Kernwapenverdrag; Rusland schort bilaterale inspecties op.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #145 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Enorme ontwikkelingen op het nucleaire front. Rusland heeft de door het New START-verdrag erkende nucleaire inspecties opgeschort.


Door: Clandestine Russia Suspends Bilateral Inspections in Nuclear Weapons Treaty

START is het verdrag inzake de vermindering van kernwapens tussen de VS en de Russische Federatie. Het beperkt het aantal strategische kernkoppen dat elk land mag bezitten en is momenteel vastgesteld op een maximum van 1.550 kernkoppen.

https://www.reuters.com/world/russia-tells-us-it-is-suspending-inspections-under-start-weapons-treaty-2022-08-08/

Naast de beperking van het aantal kernwapens vereist het verdrag dat elke partij tweejaarlijks gegevens uitwisselt met opsplitsingen van alle nucleaire draagraketten/lanceerinrichtingen, hun verblijfplaats, alles. Volledige transparantie over alle productie, verplaatsingen, testen, enz. Alles wat Rusland en de VS met kernkoppen doen, moeten ze aan elkaar meedelen.

Het verdrag staat tot 18 inspecties ter plaatse per jaar toe voor Amerikaanse en Russische inspectieteams. Rusland heeft nu laten weten dat het deze inspecties opschort. Vandaag verklaarde het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken dat ze gedwongen waren:

“hun toevlucht te nemen tot deze maatregel als gevolg van het aandringen van Washington dat onvermijdelijk zal trachten de inspectieactiviteiten te hervatten onder voorwaarden die geen rekening houden met de huidige realiteit.”

Ik ben nog aan het zoeken, maar kan niet precies vinden waarnaar de Russische MFA verwijst wanneer zij zeggen “huidige realiteiten”, maar ik ben er zeker van dat de beschuldigingen van biologische wapenproductie door de VS en de speciale militaire operatie in Oekraïne bijdragende factoren zijn.

Zoals we kunnen zien, zijn de gesprekken tussen Biden en Rusland verzuurd. Rusland vertrouwt de VS niet meer, omdat de VS volgens hen het Verdrag inzake biologische wapens van 1972 heeft geschonden, en nu lijkt Rusland er ook verdacht op te zijn dat de VS nucleaire verdragen schenden.

Het is duidelijk dat Rusland het gevoel heeft niet gelijkwaardig vertegenwoordigd te zijn in de overeenkomst, zoals zij stellen:

“Washington creëert eenzijdige voordelen voor de Verenigde Staten en ontneemt de Russische Federatie het recht om inspecties uit te voeren op Amerikaans grondgebied.”

Het klinkt alsof Rusland de nucleaire activiteiten van de Biden admin op Amerikaans grondgebied wil inspecteren, en de VS weigeren te onderhandelen. Maar wat was de katalysator om Rusland te laten twijfelen aan de nucleaire productie van de VS? Was het iets dat ze vonden in Oekraïne, een proxy van de Diepe Staat? Was het Tsjernobyl? Waren het de 4 kerncentrales in Oekraïne?

https://www.opendemocracy.net/en/odr/chernobyl-russian-occupation-nuclear-radiation-effects/

Het lijkt erop dat Rusland reden heeft om aan te nemen dat er snode nucleaire activiteiten plaatsvonden VOORDAT ze Oekraïne binnentrokken. Ze eisten Tsjernobyl op op 25/02/2022, binnen de eerste 24 uur van de operatie, wat bevestigde dat het een doelwit met hoge prioriteit was voor het Russische leger.

Ze waren op zoek naar iets. Hebben ze het gevonden? De veranderde houding van Rusland op het nucleaire front, suggereert dat ze iets gevonden hebben in Oekraïne. En nu beginnen we een trend te zien dat de DNC van de VS Oekraïne gebruikt om internationale verdragen en staatswetgeving te omzeilen.

Uiteindelijk zullen de kippen thuiskomen om te kakelen.

-ClandestineBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk