Fuck de bank, gebruik cash geld


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #142 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Fuck de bank, betaal zoveel mogelijk met cash geld, dat is de boodschap van Clif High in onderstaande video. We hebben deze week gezien in Nederland hoe de RABO bank in de persoon van Barbara Baarsma het Sociaal Krediet Systeem promoot met haar Co2 carbon credits, dit is slechts een klein onderdeel van het plan.Pak geld en gebruik het tegen de banken. Goed idee. Iedereen kan het doen. Begin contant te betalen voor alles en nog wat. Dat is een geweldig idee. Als een kanttekening, leer dat als je probeert te betalen voor een goed of dienst en ze accepteren geen contant geld, dan is de schuld kwijtgescholden. Met andere woorden, je hebt de schuld betaald. Zij overtreden de wet. Het is tegen de wet om geen geldig betaalmiddel te aanvaarden of te “eisen” dat een goed of dienst in een “bepaalde vorm of soort” moet worden betaald.

Het staat in hoofdletters op het geld: “DEZE NOOT IS WETTELIJK BETAALBAAR VOOR ALLE SCHULDEN PUBLIEK EN PRIVÉ”. Als ze weigeren uw geld aan te nemen dan heeft u wettelijk “aanbesteed te betalen” en is de schuld kwijtgescholden. Leer hoe u dit kunt afdwingen, want dat is uw recht. Laat u niet dwingen met een kaart te betalen.


Hier in Frankrijk betaal je op een lokale markt altijd met cash geld, de infrastructuur om te pinnen bestaat op het platte land nog niet, er zijn zelfs gebieden waar je niet eens met je mobiel kan bellen. In winkels betalen vooral de ouderen nog met een check, de stap terug naar cash geld is dan ook niet zo groot.

Cash betalen = guerrilla oorlog voeringBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk