Dé nieuws-werkvoorbereiders van de onvoltooide verleden tijd. 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #143 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het internet staat boordevol “nieuws” dat al lang geleden opgeschreven is, opgeschreven door “de complotdenkers” werkvoorbereiders. Nieuws wat echter voor velen nog steeds brand nieuw is en nog nooit ontdekt door de massa. Uitgezocht door het wereldwijde leger complot-onderzoekers, de nieuws-werkvoorbereiders van de onvoltooide verleden tijd. 


Complotdenkers, mensen net als iedereen, maar die iets waarnamen dat niet logisch was en daar onderzoek naar deden. Veelal in groepsverband met mensen die ze niet kenden maar die ook een puzzelstukje aandroegen van ergens ter wereld.

Sommige van die onderzoeken duurden jaren voordat de meest aannemelijke gebeurtenissen als aannemelijk werden aanvaart. Zoals het 9/11 verhaal waar jaren na dato vraagtekens omgezet konden worden in antwoorden. Dr. Judy Wood was die vragensteller die met haar messcherpe analyses in haar video en boek “Where Did The Towers Go” kwam met bewijzen die alleen maar richting Direct Energy Weapons konden leiden, alle andere mogelijkheden waren technisch onmogelijk. Maar hoeveel mensen zouden dit -nu- nog steeds niet weten, 80% [?] Hoeveel zouden nog steeds in het narratief van de Amerikaanse overheid geloven en dit afwijzen omdat er cognitieve dissonantie op de achtergrond meespeelt. Het niet kunnen geloven dat mensen dood worden gemaakt voor politieke doeleinden [!]. 

Als je het over nieuws hebt dan moet je wel weten wat per definitie nieuws genoemd wordt. De betekenis geeft aan; “Berichten over zaken die recent hebben plaatsgevonden. De actualiteit, iets wat nog niet bekend was”. 

Maar wat als oud nieuws iets is wat bijna niemand weet? Is de bekendmaking dan geen heet van de pers nieuws ondanks dat het gedateerd is, mijn antwoord is; “Ja, natuurlijk”.

Het versnipperde nieuws.

Door de jaren heen hebben we geleerd waar we pedofielen aan konden herkennen. Een van de zaken waren de symbolen, bij een artikel daarover werden dan wat namen genoemd van mensen die zich op deze manier verraden hadden. Bij een ander artikel toonden we een collectie artiesten die met het afdekken van een oog zichzelf op de verdachtenlijst plaatsten. Bij weer een ander artikel van de “Lolita Express”, het vliegtuig van Jeffrey Epstein waar namen vrijgegeven waren die op de lijst stonden voor een vlucht naar het sex eiland. We kregen ook inzicht in het zwarte boekje van Epstein en zo waren er vele puzzelstukjes die de complotdenkers niet meer als een schok overkomen omdat het verwerkingsproces al vele jaren geleden een plaatsje kreeg. Komt binnenkort het gehele verhaal ineens naar buiten voor de massa, … dan zal dat best een schok geven. Het nieuws is dan niet versnippert meer, connecting the dots

Zo staat een site als gedachtenvoer en vele, vele anderen inmiddels vol met een archief van feiten en weetjes die onvindbaar zijn in de zoekmachines vanwege de al jaren zijn werk doende censuur.

Veel feiten kan je echter niet meer staven aan de bewijzen en referenties omdat de censuur miljoenen video’s heeft vernietigd die ergens ter wereld echter nog op harde schijven wachten op herpublicatie. 

Ik denk dan ook dat het werk van de complotdenkers er na de grote Big Boom onthulling er nog lang niet opzit. De mensen zijn op zoek naar antwoorden en willen de gehele puzzel zien voordat ze kunnen verwerken wat ze aangedaan is.

De complotdenkers hebben echter als werkvoorbereiders al heel veel van dat werk verricht en staat als een grote “Way Back Machine – een Weg Terug” tot een ieder zijn beschikking, een weg terug naar de onvoltooide verleden tijd. 

In deze tijd waarin overal in luttele tijd tekorten ‘lijken’ te ontstaan is het meest nijpende tekort dat van complotdenkers die zich overal bij de vraag stellen; “Waarom” [?]Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk