Je zal een politieagent als vriend hebben of erger, … familie?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #140 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het wordt tijd dat het zwijgen verbroken wordt beste agent / agente. Als je nu op dit moment in de geschiedenis nog je politie uniform draagt hoor je tot de zwijgende meerderheid die zich manifesteert als soldaat van de dictator.Je bent voor de geweldpleging door Romeo’s en je collega’s of je bent tegen. 

Luisteren je leidinggevenden niet naar je zorgen dan dien je een officiële klacht in en meld je ziek, je zit al “overspannen” thuis of hebt reeds ontslag genomen. -Andere opties zie ik niet- !!

Maar nog steeds je uniform dragen dat kan niet meer worden geaccepteerd op dit moment in de geschiedenis. We weten waar het heen gaat uit de geschiedenis, dat lees je hieronder.

Deze meme zag ik voorbij komen op de sociale media die de zorgen van vele Nederlanders onderschrijven. Met deze gedachten kijk ik naar -elke- agent die ik op straat zie heden ten dagen.

Ik erger mij al dood aan de man / vrouw in uniform sinds ik in 2019 elke zaterdagmiddag de protesten van de Gilets Jaunes in Parijs en geheel Frankrijk volgde via Internet en zag dat zelfs het vrouwelijke ‘zorgzame’ geslacht in staat was gericht op ooghoogte met het 40 mm geschut andere mensen – protesterende burgers- voor het leven te verwonden. Het waren er + 5.000 gewonden +2.000 voor het leven ‘getekend’ en +19 doden voor zover ik [minimaal] weet. 

Politie, de Parasiet van de samenleving, je bent te laat, je had die keuze reeds moeten maken, ik heb je reeds veroordeeld, daar heb ik geen rechter voor nodig om mijn oordeel uit te spreken. Het feit dat ontelbare berichten de ronde gaan getuigd dat ik niet alleen sta in deze.

Als je de kant van de dictator kiest weet je tevoren dat je uitgekotst gaat worden door het volk, en daarmee ook je de toekomst van je echtgenoot en kinderen die de dupe worden van jouw keuze !!

Het is niet anders, bedenk dat het jouw keuze was, niet die van ons, wij kiezen nu eenmaal -uiteindelijk- allemaal voor de vrijheid en jij als agent hebt jezelf -als blokkade- opgesteld tegen het volk. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk