Wir haben es nicht gewüsst, of, we wilden het niet weten [!]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #139 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ook in de tweede wereldoorlog ging die spreuk natuurlijk ook niet helemaal op: “Wir haben es nicht gewüsst”, want natuurlijk voelden vele op hun klompen aan wat er gaande was, noem het intuïtie, een onbestendig gevoel. 


Maar nu, in een wereld die bol staat van de alternatieve media die over elk onderwerp al hun licht hebben laten schijnen, kruipen velen schichtig weg in het donker, bang wat het licht mogelijk zou kunnen tonen. Bang voor de verantwoording die dat met zich mee gaat brengen, je moet namelijk een standpunt innemen en die verantwoording brengt ook daadkracht met zich mee.

Voor de ‘jongere generatie’ die meer als tien jaar na de 2de wereldoorlog is geboren zegt de slogan; “Wir haben es nicht gewüsst”, al niet zoveel meer. De uitvlucht, het excuus van de Duitsers die ter verantwoording werden geroepen voor hun misdaden, “hoe konden wij weten wat er allemaal gebeurde, wij kregen gewoon orders en, ein Befehl ist ein Befehl”. Ja we weten dat de hiërarchie in Duitsland nog steeds ‘anders’ is dan bijvoorbeeld het vrijgevochten Nederland. Maar ondanks die uitvluchten werden er mensen ter verantwoording geroepen gevangen gezet en sommigen ter dood veroordeeld. 

Nu terug naar eind 2020. Op 1 November 2020 was in Frankrijk de tweede lockdown [confidement] ingegaan wat eveneens als het eerste van 17 Maart 8 weken zou gaan duren. Daarna begon de maanden aanhoudende avondklok en vanaf september zou de apartheid ingaan met het verfoeide vaccinatiepas die gelijk de helft van de bevolking tot tweederangsburgers zou maken. Een apartheid die op het gebied van internationaal reizen nog steeds van kracht is. 

Nog voor dat men de eerste grote vaccin ronde ging houden en begon te praten over mogelijke vaccinatieplicht stuurde ik dit bericht aan mijn gehele WhatsApp bestand: 

“Beste familie en vrienden. Zouden jullie kennis willen nemen van het artikel over het nRNA vaccin. Eergisteren ben ik te weten gekomen hoe levensgevaarlijk het vaccin is. Voor diegene die geen Engels kunnen laat iemand het je uitleggen. Het is een boodschap van leven of dood. Een tweede kans is er niet !!

Onder dit bericht de gedachtenvoer website waar onderstaand artikel vast geprikt stond bovenaan de website.

Ik had in het artikel alle zachte heelmeesters argumenten laten varen en ging vol in de aanval. Want wat doe je als een huis in brand staat en je moet meerdere mensen redden, dan schud je ze ruw door elkaar om ze wakker te maken en desnoods een stevige tik/klap in het gezicht en je geeft ze instructie. 

Hoeveel mensen het bericht gelezen hebben, [?] geen idee. Hoeveel mensen hebben gereageerd [nul] helemaal niemand, nobody, noppes, nada, niemand. O N V O O R S T E L B A A R toch. Je probeert iemands leven te redden. Met de vaccinatie waanzin is het dus:

Wir haben es nicht gewüsst, oder, wir wollten es nicht wissen?

Dat laatste dus, ze willen het niet weten.

500 artikelen schrijven en 80 dotcom podcast opnamen verder zijn we beland in augustus 2022. Het ene na het andere artikel in de alternatieve media maakt melding van de cijfers die boven tafel komen met vaccinatie bijwerkingen en de doden. Als ik even ergens in de ‘bewoonde’ wereld kom zie en hoor ik elke uur ziekenwagen rijden met zwaailichten, sirenes of beiden. Niemand maar dan ook niemand kan dit ontgaan, niemand. 

Ontdaan van het laatste grammetje schuldgevoel als ik deze mensen niet help kijk ik zwijgzaam toe, wachtend, wachtend en nog langer wachtende op het moment dat ze zelf om hulp gaan vragen. Pas op dat moment -en niet eerder- kan ik -hopen- op een luisterend oor. 

Nog nooit waren er zo velen ziende blind en horende doof,
de tegenstellingen een grotere kloof, 
maar de waarheid is nog steeds geen ‘geloof’.


… en psst, kijk nog even naar deze verboden video op Twitter van een verpleegkundige die verteld hoe betrouwbaar haar collega’s zijn [video]Dit bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk