Surrealistisch: Als zwijgen beter is als spreken, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #138 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Afgelopen vrijdag avond had vele ingrediënten van een zombie samenleving en ik had er vrede mee. De andere optie was immers heel de avond ruzie zitten maken, ik hoor het wel wat er gaat gebeuren met al die mensen de komenden weken / maanden, …


Onze gastvrouw, “Henk tel even tot tien”, weet het gesprek gezellig te houden. Ze kuste me nog wel maar anderen kregen na lange tijd weer een ‘vuistje’ als begroeting; “Ik hoor de laatste tijd weer vele vreemde dingen”. 

Ze hoorde ik dat er iemand bekends dood in een stoel was aangetroffen, een ander iemand had plotseling vanuit het niets kanker gekregen. “Wat vindt jij daarvan, als je zo’n boodschap zou krijgen”, vroeg een van de gasten, … en ik zie niets, totaal niets. Ga maar eens ‘even’ vertellen aan zo’n groep dat kanker gewoon te genezen is en niet meer is als een zuurstofgebrek op celniveau! En dan de bijwerkingen van het vaccin. Onbegonnen werk, dus ik zei niets. 

Je moet weten dat ik de gastvrouw al eens aangeboden heb lezing(en) te geven over COVID / Corona zoals het toen nog genoemd werd twee jaar geleden. En haar reactie was dat daar vast geen interesse voor zou zijn (denken voor een ander / de hele groep).

Heel de avond kwamen de boerenprotesten totaal niet voorbij, terwijl toch iedereen aan mijn auto voorbij moest lopen met twee rode zakdoeken aan de spiegel. Geen enkel nieuws uit de Oekraïne passeerde in het gesprek, brandstof prijzen, voedsel prijzen, torenhoge belastingplannen huiseigenaren, oversterfte, niets nada noppes. de wereld leek eventjes het perfecte voorbeeld van een vredig leven. Onrealistisch ja, maar ik hield mijn mond, en enkele opmerking, en ik zou de hele groep tegen me in het harnas jagen. 

Er waren net twee mensen aangeschoven met elektrische auto’s dus het gesprek ging even die richting in, waaneer ga jij er ook een kopen? “Nooit”, einde gesprek.

Daarna kwam er iemand die met wel een heel speciaal verhaal, hij was deze week naar de dokter geweest vanwege ‘niet te harden’ pijn in de rug en was vertrokken met een heel stapeltje dozen medicijnen. Ik voelde ook nog wat nattigheid van de week en zag bloed uit mijn been spuiten. Daar heb ik de vinger maar opgelegd en naar de dokter. Ik keek naar zijn blote benen onder de korte broek en zag vele bloedaderen donkerblauw afgetekend in een huidlandschap wat er verder ook niet gezond uitzag. 

Gevaccineerd [?] dacht ik gelijk, en gezien het werk wat ‘ie deed was dit een aannemelijke constatering. Leidinggevend en veel internationaal reizen, dan is het heel aannemelijk. 

“Vroeger”, zou ik zo iemand nog even apart genomen hebben en wat verteld hebben, maar de toonzetting deed mij hier ook van afzien.

Terug naar huis denk je nog even terug aan het “gezellige avondje”. Pfff, wat een klap gaan deze mensen krijgen als alles geopenbaard gaat worden. Ook dan blijft het waarschijnlijk tussen de klippen door laveren voor mij want, -als jij dit allemaal al zo goed wist, dan had je wel eens eerder je mond kunnen opentrekken. Dat zou wel eens een reactie kunnen zijn, gelukkig staan bij al mijn artikelen de datum en sommige waarheidsvinding dateert al van 22 jaar geleden toen ik mijn eerste passen zette als complotdenker. 

—//—

Zaterdag zijn we onverwachts weer samengekomen voor een protest in Autun. We zouden bij het meer aan de rand van de plaats grote spandoeken ophangen tussen de bomen op het talud.  Gericht op protesten tegen de lopende vaccinaties bij kinderen en nieuwe vaccinatie waanzin in het komende najaar en de herinnering aan de vaccinatieronde van 1971 waarbij een Franse minister campagne voerde voor vaccins die met HIV besmet bleken. Voor we echter klaar waren met het ophangen van de spandoeken kwam de politie al om ons te sommeren onmiddellijk af te breken met het dreigement op een boete van 3.000 euro. We beschikten niet over -de juiste- vergunning. Intussen had Letty de wacht gehouden met de Franse vlag die ze in de hand gedrukt had gekregen, die foto had ik op haar Facebook account gezet. Na twee reactie, “Waartegen protesteren jullie?” en “Waar gaat het over?”, is de post maar snel verwijderd en ruzie en eventuele vernedering te omzeilen voor de lezers.

—//—

Na nog wat onverwachte visite op zondagmiddag waar het gesprek terecht kwam op o.a. de “opwarming van de aarde” ging het wat relaxter omdat de inzet niet zo hoog was, niet levensbedreigend tenminste.

Onrealistisch eigenlijk dat, hoe je het went of keert, er elke keer weer onderwerpen ter tafel komen waar meningsverschillen over ontstaan omdat er op zoveel gebieden leugens worden verkocht door de media !! Bovendien lijkt het denkend vermogen om iets zelf te willen onderzoeken totaal te zijn geblokkeerd. De mogelijkheid om met gezond verstand de voor en tegen argumenten te analyseren is er niet. Iemand helpen om uit deze nare droom te ontwaken, … vergeet het maar in de meeste gevallen.

Hoe was ons weekend, … goed maar wel onrealistisch en naarmate er steeds meer vragen oproepende zaken plaatsvinden wordt dat met de week erger, … zien jullie dat niet denk je dan, waar blijven jullie oprechte vragen? … wordt vervolgd, …

header zombie wereld


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk