bewijs, een halsmisdrijf van de Amerikaanse DNC partij !!


Volgens Trump was de inval “onaangekondigd” en hebben de agenten “zelfs in mijn kluis ingebroken”. Hij noemde de operatie “niet nodig of gepast” en noemde het een “bewapening” van het rechtssysteem door Democraten die “wanhopig” niet willen dat hij zich verkiesbaar stelt voor president in 2024.

“Wat is het verschil tussen dit en Watergate…?”, vroeg Trump, verwijzend naar de inbraak in 1972 in het kantoor van het Democratisch Nationaal Comité in Washington. Het schandaal dwong president Richard Nixon uiteindelijk om af te treden.

Intussen dateert dit nieuws alweer van 4 augustus; “Russische MIL verklaart Oekraïne als oorsprong van C19! DNC (VS) Globalisten creëerden Covid Bio-Wapen!

Samenvattend, Rusland heeft nu de DNC Globalisten beschuldigd van het creëren en vrijlaten van nieuwe varianten van Coronavirussen, en nu van Monkeypox, met opzet, voor politieke controle en wereldheerschappij.

Je spreekt dan van Neurenberg 2.0 halsmisdaden

Ik vraag mij terecht af of de FBI inval geen bewust opgezette valstrik is om de media te dwingen grote zaken in het nieuws te brengen, …

We spreken immers over halsmisdrijven en vergeet niet dat de verkiezingsfraude van 3 November 2020 schreeuwt om aandacht. Dan is er nog een andere mogelijkheid waar rekening mee dient gehouden te worden, de mogelijkheid dat Trump achter de schermen nog steeds aan de politieke touwtjes trok (devolution) als rechtmatige president. Ik sta werkelijk nergens meer van te kijken !!

Lees ook: Devolution, overdragen van de macht, verkiezing fraude, het Sun Tsu strijdplan van Trump

Nog voordat ik de berichten vandaag had gelezen was ik tot de conclusie gekomen dat het een mogelijke valstrik zou kunnen zijn. En wat schrijft Clandestine vandaag:

Denken jullie allemaal dat de FBI een inval bij Trump wilde doen, en dat hij er geen lucht van kreeg? De FBI lekt alles. Trump heeft een overvloed aan loyale holdovers in de IC. Trump werkt samen met het Amerikaanse leger en dus met de militaire inlichtingendienst. Zijn Geheime Dienst(en) zouden zeker op de hoogte moeten zijn gebracht.

Trump wist 100% dat dit eraan zat te komen.

Dit ruikt naar een valstrik.

Clandestine

—//—

Dus het is al ongeveer 16 uur geleden.

De FBI heeft niets gevonden. De kluis van Trump was leeg. Trump’s team wist dat de FBI zou komen. Absoluut niets negatiefs is gebeurd met Trump. De Biden admin verschijnen als fascistisch, totalitair, Gestapo, Orwelliaans, dictatoriaal, tiranniek, draconisch, enz.

Allemaal netto positief voor Trump. Alle optische voordelen zijn in ons voordeel. Het precedent is geschapen. En de normies hebben net een enorme rode pil gekregen, wijd verspreid in de Amerikaanse en internationale media.

– ClandestineBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk