Even m’n psychologie kennis opfrissen voor een avondje kroeg !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #145 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vroeger was het de alcohol waardoor mensen zich niet meer ’staande’ konden houden, tegenwoordig verlies je ‘the battle’ om jezelf staande te houden al verbaal door ‘Gaslighting’. Wie wint er de strijd en gaat met een voldaan gevoel huiswaarts na ‘de gezellige’ avond.


Gaslighting is een vorm van psychologische manipulatie waarbij de pleger er, al dan niet bewust, er op uit is de tegenstander mentaal te ontredderen.

De overheid propaganda machine is in het geniep heel je leven al aanwezig om je te laten doen, om je te laten geloven wat de overheid wil, wat het beste is voor ‘jou’. Dat ‘verhaal’, die verhaallijn is een eigen leven gaan leiden in de COVID jaren, immers iedereen ging het overheidsstandpunt ook uitdragen. 

Gaslighting voorbeelden:

“Zoenen en handjes geven doen we niet meer hoor”
“Ik heb liever dat je afstand houdt”

Tot en met het zeer persoonlijke, …

“Jij bent toch zeker ook al gevaccineerd?”
“Nou dan heb ik liever dat je niet meer binnenkomt”

Van overheid propaganda verschoof het narratief naar persoonlijke Gaslighting door familie, vrienden, collega’s, de werkgever etc, etc. De hele dag door, om gek van te worden, of … gehoorzaam, gehoorzaam aan de stemmen van je geestelijke ondermijning. En eenmaal die beslissing genomen werden alle tegengestelde meningen vermeden en ging je ook het zelfde gedrag vertonen naar anderen toe. 

Ik deed vorige week al een verslagje van een avondje uit; “Surrealistisch: Als zwijgen beter is als spreken, …” een gebeurtenis die ik samen kon vatten als; Hoe was ons weekend, … goed maar wel onrealistisch en naarmate er steeds meer vragen oproepende zaken plaatsvinden wordt dat met de week erger, … zien jullie dat niet denk je dan, waar blijven jullie oprechte vragen?

Deze week spande deze opmerking toch wel de kroon; Man; “Mijn vrouw heeft liever niet meer dat ik ’s morgens al ‘dat’ nieuws zit te lezen, je maakt er je allemaal maar druk om, ik moet het aanhoren en al je vragen beantwoorden”. 

Zoiets als; “Kan de gemeente niet een verordening doen uitgaan dat ziekenwagens zonder sirene en zwaailicht rijden dan hoef ik daar niet over na te denken nu er zoveel ‘rondrijden’ elke dag”. 

Er was iemand die dit keer zowaar de rode boeren zakdoeken had zien hangen aan de spiegel van onze bus en daar een opmerking over maakte; “Wat moet dat met die zakdoeken aan je wagen?” Je moet weten dat we hier in een boerengebied wonen en tractors bij sommigen niet zo gelieft zijn als ze ‘weer’ eens in de weg rijden. Je negatief uitlaten over de boerenacties in Nederland is te gek voor woorden, mensen die strijden voor hun voortbestaan, dus ik besloot er nog even geen aandacht aan te besteden. Er komen nog belangrijkere zaken langs vanavond dacht ik, … Ik had namelijk net twee dagen eerder het bericht vertaald van Rusland dat er bewijs was dat C19 ontwikkeld was in de Oekraïne, in een van de 49 bio-wapen laboratoria. Maar een mogelijkheid om dat ‘ter loops af te vuren’ deed zich niet voor.

Hieronder twee gaslighting video”sNog nooit waren er zo velen ziende blind en horende doof,
de tegenstellingen een grotere kloof,
maar de waarheid is nog steeds geen ‘geloof’. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk