Onafhankelijkheidsverklaring voor de Strijd voor de Mensheid

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #137 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Voor God, Land & de Mensheid. Opstand tegen tirannen is gehoorzaamheid aan God. Patriot’s Onafhankelijkheidsverklaring voor de Strijd voor de Mensheid.


Door: P.A. Triot

Laat de hele wereld deze woorden horen onder een heilige belofte aan God… We komen eraan en niets kan ons stoppen! Want wij staan op met Geloof en Gebed als onze basis, God heeft onze rug en Jezus Christus staat voor ons; wij staan op met Waarheid en Kennis op ons schild, Zwaarden vlammend in het Licht en ons kruit droog. Onze strijdkreet is dientengevolge .. GEEN ANGST! Laat God ons met deze woorden naar de overwinning leiden en laat Zijn toorn op jullie (DeepState) neerdalen om jullie bestaan voor altijd uit te wissen. Wij komen verenigd tegen jullie in, in de naam van de Almachtige Heer die jullie hebben getart en Hij zal jullie in onze handen overhandigen.

Aan alle wereldwijde strijders van God, die de liefde van Jezus voelen.

Aan alle patriotten!

Onderstaande tekst (pdf via de link) is een naar huidige omstandigheden aangepaste versie van de Amerikaanse ‘Declaratie van Onafhankelijkheid’.

Trek elke dag de wereld in met de volledige wapenrusting van God. Wees sterk in de Heer en in zijn machtige kracht. We vechten namelijk niet tegen vijanden van vlees en bloed, maar tegen de kwade heersers en autoriteiten van de onzichtbare wereld, tegen de machtige krachten in deze donkere wereld en tegen boze geesten in de hemelse gewesten (Efeziërs 6:10-18 nlt)

Gordel van Waarheid  (Belt of Truth)
Borstplaat van Gerechtigdheid  (Breastplate of Righteousness)
Evangelie van Vrede  (Feet fitted with the Gospel of Peace)
Schild van Geloof  (Shield of Faith)
Helm van redding  (Helmet of Salvation)
Zwaard van de Geest  (Sword of the Spirit)
De gift/kracht van het Gebed  (The gift/power of Prayer)

Satan haat het als we bidden, als we voor anderen bidden. Bidden houdt ons alert op zijn misleidingen. Het geeft ons en anderen kracht. Doen!

Om aan te geven wat het betekent voor een natie om God als eerste / in het centrum te zetten geef ik in de pdf eerst een overzicht van de natuurlijke scheppingsorde. Daarna volgt de Onafhankelijkheidsverklaring voor de Strijd voor de Mensheid. Een keiharde waarschuwing tegen de wereldwijde DeepState en de wereldwijde Elite (vanaf nu: wereldwijde Parasieten).

God always wins!

God bless!

Verspreid de link / pdf zoveel als u wilt!

Patriot’s Onafhankelijkheidsverklaring voor de Strijd voor de Mensheid (PDF)


!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u3h3g0″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);
Rumble(“play”, {“video”:”v16admd”,”div”:”rumble_v16admd”});
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u3h3g0″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);
Rumble(“play”, {“video”:”vlecsb”,”div”:”rumble_vlecsb”});

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u3h3g0″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);
Rumble(“play”, {“video”:”vnbaez”,”div”:”rumble_vnbaez”});

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …

!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u3h3g0″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);
Rumble(“play”, {“video”:”vokdv5″,”div”:”rumble_vokdv5″});
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u3h3g0″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);
Rumble(“play”, {“video”:”vwrx72″,”div”:”rumble_vwrx72″});

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk