Directe besprekingen tussen Russische en Amerikaanse diplomaten over Oekraïne!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #136 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Diplomatieke gesprekken zijn begonnen tussen Rusland en de VS! Ik zie het breed uitgemeten in de Russische media, maar niet zo veel in de Amerikaanse media. Vandaag, 29 juli 2022, zijn rechtstreekse gesprekken begonnen tussen de regeringen van de VS en Rusland.


Door: Clandestine: Direct Talks Between Top Russian and US Diplomats about Ukraine!

SAMENVATTING TELEFOONGESPREK:

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken spraken vandaag per telefoon, op verzoek van de VS.

Volgens het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken spraken de twee over de huidige situatie in Oekraïne en de twee onlangs erkende vrijstaten Donetsk en Lugansk. Lavrov legde de plannen van Rusland voor speciale operaties aan de VS uit, en vertelde Blinken dat,

“Ruslands doelen en taken volledig zullen worden bereikt”.

Lavrov benadrukte dat de wapens die de regering Biden naar de Oekraïense nazi-troepen stuurt,

“op grote schaal tegen burgers worden gebruikt, [en] de lijdensweg van het Kievse regime alleen maar verlengt door het conflict te rekken en het aantal slachtoffers te vergroten.”

Lavrov was ook consequent in het herhalen dat de Russische MIL,

“strikt de normen van het internationaal recht naleven,”

en dat beide partijen weten dat het niet de Russen zijn die burgers schade berokkenen, maar de Nationalistische strijdkrachten die zij bewapenen.

De twee spraken ook over wereldwijde voedselzekerheid. Het bespreken van overeenkomsten over het verschepen van voedsel. Waarbij Lavrov de VS en de NAVO ervan beschuldigde,

“het probleem uitbuitten om hun geopolitieke belangen te behartigen, wat onaanvaardbaar is.”

Ze bespraken ook kort een mogelijke gevangenenruil tussen Rusland en de VS, waarbij Lavrov,

“sterk adviseerde om terug te keren naar een professionele dialoog in de context van ‘stille diplomatie’ zonder dubieuze media lekken.”

https://mid.ru/en/foreign_policy/news/1824520/

ANALYSE:

Om te beginnen is het MEER dan CRIMINAAL dat de Westerse media niet op grote schaal melden dat de topdiplomaten van Rusland en de VS rechtstreekse gesprekken zijn begonnen over de proxy-oorlog in Oekraïne… Zodra we de inhoud van het telefoongesprek zien, kunnen we zien waarom Rusland er verslag van doet en de VS het onder het tapijt vegen.

Het enige wat ik in de Westerse media kon vinden is een wegwerpartikel van Reuters, en hun kop is ONGELOOFLIJK misleidend, alsof het telefoongesprek ALLEEN over voedselsancties ging… en het artikel is maar 2 zinnen lang… Waarbij Reuters alle delen weglaat waarin Lavrov sprak over de Nationalistische Oekraïense strijdkrachten die Amerikaanse wapens gebruiken om burgers te doden…

Vergelijk en contrast hoe het Oosten pleit voor diplomatie en transparantie, terwijl het Westen manipulatief en bedrieglijk is.

https://www.reuters.com/world/lavrov-tells-blinken-us-is-breaking-promises-about-food-sanctions-2022-07-29/

Voor mij bevestigt het stilzwijgen van de media dat ze medeplichtig zijn en dat de Russische beschuldigingen gegrond zijn. Kun je je voorstellen dat Pompeo Lavrov zou bellen en Rusland Trump zou beschuldigen van het sturen van wapens naar nazi’s in Oekraïne, die werden gebruikt om burgers te doden? ZOU ELKE LIBERALE STAD IN AMERIKA IN VLAMMEN OPGAAN…

Hoe dan ook, in lekentaal, Rusland heeft de VS net rechtstreeks verteld dat ze weten van al hun illegale streken in Oekraïne, dat ze hun missie zullen volbrengen, dat alles zal worden ontmaskerd, en dat er niets is wat Biden of wie dan ook kan doen om het te stoppen. Rusland pleitte bij de VS om te stoppen met het bevoorraden van Oekraïne en zich terug te trekken omdat de nederlaag van Oekraïne onvermijdelijk is en er geen zin is voor nog meer verspild leven.

Lavrov en Rusland zijn ook UITERST zelfverzekerd. Hun houding zou insinueren dat zij geloven dat zij de touwtjes volledig in handen hebben en dat zij zich niet in het minst zorgen maken over een Amerikaanse MIL-interventie. Blijkbaar zijn het niet alleen Anons die denken dat Biden het leger niet onder controle heeft. Het lijkt erop dat Rusland er net zo over denkt.

De conclusie is dat de regering Biden in stilte probeert Oekraïne onschadelijk te maken, terwijl ze hoopt dat niemand de Russische kant van het verhaal hoort. Rusland wil er niets van weten en blijft bij zijn voornemen om zijn speciale militaire operatie te voltooien en uiteindelijk militaire tribunalen te houden in Oekraïne, voor misdaden tegen de menselijkheid.

Met andere woorden, volgens Rusland, uiteindelijk, is het gewoon.

-ClandestineNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk