dotcom.radio aflevering 324 van 07-08-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #144 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 324: C19 komt uit de Oekraïne – Als zwijgen beter is als spreken – de storm gaat zich aftekenen – nieuws uit de onvoltooide verleden tijd – de waarheid is gen geloof – heel NL kleurt Blauw Wit Rood – Gebruik cash geld – Democraten VS sterven uit – Opvallend advies over ziekenhuis en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

[Mike] The Storm is zich aan het vormen. Augustus is traditioneel een zeer hete maand. Alle Q-posts komen uit. Zo ook [SCARE] necessary event. De komst van Nancy Pelosi naar Taiwan vormt de opmaat naar de dreiging van WO3. Deze gebeurtenis is noodzakelijk omdat de massa gaat zien dat de door de Deep State aangestuurde politici en media zich ontpoppen tot maniakale oorlogshitsers. Drie keer raden wie er op het laatste moment tussenbeide komt en de mensheid en de planeet redt van een allesvernietigend nucleair conflict?

Nog nooit waren er zo velen ziende blind en horende doof,
de tegenstellingen een grotere kloof, 
maar de waarheid is nog steeds geen ‘geloof’.


protest video tellen nog steeds lekker door. In 9 maanden totaal 334, 947 vertoningen


Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* – Er is een tekort aan van alles en nog wat, ik denk:
– Er is een nijpend tekort aan complotdenkers

* Juli was mijn beste maand van dit jaar, normaal is dat januari met de minste bezoekers in Juli en augustus als dieptepunt, zou er wat loos zijn?

* Barbara Baarsma RABO voor CO2-budget per persoon: met kleine beurs verdienen aan vergroening
– Nick reageerde op Twitter: Nederland krijgt dus een soort kastenstelsel.

[Mike] Kijk hoe de macht reageert op.de vlaggen en muurschilderingen. Ze zijn als de dood voor die beelden omdat ze zelf geobsedeerd zijn met beeldvorming. Telkens als boeren de wegen op gaan of bij een stadhuis of distributiecentrum staan sturen ze hun betaalde bruinhemden op hen af en gaat het mis. De doorsnee boer leest nog steeds elke dag de krant en kijkt het journaal en kan dan gaan denken: daar wil ik niet bij horen. Maar het barst van de omgekeerde vlaggen bij boerenbedrijven. Gisteren reed ik nog van Hengelo naar Losser naar Denekamp, echt overal vlaggen, zelfs op de A1!

Mijn tip: hang letterlijk heel Nederland vol met vlaggen en voor elke vlag die ze weghalen hang er 2 nieuwe, schilder ze op viaducten, maak muurschilderingen, niemand moet meer om dit beeld heen kunnen, vriend en vijand moet zien: blauw-wit-rood, Nederland in nood! Bijkomend voordeel is dat je gewoon je bedrijf kunt runnen zonder dat je onnodig veel tijd kwijt bent op de weg, in een politiecel of in het ziekenhuis vanwege nepboeren die de boel op stelten zetten. Bovendien is dit gedecentraliseerd, ze kunnen niet alle plekken in NL voortdurend bewaken of bespieden. Zij denken in beeldvorming, pak ze met hun eigen wapens!
Noot: Ook in het Engels op rijm: Blue White Red Holland in distress!

[Marij] fuck de bank, gebruik cash geld – video Clif High
[Paul] – Vandaag denk ik toch ff in de e-pen te moeten kruipen, nl betreffende het opschrift op het geld: “DEZE NOOT IS WETTELIJK BETAALBAAR VOOR ALLE SCHULDEN PUBLIEK EN PRIVË”
– Rijksoverheid; Kan ik met een wettig betaalmiddel overal betalen? (lijst uitzonderingen)
EU Winkeliers mogen contante betaling niet weigeren, tenzij beide partijen een ander betaalmiddel zijn overeengekomen.
– Rijksoverheid volgt dus de EU wetgeving niet
Bedenk ook, contant betalen kosten zijn voor bank
Digitaal betalen kosten zijn voor de ondernemer dus voor jezelf
– Uiteindelijk bepaal je altijd zelf, je gaat het bedrijf binnen en vraagt of contant betalen mogelijk is en ga weg indien dit niet mogelijk is. punt uit.

* GV Je zal een politieagent als vriend hebben of erger, … familie?
Het wordt tijd dat het zwijgen verbroken wordt beste agent / agente. Als je nu op dit moment in de geschiedenis nog je politie uniform draagt hoor je tot de zwijgende meerderheid die zich manifesteert als soldaat van de dictator.
– Als je de kant van de dictator kiest weet je tevoren dat je uitgekotst gaat worden door het volk, en daarmee ook je de toekomst van je echtgenoot en kinderen die de dupe worden van jouw keuze !!

TRUMP– & –Qanon

[Evaatje] A collection of Q proofs and Q resources provided by anonymous patriots

[Medusa] “Alle WEF landen voeren dezelfde aanvallen uit op boeren en de voedselketen met behulp van onbewezen ‘wetenschap’ over klimaatverandering.”

[Mike] Dinsdag Gebeurt niet. Assange is veilig (Q).

* In het Plakkaat van Verlatinghe staat dat de Staten een vorst die zich als dictator in plaats van herder gedraagt mag afzetten.

[Geert] Donald Trump ontmoet Viktor Orban, ik denk dat hier al zaken worden voorbereid.

* Meet the press: “We Have No Plan – Except Sitting Around Hoping He Dies” – NBC Hacks Openly Wish for Trump’s Death

[Godsgeschenk] Clandestine: America First-kandidaten blijven ongeslagen, wat het einde betekent van de gevestigde orde GOP, en de opkomst van kiezers suggereert dat de midterms een uitstervende gebeurtenis kunnen worden voor de DNC.
[Godsgeschenk] STUNNING! 80,0% van de persoonlijke stemmers in Maricopa County stemde Republikeins – slechts 23,4% stemde Democratisch

[Medusa] Patrick Savalle: Dit is waarom de VS / CIA de Maidan opstand organiseerden. Zodat ze Oekraïne konden leegtrekken met toestemming van het puppet regime. Die arme Oekraïners hebben nog steeds niets in de gaten.

* Clandestine Russische MIL verklaart Oekraïne als oorsprong van C19! DNC Globalisten creëerden Covid! en het bericht werd bijna niet gedeeld merkte ook Clandestine op, …

* GV Clandestine Nancy Pelosi in Taiwan, Rusland steunt China, spanning te snijden !!
– de verwachte inval van China bleef uit, tot heden, ….

* GV Dé nieuws-werkvoorbereiders van de onvoltooide verleden tijd. 
– Ook na de onthullingen zit het werk van de complotdenkers er nog niet op want mensen willen dan antwoorden hebben die de MSM nog steeds niet geven maar wel opgeschreven staan in nog niet onthulde geschiedenis boeken.

CORONA

* Maandag Clandestine De WHO en CDC maken zich klaar om ons te sluiten. Liberale bolwerken San Francisco en New York hebben nu de Monkeypox noodtoestand uitgeroepen. Fauci is op CNN aan het praten over het uitrollen van preventieve vaccins. We hebben dit allemaal al eerder gezien. Ze gaan het weer proberen. Hetzelfde draaiboek als C19. [OMG #GaatNietGebeuren]

[Medusa] Maandag De vonk in het kruidvat 
– Alle artsen die bewezen, goed werkende, goedkope en veilige Corona behandelingen voorschrijven en daarbij afwijken van de dure en inefficiënte behandelprotocollen van de overheid worden zeer zwaar beboet. Inmiddels hebben artsen boetes gekregen voor meer dan 30.000 Euro. De boetes beginnen bij 5.000 Euro en bij herhaling worden deze verdubbeld. Uiteindelijk kan dit oplopen tot 150.000 Euro, waarna de arts zijn beroep niet meer mag uitoefenen. Inmiddels is ook (internationaal) gebleken dat de behandelingen van deze artsen zeer effectief, goedkoop en veilig tot een snellere genezing leiden met minder langdurige zorg. 

[Medusa] Twitter censureert topwetenschapper die mRNA-vaccins linkt aan apenpokken

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

[Medusa] CNN’s waarderingscijfers hebben in het spoor van haar belangrijkste concurrenten MSNBC en Fox News, het afgelopen jaar een belangrijke neergang laten zien. Het netwerk bereikte dit kwartaal een gemiddeld kijkcijfer van 639.000 kijkers op prime time, een neergang van 27 procent vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar.’ Telegram

* VS TruthSocial is now on Android!

GEDACHTENVOER

[Fries Foar Frijhiid] Waarom zit het woord dokter in doctrine en indoctrinatie?
– [Romagni] Ontleend aan Latijn doctor ‘leraar’, afgeleid van docēre ‘onderwijzen’,
— Indoctrinatie is het opdringen van een bepaalde mening aan andere

[Geert] Wie zijn immuunsysteem wil verbeteren moet immuun zijn voor het systeem

[Eric op Twitter] M’n huisarts gaf mij gisteren een opvallend advies: ‘Mocht je iets overkomen: ga NOOIT, ik herhaal NOOIT alleen naar het ziekenhuis. Neem altijd iemand mee die je kunt vertrouwen. Een familielid of ‘n advocaat.’ Hij wilde niet zeggen waarom. Heeft iemand dit ooit gehoord?

* GV Wir haben es nicht gewüsst, of, we wilden het niet weten [!]
– Ontdaan van het laatste grammetje schuldgevoel als ik deze mensen niet help kijk ik zwijgzaam toe, wachtend, wachtend en nog langer wachtende op het moment dat ze zelf om hulp gaan vragen. Pas op dat moment -en niet eerder- kan ik -hopen- op een luisterend oor. 

* GV Surrealistisch: Als zwijgen beter is als spreken, …
– Hoe was ons weekend, … goed maar wel onrealistisch en naarmate er steeds meer vragen oproepende zaken plaatsvinden wordt dat met de week erger, … zien jullie dat niet denk je dan, waar blijven jullie oprechte vragen? … wordt vervolgd, …

* GV Schrap de woorden “Ik hoop het” uit je communicatie want, …
Je bent je eigen toekomst al om zeep aan het helpen alleen al omdat je de toekomst al definieert als “hopen op”. Ik vertaal dat wel even voor je, “Hopen op”, is veelal een uitgestelde teleurstelling en voor mij de definitie dat een ander voor jou de kooltjes uit het vuur moet gaan halen dan loop je zelf geen gevaar en hoef je geen eigen verantwoording te nemen.

Ik neem je even mee in deze bespiegeling
Geen betutteling maar morele bewapening
Ga je verder door het leven aan de beademing
Of neem je uiteindelijk toch de eigen verantwoording?


* Nog een gedachte;

Als getrainde [Q] speurhond
Welke vogel is er dan nog bang voor ‘n afgrond

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten