Tsja, -dé Media-, wat als ik niet meer kijk, lees & luister?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #132 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Als je net als ik, door de jaren heen, steeds meer zelfstandig & actief op zoek bent naar nieuws, alle nieuws dus, dan kom je steeds minder in aanraking met de zogenaamde Main Stream Media.


Als je dan ervaart, door de jaren heen, dat er steeds meer alternatieve nieuws kanalen komen, gerund door mensen die de zelfde interesses hebben als jijzelf. Mensen, gewone burgers, die zich ook bezorgd maken over dezelfde zaken als jij belangrijk vindt, zonder het gekleurde sausje van de MSMedia die vaak de adverteerders willen ‘verleiden’ zodat hun inkomsten gegarandeerd blijven.  Media die niet vrijuit kunnen schrijven en moeten voldoen aan de journalistieke regels van de NWO/Bilderberg/WEF en de nationale overheid of aan het infuus hangen van die overheid.

Als je dan, door de jaren heen, steeds meer alternatieve media ontdekt die alle velden bespelen van de traditionele media, de nieuwsradio werd als podcast aangeboden te beluisteren op het tijdstip en de plaats waar ik dat wil, de TV werd vervangen door YouTube en nu met de censuur door talloze andere bronnen en de nieuwsmedia zijn te talrijk geworden om ze allemaal te volgen en zijn er op elk mogelijk gebied van specialisatie, …

… dan merk je naar verloop van tijd, … dat je eigenlijk nooit meer naar de TV kijkt, en ik zit dan nog wel in de ideale doelgroep die het meeste kijken, de ouderen.

De krant, tsja, die heb ik al in 2010 opgezegd wegens tanende belangstelling van mijn zijde.

Ik weet dat de media al zo lang ze bestaan, door de jaren heen, gebrand zijn om te weten hoeveel hun kijk, luisten en lees dichtheid is. Natuurlijk want daar komt een prijskaartje aan te hangen voor de adverteerders.

Kijk maar eens naar het Twitter sociale media bedrijf. Elon Musk heeft een bod gedaan, … maar Elon wilde wel inzagen in het gebruikers bestand. Logisch toch. Maar dat wilde Twitter niet geven, omdat ze wisten dat die cijfers niet klopten. Hun business model was immers het bespioneren en beïnvloeden van de gebruikers. Elon speelde het spel slim en Twitter zit nu in een tweespalt, de adverteerders denken altijd veel te veel betaald te hebben en Elon is zich bewust dat daardoor zijn aanbod drastisch omlaag kan, … zelf een koopje kan worden. Het Twitter bedrijf wordt in korte tijd op de knieën gedwongen.

Dat zelfde zie ik gebeuren bij alle media, magazines, kranten, radio en de machtige TV bedrijven. De film industrie, de video productie bedrijven, kortom de gehele amusementsketen. 

Dat komt omdat dit jaar de bom gaat barsten dé grote leugens aan de opervlakte komen voor een ieder te zien, maar vooral de schandalen, de pedofilie, de mislijk makende kinderhandel waar men gebruik van maakte in alle lagen van de rechtspraak, de politiek, de film, artiesten en televisie wereld, een totaal verrotte nieuws en amusement industrie.

Geen adverteerder zal zijn merknaam nog kunnen en willen verbinden aan een krant, magazine of televisiestation. Hoeveel maanden of weken heeft deze industrie nog te gaan voordat dit zich gaat aftekenen? En met welke snelheid gaat deze industrie in elkaar -donderen- ? Dat is -wat ik mij genoegzaam- in alle eerlijkheid afvraag. -Genoegzaam-, ja want als je al +22 jaar complotdenker, complot ervaringsdeskundige bent, dat ben je al ver over het punt heen van pure woede en frustratie en met genoegen kan toekijken dat de gerechtigheid kan plaatsvinden. Al die witteboordencriminaliteit, misdaden die nu aan de beurt zijn, waar ze altijd de dans ontsprongen. Hoeveel van deze “mensen” zullen lef tonen en de straffen met open versier onder ogen zien en hoeveel zullen laf pogen te vluchten of uit het leven stappen? 

De ontmanteling van de Media / amusement industrie zal razend snel gaan. De media hebben immers een spoor achter gelaten van leugens en misinformatie, de film industrie, waar al hun producties verweven zijn met propaganda en mind control, een zaak te doorzien als je eenmaal ontsnapt bent aan de matrix. Met hoofdrol spelers, artiesten, bands, zangers, waarvan velen wel wat op hun kerfstok hebben. Wie wil dat nog horen, zien en lezen?Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk