Elke zondag weer opbeurend om de podcast te beluisteren van Mike en Henk [dotcom.radio] … twee trouwe Q volgers.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #135 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Daar put ik mijn hoop uit dat het verhaal van Q klopt en je ziet ook zeker dat er veel naar buiten komt waar de deep state niet blij mee is maar wat ons in het gelijk stelt en ons een voorsprong geeft in de verwerking dat niets meer was zoals we ooit dachten en ons jarenlang werd voorgeschoteld door de MSM.


Door Sylvia Bartels

Het optreden van Biden, die lege verdwaasde blik zou best triest zijn als je niet wist hoe slecht de man eigenlijk in zijn leven is geweest.

Samenwerkend met zijn zoon Hunter Biden waarbij corruptie hoogtij vierde. Hunter de verkrachter van zeer jonge meisjes, de nutteloze cokesnuiver en zijn pa die kon evenmin niet van kinderen afblijven!

Beetje bij beetje komt de info van Hunter zijn laptop en nu ook zelfs van zijn telefoon naar buiten…..nu nog de waarheid naar buiten over de Oekraïne…de biolabs en het nazisme aangestuurd en opgeleid door het “brave” westen.

Steeds meer komt de enorme omvang van de verkiezingsfraude van 2020 naar buiten zo ook de valse beschuldigingen aan Trump over zijn connecties met Rusland of de aanhoudende beschuldigingen over zijn zogenaamde inmenging met het bestormen van het Capitool op 6 januari 2021….de waarheid doet er niet meer toe want de deep state wil de macht over de hele wereld en dat mag ten koste van alles!

Maar de MSM is nog te machtig onder invloed van het WEF en “journalisten” weten nog veel te verdraaien en hun gelieg is grenzeloos, ze houden het kwaad uit de wind….nog wel.

Ik merk aan mijzelf het groeiende ongeduld….ik wil die Big Bang die de wereld doet opschudden en we daarna eindelijk stappen kunnen zetten naar een betere wereld…volgens mij soberder dat wel….en met veel minder welvaart maar waar niemand slechter van zal worden….denk ik zeker te weten!

De welvaart levert ons een steeds zwakker wordende mens op…ik wil weer kerels….echte mannen 💪.

Zetten de boeren door in Nederland en trekken we de wereld mee de opstand in….ik hoop het zo en kan mij dan zo ergeren aan de jankerds die in de file moeten staan vanwege de wegblokkades….stap goddomme uit je auto en demonstreer mee….toon je verzet maar klaag niet dat je te laat op je werk komt of op wat voor een afspraak dan ook.

Want na de boeren komt de rest van Nederland…..de onteigeningswet…wet verplaatsing bevolking is opgepimpt en dat is niet voor niets. 

We komen allemaal aan de beurt…allemaal!

Het giga verhogen van de belasting op eigen huizenbezitters komt er ook niet voor niets. 

De giga stijging van brandstof is ook onderdeel van het plan want een eigen auto bezitten mag binnenkort ook niet meer.

De chaos op de vliegvelden ook gecreëerd want vakantie willen ze ook niet meer voor het volk.

Personeelstekorten gecreëerd wereldwijd of is de prik de oorzaak?

De boeren verdrijven ze wereldwijd maar hé Bill Gates koopt boerenland op en bezit alleen al in Amerika 680.000 hectare grond zodat hij straks bepaald wat en voor wie er verbouwd wordt.

Vleeseters zijn slechte mensen en moeten stoppen met vlees eten en overgaan op insecten….uiteraard niet de hyper elite die blijven hun biefstukjes wel wegkauwen.

De enorme branden wereldwijd…..opwarming…klimaatverandering….toeval….nee gepland want u moet geloven dat de wereld ernstig aan het opwarmen is en grote delen van de wereld onder water zal lopen als u niet per direct dus per VANDAAG UW LEVENSSTIJL VERANDERD!

In het eerste halfjaar van dit jaar zijn er 195.000 gelukszoekers ons land binnengekomen en er komt geen stop op want het is een geplande invasie…. chaos creëren is het doel…dat we elkaar gaan haten en de woede op elkaar richten is ook mooi meegenomen…blijft de overheid buiten schot….verdeel en Heers!

De overheid die de Nederlander weet te vinden met torenhoge ziektekosten, torenhoge woonkosten, steeds weer enorme belastingverzwaring en daardoor een groeiend aantal Nederlanders die de armoede inschieten in tegenstelling tot de gelukszoeker die krijgt alles gratis….woning ingericht op kosten van de belastingbetaler, gratis zorg tot aan tanden bleken toe en geen belastingverplichting.

Maar het woord omvolking is verboden.

Wat doen al die jonge mannen hier…ze komen met bootjes binnen, modern gekleed en gekapt, modernste iPhone op zak…..het toekomstig Europees leger….zal mij niet verbazen want onze eigen jongens zullen niet hun eigen volk aanvallen….ook militairen verliezen huis en haard.

Sri Lanka is een mooi voorbeeld….chaos middels opstand gecreëerd….WEF president vertrekt en een nieuwe WEF president komt aan de macht…slaat met fors machtsvertoon direct keihard elk verzet neer, voert de QR code in op brandstof en het volk heeft het niet in de gaten wat er precies gaande is want het WEF…🤔 huh nooit van gehoord.

Voor de mensen die het grote plaatje (nog) niet zien is ook best pittig want ze staan bol van gepropagandeerde angsten. Corona angst, apenpokken angst, besmettingsangst, klimaat angst, wappie angst, Poetin angst, WW3 angst en hoe erg ook zelfs de kinderen moeten in die angst schieten dus het meest erge scenario wordt aan ze voorgelegd…. kinderen mogen niet meer onbezorgd en blij zijn….die moeten gedrild en klaargestoomd  worden tot onderdanige slaafjes….gechipte kinderen zijn de toekomst en is de droom van de meest slechte mens die nu denken de macht over de mens te bezitten en de oudjes die roeien ze wel uit….prikken ze de dood in….zijn veel te dure kostenposten.

Verwarring creëren bij de allerkleinsten om wat/wie je bent….door ze  al vanaf heel jong met seks te confronteren…ze blootstellen aan optredens van halfnaakte dragqueens….hoe geweldig geslachtsverandering is…hoe hip. Ouders die hier in meegaan die moet je per direct uit de ouderlijke macht zetten….scholen die kinderen dit aan doen per direct sluiten.

Hopelijk gaat dit allemaal veranderen in die betere simpeler wereld en oohhh wat verlang ik daar naar. Net als velen met mij zijn we dit allemaal zo zat en willen we gerechtigheid voor al het leed dat ons is aangedaan. We willen een wereld met gezonder voedsel, kleinschaliger en rechtstreeks van de boer of uit eigen tuin. Geen weersbeïnvloeding meer maar een schone frisse lucht zonder chemtrails.

En wat verlang ik weer naar spontane gesprekken, de ouderwetse gezelligheid waar geen verdeeldheid meer is.

Even geen zorgen om wat als….want wat als ze ons er wel onder krijgen…“you own nothing, and you be happy…….om met Henk & Mike hun woorden te eindigen….

….GAAT NIET GEBEUREN! #GaatNietGebeurenNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk