Nancy Pelosi in Taiwan, Rusland steunt China, spanning te snijden !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #139 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken geeft een verklaring uit in verband met de aankomst van Nancy Pelosi in Taiwan. Rusland steunt China in zijn verklaring dat het bezoek van Pelosi “agressief” en een duidelijke “provocatie” is, en steunt China in zijn recht om “maatregelen ter bescherming van zijn soevereiniteit” te nemen.


Door: Clandestine: Russia Supports the PRC and Reveals the Alliance!

Volledig vertaalde verklaring hieronder:

“Op 2 augustus is Nancy Pelosi, voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, in Taiwan aangekomen.

Wij beschouwen haar bezoek als een duidelijke provocatie in de geest van de agressieve Amerikaanse lijn inzake de alomvattende insluiting van de KHP.

Wij zijn van mening dat de betrekkingen tussen de partijen in de Straat van Taiwan een zuiver interne aangelegenheid van China zijn. China heeft het recht de nodige maatregelen te nemen om zijn soevereiniteit en territoriale integriteit in de kwestie Taiwan te beschermen.

Het principiële standpunt van Rusland blijft ongewijzigd: wij gaan uit van de premisse dat er slechts één China is, dat de regering van de Volksrepubliek China de enige legitieme regering is die heel China vertegenwoordigt, en dat Taiwan een integraal deel van China is.

In de gezamenlijke verklaring van de Russische Federatie en de Volksrepubliek China van Peking over de internationale betrekkingen in een nieuw tijdperk en wereldwijde duurzame ontwikkeling, heeft de Russische zijde opnieuw bevestigd vast te houden aan het beginsel van “één China” en zich te verzetten tegen de onafhankelijkheid van het eiland, in welke vorm dan ook.

Wij roepen Washington op zich te onthouden van acties die de regionale stabiliteit en de internationale veiligheid ondermijnen en de nieuwe geopolitieke realiteit te erkennen, waarin niet langer plaats is voor Amerikaanse hegemonie”.

https://mid.ru/ru/foreign_policy/news/1824777/

Er staat één GROOT detail in dat ons ALLES vertelt. Rusland maakt heel duidelijk, dat zij alleen de Volksrepubliek China erkennen als de legitieme regeringsvertegenwoordiger van China. Dat lijkt hetzelfde verhaal te zijn dat door Pompeo en Grassley met hun vreemde tweets naar voren wordt gebracht. Het verhaal groeit dat het om de CCP gaat, niet om de PRC. En witte hoeden maken duidelijk dat er een onderscheid is tussen de twee.

Vrijwel 0% van de Amerikanen weet iets over het Chinese politieke landschap. Vanuit een buitenstaander gezien, weten we niets. We begrijpen de nuance niet. Net zoals de nazi’s slechts één van de acht politieke partijen waren in het Duitsland van het begin van de 20e eeuw, en de DNC slechts één van de twee partijen is in de huidige VS; lijkt het erop dat de CCP het Chinese equivalent is. De Deep State is geen fenomeen dat uniek is voor Amerika. De infiltratie is OVERAL.

Dit geeft ook een waanzinnige hoeveelheid geldigheid aan de algemene stelling die ik heb aangenomen, dat Poetin, Xi, en Trump, allemaal samenwerken om de wereld te ontdoen van de Deep State.
-Poetin geeft alleen legitimiteit aan President Xi en de Volksrepubliek China, niet aan de CCP.

-Poetin richt Ruslands bioterrorisme beschuldigingen in Oekraïne alleen tegen de VS DNC/Globalisten, niet Trump.

-Xi nodigt Trump en Melania uit in de Verboden Stad, maar belooft militaire interventie en dreigt met WO3 als DNC Pelosi te dichtbij komt.

-White hats Grassley en Pompeo geven ons gecoördineerde getimede comms om onze vijand vast te stellen als de CCP, niet de PRC.

Trump, Xi en Poetin steunen elkaar, en verzetten zich tegen de “liberale globalistische” partijen in de CCP en DNC. En alle drie doen ze een eerlijke en zichtbare inspanning om duidelijk te onderscheiden in welke partijen ze hun wantrouwen stellen. Zij willen dat het volk weet dat de acties van de CCP niet representatief zijn voor China als geheel, net zoals de acties van de DNC niet representatief zijn voor de VS als geheel.

Mensen, jullie zijn getuige van de coalitie van de drie wereldmachten die zich verzetten tegen de Globalistische Diepe Staat… het is niet langer een theorie. Ze laten het ons in real time zien.

En om iets van deze omvang op te ruimen, is een alliantie nodig tussen de machtigste militairen ter wereld. Dat is waar je getuige van bent. “Militair is de enige manier” verwees niet naar slechts één leger, het verwees naar de legers van China, Rusland en de VS.

Dit is een gezamenlijke operatie om de wereld te bevrijden van het kwaad.

– ClandestineBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk