dotcom.radio aflevering 322 van 24-07-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #130 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 322: Joepie vakantie – Juist nu gebeurd er van alles – Op naar een klimaat lockdown [OMG] – 12 stappen plan – Rechter neigen naar grondrecht – BRICS landen breken de macht af – MSMedia, laat ze doodbloeden – Bank in China bewaakt door tanks – De wereld van bloeddonaties – Ongeduld – Afschakelplan bedrijven [OMG] – en meer, …[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 11.00 uur podcast online -NU-

medeplichtig

Als je lang zweeft ontbeer je de aarding
neerkomen wordt dan steeds meer een dreiging
Maar pas op want ik vernam, er komt een kaping
Dat wordt dus een verplichte landing
En ik vrees voor velen een kwelling
Want een ieder kreeg reeds een toetsing
En niet iedereen kleurde binnen de belijning
de militaire, bevinding, beslissing, bestraffing
Of wellicht een definitieve verhuizing
voor de aangerichte verwoesting een kleine verzoening
Een schavot, een touw een duikeling
en de wereld gaat langzaam weer in full swing

– HM

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Warm hé van de week
– Siësta protocol kinkt beter als code rood – HM
[Medusa] KNMI laat 11 hittegolven ‘verdwijnen’ uit hun dataset. Zie de printscreens en vergelijk met de pagina opgeslagen in de archieven
* Mike Adams van NaturalNews schrijft: “Sabotage Joe” nep president dreigt klimaat noodtoestand uit te roepen en Amerika plat te leggen”

[Angelface] Meredith Miller gelezen in de @AndereKrant Knap om zo helder te krijgen wat zo duister is. Belangrijk om de waarheid uit te spreken interview {12 stappen plan]

[Medusa] Duidelijke uitleg over de functie van koeienhorens en ook Weston Price komt nog ter sprake.
– Koeienhorens zijn een pakhuis van mineralen
– Noot: Is het mentaal ook een weldaad eens iemand ongegeneerd op de horens te nemen, ik zeg ja ! [Take no shit]

[Mike] Woensdag Zijn rechters zich aan het indekken door nu dan toch eindelijk ook echt recht te spreken? Het is absurd dat een burgemeester een ‘noodverordening’ kan uitvaardigen die een GRONDRECHT (demonstreren) zou overstijgen!

[Mike] Nou mensen, FDF de farmers defense force is af! … doneer medische spullen voor de Oekraïne.

[Decem] Toespraak general Flynn Amsterdam

TRUMP– & –Qanon

[Lievergezond] [Bron] De laatste weken hoorde ik stemmen opgaan dat boeren kunnen over gaan naar een boeren consumenten coöperatie. Dat doet men echter in de VS al jaren en ook daar grijpen de Nazi’s in met het verbieden van dit bedrijfsmodel. Met voedingsveiligheid !!

* Rebel news: Bent u onlangs naar een ander land gereisd? Ik wed dat uw antwoord “nee” is, of “ja, maar wat een gedoe.” Buiten urenlange vertragingen. ben je gedwongen om op de terugweg Trudeau’s AriveCan app in te vullen. Het downloaden en invullen van de app is verplicht; mensen die het niet hebben gedaan, hebben schandalig hoge boetes gekregen.

* Activist Post Two Mass Shootings Happened on Sunday
– Het concept van valse vlag aanslagen haalt niet eens het [alternatieve] nieuws meer, te veel belangrijke zaken schreeuwen om aandacht, …

* GV De BRICS landen mag je niet onderschatten als -wereldmacht-, … Na de Oekraïne is Taiwan met China de volgende !! 3 artikelen van Clandestine
– Begint het nu duidelijk te worden waarom links al rond 2014-2015 begon met de propagandacampagne via het Rusland Narrative? Waarom ze alles wat hen niet bevalt bestempelen als “Russische desinformatie”? Omdat ze wisten dat deze dag zou komen, …
– Volgens Rusland hebben de heersende families DNC misdaden begaan die niet onderdoen voor die van de Nazi’s van het Derde Rijk, en die in sommige gevallen zelfs overtreffen.
—- “We zijn van plan een internationaal tribunaal te organiseren op het grondgebied van de republiek,” zei Denis Pushilin, de leider van een door Rusland gecontroleerd gebied in de Donetsk-regio.
– China eist dat VS wapendeals in Taiwan en overvloed van biolabs annuleert
—- Hoe kan de propagandamachine van de VS de beschuldigingen van niet één, maar twee van de andere supermachten in de wereld ontkennen? Hoe kunnen de naties van de wereld het Westen steunen terwijl de beschuldigingen en bewijzen zich blijven opstapelen?

[Decem] Poetin beweerde dat “werkelijk revolutionaire”, “enorme” veranderingen zouden leiden tot de totstandkoming van een nieuwe, “harmonieuze, eerlijker en meer op de gemeenschap gerichte en veilige” wereldorde. In dit nieuwe tijdperk kunnen “alleen echt soevereine staten zorgen voor een hoge groeidynamiek”, zei hij.
– Een dergelijke wereld staat in schril contrast met de door het Westen gedomineerde unipolaire wereldorde, die volgens Poetin “een rem begint te worden op de ontwikkeling van onze beschaving”.
Lees hier de copie van RT.com

* Twitter persconferentie WEF banden met VN en de 2030 agenda. Erik de Vlieger, dit zou Nieuwsuur moeten weten, ..
– Mijn reactie: Oud nieuws dat geen stofje doet opwaaien. En waarom zouden de MSM dat moeten verslaan. Gewoon dood laten bloeien. Gezien de vele reacties zijn er stiekem toch nog een hoop die TV kijken in de hoop dat ze echt nieuws gaan brengen. Nieuws heeft niet meer waarde door de MSM inbreng!

* Clandestine: Volgens de Russische MIL, zijn de Biolabs verbonden met NUCLEAR wapens?! Bedenk dat de regering Biden, RT nieuws verbood aan het begin van de oorlog. Als je probeert te klikken op RT’s Telegram pagina, zie je een “Dit kanaal kan niet worden weergegeven omdat het lokale wetten heeft overtreden”. De “lokale wetten” waar de globale diepe staat zich zo wanhopig aan vastklampt.

* GV Twitter blokkeert Russische Ambassade over Biolabs [wapen] Tweet!

* Clandestine: Maria Zakharova van het ministerie van Buitenlandse Zaken met enkele krachtige woorden die mijn bewering bevestigen over de opkomst van de BRICS-landen, die een waardig alternatief vormen voor de NAVO en de westerse wereldorde, en hun intentie om de wereld te bevrijden van de “liberale globalistische” ideologie.

* Clandestine: Voor degenen die zich afvragen hoe dit allemaal gaat eindigen. Het komt neer op één vraag. Zal het US MIL een nucleaire fallout riskeren en het einde van alle beschaving, alleen maar om corrupte globalistische politici te beschermen? Het feit dat het US MIL neutraal is gebleven en Rusland niet heeft gestopt met het ontdekken van de biolabs in Oekraïne, bevestigt dat de Deep State het US MIL niet controleert. De beslissing is al genomen. Het is slechts een kwestie van optiek op dit punt.

* GV Clandestine Oekraïne neemt historische nazi-tactiek over door militaire troepen te voorzien van methamfetamine

[Evaatje] Trump – DeSantis (Trumpius betekend overwinning en Sanctus heilig)

* Diverse bronnen: Bank of China declared that “people’s savings in their branch are now investment products and can’t be withdrawn.”
– Net als ons ABP pensioen ?

* NU.nl 187 minuten, dit deed Trump op 6 januari (187 staat in code voor dood)

CORONA

* Twitter: EXPLOSIVE!!! RAFAEL NADAL CHEST PAINS LIVE ON AIR, THEY CANNOT HIDE THIS
– Naar verluid zat hij in het verleden nog reclame te maken voor de jab.

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

[Johnny] In deze video vertellen Gijs en Martijn over hun experimenten de afgelopen tijd met 5G lantaarnpalen. Met bloedtesten zien ze klontering Er worden nu veel 5G lantaarnpalen geplaatst
– Maar wat is de straling nog bij de woonplek?
– Welke frequentie was er ingeschakeld?
– Is iedereen gevoelig in relatie met de voedingsstatus die zeer slecht is bij de meesten?

* PA TRIOT My Body, My Choice (de wereld figuurlijk op de hoorns genomen)

[Mike] Ik ben geen voorstander van ongezondheidstaks of welke taks dan ook, anders dan een vlaktaks. Je zult merken dat als al die wereldwijde handelsverdragen wegvallen de producten van grote corporaties ineens stervensduur zullen gaan worden, taks helemaal niet nodig. Laat de vrije markt maar beslissen en de consument maar de ware prijs van dergelijke producten betalen, dan zijn ze gauw genezen. Het enige wat de overheid moet doen is zich terugtrekken uit corrupte handelsverdragen, kartelvorming tegengaan teneinde de vrije markt te garanderen voor het midden- en kleinbedrijf en overgaan op een vlaktaks (bijv. 15% omzetbelasting op alle nieuwe producten), alsmede zelf zorg dragen voor geldcreatie (op basis van dekking door edelmertalen) en dit niet overlaten aan private bedrijven (centrale banken). De vrije markt en de consument reguleren zichzelf, geen enkel stimuleringsfonds of subsidiepotje verder meer nodig.

[Medusa] Bloeddonaties: ‘Slechts 20% wordt gebruikt voor patiënten’ – Waar gaat de rest heen? (docu)
– Betaalde donaties in de VS (70% wereldwijde markt) mensen komen 2 x per week doneren en naast het vragen formulier wordt alleen de bloeddruk getest.
– Virus [?]
– mRNA vaccin [?]
– een van de bedrijven met een omzet van 1.5 miljard hadden al een corruptie schandaal met de minister van gezondheid in Brazilië in 2015 waar ze nog steeds in business zijn.
– Er zijn zoveel onbeantwoorde vragen dat het al genoemd wordt het kannibalisme van de rijken

* Bedenk: “de dokter vertegenwoordigt een criminele organisatie”.
Mijn gedachten zijn dat de farmaceutische aan het eind van dit jaar ten onder gaat, …

Opmerkelijke berichten

* Twitter: Zowel jij en ik weten dat het gemiddelde niveau van de @FIOD ambtenaar momenteel het zelfde is als die van een fabrieksarbeider. De bedoeling hiermee is om de @FIOD buiten werking te stellen.

* Ongeduld: Even geduld nog graag, er is geen rechtspraak in Nederland, dus wachten op de internationale militaire tribunalen. Na WOII vonden die ook pas plaats tussen December 1946 and April 1949

* De Volkskrant: Minister Jetten komt na de vakantie met een afschakelplan voor de industrie [?]
– en natuurlijk, ja de glastuinbouw, …
– Een tip voor Jetten, geldautomaten of is dat een aanmoediging voor de gedroomde cash loze maatschappij?

* GV Controleer je Emoties, als je staande wil blijven in de huidige wereld & komende onthullingen
Fase 1 is ontkenning
Fase 2 is woede
Fase 3 is onderhandelen (met jezelf)
Fase 4 depressie
Fase 5 is acceptatie

[Renee] Je bericht van vandaag was zo verhelderend, goeie docu ook!! Echt het helpt enorm, op alle vlakken 🙂

*GV Zwartkijker – Get Lost !

Twitter Rudy Bouma reporter nieuwsuur: bericht van Koos; “Dit is nu precies waar het WEF op gehoopt had” antwoord NEE “Geen plunderende moslim-immigranten maar eeuwenoude christelijke traditie in Italië. “Als het religieuze gedeelte voorbij is, begint het volksfeest. De wagen wordt naar Piazza Vittorio Veneto gebracht, waar hij door de menigte wordt vernield”
Mijn antwoord aan de Nieuwsuur reporter; “Misschien heb je gelijk, dat is me nog niet duidelijk Rudy, maar wat is je reactie op de Bio-wapen-labs in de Oekraïne waar ik niemand over hoor, een halsmisdrijf van de VS Deep State die in oktober voor de VN komt?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten