Schrap de woorden “Ik hoop het” uit je communicatie want, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #141 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Je bent je eigen toekomst al om zeep aan het helpen alleen al omdat je de toekomst al definieert als “hopen op”. Ik vertaal dat wel even voor je, “Hopen op”, is veelal een uitgestelde teleurstelling en voor mij de definitie dat een ander voor jou de kooltjes uit het vuur moet gaan halen dan loop je zelf geen gevaar en hoef je geen eigen verantwoording te nemen.


Hoeveel mensen zagen jaren van hun leven in rook opgaan omdat de hoop maar niet ingelost werd?

Hoeveel mensen gaan er niet dood -elke dag- omdat ze hoopten dat de dokter hen beter ging maken? Simpel omdat ze niet wisten wat er gedaan diende te worden, omdat het al fout ging bij de keuze, “welke dokter”. -of- omdat een eigen bijdrage aan herstel te lastig was, te veel inspanning vereiste of omdat ziek zijn ook wel lekker was met al die aandacht. (etc)

Ik hoop het, dat zou mooi zijn, ik mag het hopen, dat zou ik wel graag willen, ik weet het nog niet zo zeker. -Ik- hoor steeds weer het woord; “Twijfel”, de interne -onderbewuste- voeding voor je angsten.

Heb je wel eens gehoord van het universum, je zend deze signalen ook uit naar de spirituele wereld maar nog erger, rechtsreeks naar je eigen onderbewustzijn dat zo gevoed wordt met twijfel en angst, en, … het gebrek aan actie.

Wat mij dat verteld is, iemand die zegt “te hopen” geen strijder is, daar kan ik niet op bouwen of vertrouwen in tijd van nood. Ik heb namelijk mijn onderbewustzijn al het signaal gegeven, ik wil mijn vrijheid terug -ten alle tijden- al kost het zelfs mijn leven. 

Ik neem je even mee in deze bespiegeling
Geen betutteling maar morele bewapening
Ga je verder door het leven aan de beademing
Of neem je uiteindelijk toch de eigen verantwoording?

Weet wat je wenst, wat je zegt, en ja ik heb ook hoop, maar daaraan heb ik voor mezelf al aan verbonden wat ik er voor zal moeten doen om die hoop gestalte te gaan geven, om die hoop levend te houden.

Een situatie is vrijwel nooit hopeloos.

Als je echter niets doet ben je hopeloos verloren.

Als je iets doet bepaal jij of het zin heeft, niet wat een ander daarvan denkt. Want wie weet zijn dat zelf van die hopeloze gevallen. 

Ik heb het al weer een aantal keren over de wet van Pareto gehad, het Pareto principe ook wel de 80-20-regel genoemd. 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Pareto-principe

Ik zorg wel dat ik mentaal gewapend ben om in spit seconden te beslissen wat het beste is om te doen, omdat daar over nagedacht is, omdat ik mijn onderbewustzijn al instructie gegeven heb.

Hoop is maar een simpel verlangen en geen doelstelling, die laatste dien je zelf te koppelen aan “de hoop”.

stoïcisme = onverstoorbaarheidBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk