dotcom.radio aflevering 323 van 31-07-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #137 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 323: Gehoorzaamheid mentaliteit – Rusland / VS diplomatie verzwegen in de media – Boeren pakken door – De wereld kijkt en doet mee – WE(F) the people – Na de boeren de huiseigenaren – Renaissance scholen – NL huurlingen in Oekraïne – Trump sneller terug, .. – Pensioenfondsen en oversterfte – Ziekenhuizen verdienen grof aan COVID – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Con Dis….

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Medusa] Het kabinet heeft een nieuw slachtoffer op het oog: huiseigenaren. Het plan is om via een vermogenstaks huiseigenaren totaal uit te melken. Per gezin met eigen huis moet dit plan een paar duizend euro gaan opleveren voor de staat – en het moet de gezinnen dus duizenden euro’s per jaar gaan kósten. Je ziet: het plan voor ‘you’ll own nothing’ gaat stug door. Want ja, voor veel mensen wordt het hebben van een eigen woning zo onbetaalbaar. Die mensen gaan dan dus verkopen en “huren”.
– noot weet je ook waar ze kunnen huren?

[Medusa] Rick over de aanhouding van Alice gisteren op de Nieuwmarkt in Amsterdam

[Kefirkev] Zaterdag omstreeks 4 uur ‘s middags bij AZC en aanmeldcentrum Ter Apel. Er was geen media of pers aanwezig, dus alle figuranten waren ook afwezig, alle tenten leeg. Waar zijn alle asielzoekers gebleven? Hebben alle Oekraïners onderdak gevonden? Waar zijn ze allemaal?

* Deze week weer wat geleerd over de woningmarkt. Als je in Frankrijk de vraagprijs van het huis biedt dient men het bod te aanvaarden. Dus geen spelletjes spelen en wachten op een hoger bod, geen verstoring van de huizenmarkt dus !!

* Steve Bannon over de Nederlandse Boeren

* Onderhandelen over de stikstof maatregelen Ja of Nee ?
– Ik ben van mening dat er nul onderhandelingsruimte is. Stikstof is een nep verhaal en moet 100% van de baan zelf 99% is niet onderhandelbaar !!
– Boer op zijn traktor; “Stop de problemen die er niet zijn” geen onderhandelingen met Remkes vanuit de LTO organisatie
[Mike] donderdag De LTO draait! !!
Bedrijf weigert de opruim klus op de snelweg … chapeau !!
– 2021 Omroep KRIMPENERWAARD – De gemeente Krimpenerwaard en de provincie Zuid-Holland beginnen dinsdag echt met het onteigenen van een aantal boerenbedrijven in de gemeente.
[Angelface] Police for Freedom Nederland Maandag gratis hutspot dag in Almelo georganiseerd door de boeren
[Mike] deTelegraaf BBB-leider Caroline van der Plas voorlopig niet in de media wegens bedreigingen
28.000 boerenbedrijven staan op de tocht
– Asbest op de weg, …. ik geloof er geen donder van GEEN ENE DONDER
Snelweg protest Romeo’s
– Hendrik op Twitter: Eigenlijk is het wel gek hé? Wanneer Russen, Ukrainse grond afpakken en de Ukrainers zich daartegen verzetten, zijn het helden. Vervang nu het woord “Russen” voor “Rutte 4” en “Ukrainers” voor “boeren” en dan worden ze ineens terroristen genoemd.

* FvD Renaissance scholen in Almere, Apeldoorn, Den Haag, Hoogeveen en Tilburg

* WorldUnity Wetgeving zou vereisen dat gebruikers van sociale media een ‘waarheidsscore’ krijgen in de laatste dystopische poging van westerse leiders om de massa te beheersen
– Gebeurd nu reeds in de praktijk op Twitter, soft ban zoals ik artikel deze week WE(F) the people kreeg de eerste dag 6 likes en 3 deelacties

TRUMP– & –Qanon

* De media stilte over de Bio-Wapen-labs. Even een onderzoekje gedaan van 5 minuten bij ZeroHedge, oeps maart, april en nog wat in juni. Echt nieuws, niet echt. Geen wonder dat ik ze eigenlijk ook niet meer volg, … https://zerohedge.com/search-content?qTitle=bio+labs

[Mike] Rusland doet onderzoek naar een of meerdere Nederlandse huurlingen in Oekraïne, … voor een nog op te richten internationaal tribunaal wil berechten voor misdaden tegen de menselijkheid.
– Bastrykin, een functionaris die dicht bij president Poetin staat, zei dat Rusland 1300 strafzaken start tegen ongeveer 400 personen die misdaden gepleegd zouden hebben in de Donbas in Oost-Oekraïne. Deze mensen kunnen berecht worden zodra het tribunaal is geïnstalleerd.
– Rusland-deskundige Hubert Smeets:
“Het tribunaal heeft geen kans van slagen. Het is goed denkbaar dat het tribunaal wordt opgezet en dat enkele landen, zoals Iran en Syrië, zich erachter scharen. Belangrijk is ook dat het gaat om een tribunaal met internationaal karakter. Maar het zal niet internationaal erkend worden, het zal internationaal geen betekenis hebben. Het is een reflex van Rusland: wat zij doen, doen wij ook. Nu oorlogsmisdaden tegen Russische soldaten in Oekraïne worden onderzocht, gaan wij ook oorlogsmisdaden onderzoeken, is het idee.”

* X22 report Dave was een beetje boos / on fire op de mensen die de schouders laten zakken
– Nancy Pelosi wil een reis maken naar Taiwan

* Clandesetine: Nancy Pelosi is op weg naar Azië om meerdere landen te bezoeken. Ze heeft niet duidelijk gemaakt waarom ze gaat. Geen van de “journalisten” wilde haar vragen waarom een wetgever daar heen gaat. Haar reisroute is onbekend. Ze heeft een bezoek aan Taiwan niet uitgesloten, ondanks het feit dat Chinese door de staat gesponsorde media hebben verklaard dat haar vliegtuig zou kunnen worden neergeschoten en haar landing in Taiwan zou worden beschouwd als een “oorlogsverklaring”.

* Clandestine Persbericht zojuist: Geen vermelding van Taiwan op de huidige reisroute. Deze acties geven geldigheid aan veel van onze verhalen. Zoals devolutie, d.w.z. dat de MIL van de VS in betrouwbare handen is. Evenals het feit dat Pelosi geen logische reden heeft om daar te zijn anders dan om de liberaal-globalistische agenda door te drukken, vandaar dat China zo vijandig heeft gereageerd.

* President Trump retruthed a quote from JFK that said “storm coming,” and then right after that he retruthed “TheStormHasArrived” (yours truly)…

[Geert] White Rabbit / Alice Cooper – Panda Eyes baby – It’s been in our face all the time

[Medusa] 12 july Daily mail EXCLUSIVE: Hunter Biden could face prostitution charges for transporting hookers across state lines and disguising checks to them as payments for ‘medical services.’
– nog maar een kleine stap naar de harddisk to Hell …. maar ja da’s wel bijna twee jaar later

* Trump: Ik kom terug en sneller dat jullie denken
– We are reaching the precipice, something has to be done
Twitter explodeert na NOS bericht

[Geert] Ninefornews: Wereldwijde verzetsbeweging gelanceerd om terug te slaan tegen WHO en World Economic Forum
– Het wordt gesteund door onder andere Europarlementslid Christine Anderson
– Als genoeg mensen zich hebben aangemeld kunnen er wereldwijde data geprikt worden voor verzet

* Clandestine: Directe besprekingen tussen Russische en Amerikaanse diplomaten over Oekraïne!
– Media in het westen zwijgen

* WE(F) the People 
– prachtige Meme’s van Will
— Het is tijd voor ALLE openbaringen, de complotdenkers slaken een zucht van verlichting na jaren en jaren van pure vertwijfeling. Als eenmaal alles bekend is van wat deze ’beesten’ uitgevreten hebben zullen vele in staat zijn om met blote handen de nek om te draaien van de hoordrol spelers, dat zal echter op nette wijze uitgevoerd worden via Neurenberg 2.0 tribunalen en militaire rechtspraak.

* Twitter: Mensen onthoud. Dictators gaan nooit van zelf weg.. Ze worden weggejaagd of komen om maar ze zullen nooit vanzelf gaan. Nederland wordt wakker, als we ons land willen redden moeten we aan dit regime een einde maken

* GV Het einde van de sociale media trol / troll in zicht!
– Na TruthSocial zal ook Twitter wel troll vrij gemaakt moeten worden, ..

* GV Tsja, -dé Media-, wat als ik niet meer kijk, lees & luister?
– vanuit de publieke opbrengsten kunnen ze het in de toekomst wel schudden en bedrijven die nog wel banden onderhouden gaan een ban krijgen van we the people

* GV Gehoorzaam Mentaliteit; zou het ook onderdeel zijn van de vaccinatie ‘Zwarte Magie’
— Milgram ontdekte spoedig dat de meerderheid van de mensen verrassend gehoorzaam is aan het gezag. (Hoe ver gaan mensen als ze instructies krijgen)

Gezien het feit dat deze experimenten al uitgevoerd werden in de vijftiger jaren is het heel aannemelijk dat dit al meegenomen is in de schoolopleiding van de zestiger en zestiger jaren en de “gehoorzaamheid mentaliteit” helemaal niet zo vreemd is en terug te zien in het corona/covid vaccinatie gehoorzaamheid gedrag waar de gevaccineerden automatisch de taak op zich namen de ongevaccineerden de les te lezen, uit te sluiten (apartheid) en te ontvrienden, nu niet op sociale media maar ook ongenadig in het ‘echte’ leven. 

[Medusa] Nederland koopt voor 1,2 miljard $ patriot raketten voor #Oekraïne. Geen geld voor zorgverleners en IC plekken, maar voor #NaziUkraine kan alles!

[Medusa] EPSTEIN’S SEX KLANTEN: Gateway Pundit spant rechtszaak aan om de Global Elite Scumbags die minderjarigen misbruikten te ontsluieren en te identificeren.

[PA. Triot] Nieuwe leger macht in Hongarije

[PA. Triot] Onafhankelijkheidsverklaring voor de Strijd voor de Mensheid

CORONA

[Angelface] 5 juli Wetenschappelijk rapport oversterfte van RIVM & CBS
– Wat is een rapport waard als de auteurs er hun naam niet onder durven te zetten?
– Geen mogelijkheid om zelf de data te analyseren voor andere wetenschappers
– 162 doden hebben mogelijk een oorzaak in de vaccinatie?
– de data is niet te koppelen wegens privacy, maar we hebben toch te maken met een noodsituatie?

* Ook in de Andere Krant van 5 juli
Kabinet negeert vernietigend rapport over politie geweld in Nederland en overschrijd 60 dagen deadline op gewenste reactie. Natuurlijk zwijgen ook alle media
– Verbazingwekkend dat de politie geen disciplinaire maatregelen neemt uit eigen beweging
– Politie was onherkenbaar en droegen geen ID badge
– Er waren in 2020 totaal 17.005 geweldincidenten waar agenten bij betrokken waren waarvan 236 als onprofessioneel aangemerkt werden (zonder gevolgen zo blijkt)

* google.com zoekwoorden [plots overleden] en de tijdspan 01-01-2021 t/m 24-07-2022 – 70.900 overeenkomsten – [suddenly died] gaf 44,4 miljoen resultaten. Zou er iets aan de hand zijn?

[Angelface] Zullen er in 2028 wereldwijd 700 miljoen mensen sterven aan de COVID-vax?
– Dr. David Martin gelooft dat het aantal dat mogelijk sterft mogelijk is onthuld in 2011, toen de Wereldgezondheidsorganisatie hun “decennium van vaccinatie” aankondigde

[Lievergezond] Dokter McLindon heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het percentage miskramen na vaccinatie. Hij zei tegen O’Looney [begrafenis ondernemer UK] dat normaal gesproken vijf tot 16 procent van de zwangere vrouwen een miskraam krijgt. Sinds de uitrol van het corona vaccin is dat maar liefst 74 procent. Dat verklaart waarom ziekenhuizen dode baby’s rechtstreeks naar het crematorium laten brengen en begrafenisondernemers omzeilen, zegt O’Looney. 

[Marij] StopWorldControl een covid patiënt is $ 100.000 waard voor een ziekenhuis test, prositief, remdesevir, ventilator, dood, alles heeft een bonus

* De dekkingsgraad van pensioenfondsen zijn gestegen van 95% vorig jaar naar 120% nu vanwege afgenomen verplichtingen? Geen MSM die hier het fijne van wil weten. Afgenomen verplichtingen??? Oversterfte???

[Sita] Nu.nl Miljoen inwoners Wuhan in lockdown vanwege vier coronabesmettingen

[Rinno] Ontstoring vaccinatie bijwerkingen https://www.florianschillingscience.org/

[Lievergezond] De VS bewaart en verwerkt het DNA op PCR-testen. Heel zorgelijk. Grootschalige diefstal van persoonsgegevens is schering en inslag. En we leven in een tijd waarin DNA-specifieke biowapens in opkomst zijn. Pepijn van Houwelingen stelt Kamervragen.

[Angelface] De beerput gaat helemaal open. Na een Wob-verzoek blijkt dat 437.593 van de 11 miljoen verzekerden van het Duitse ziekenfonds TK in 2021 een medische behandeling moesten ondergaan voor bijwerkingen van vaccinatie. Dat is 1 op de 25.

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

* KLA TV Één van de meest opkomende methoden om onze hersenen met computers te verbinden is de optogenetica. Meer dan 1.000 laboratoria wereldwijd werken aan deze technologie. Optogenetica kan met behulp van LED-licht herinneringen wissen eveneens gedachten en gedragingen nauwkeurig controleren en beïnvloeden. Is dit de reden waarom de voorstanders van een Nieuwe Wereld Orde er zo over dwepen?

* Mijn Frankrijk blog meest gelezen
Créer une Zone Bleue – Voor gezondheid telt niet alleen geluk hebben, … 16.132
Uitputting landbouwgronden 4.560
Onze permacultuur tuin, het ontwerp. 4.198

[Edwin] Global warming, de gekheid kent geen grenzen: Ook België warmt sneller op dan de rest van de wereld.

* Succesboeken: — Dr. Joe Dispenza Hoe je geest je lichaam kan helen

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten