Twitter blokkeert Russische Ambassade over Biolabs [wapen] Tweet!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #129 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


WOW! Twitter blokkeert het account van de Russische Ambassade in Berlijn, wegens “verspreiding van valse of misleidende informatie”.

Met betrekking tot een citaat van de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov, over de bevindingen van de Speciale Militaire Operatie, met name de “militaire biologische laboratoria” en “directe schendingen van het Verdrag inzake Biologische Wapens”.


Door: Clandestine: Twitter Blocks Russian Embassy over Biolabs Tweet!

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft dit op telegram naar buiten gebracht om aan te tonen dat het account van de Russische ambassade in Berlijn was geblokkeerd.

“Twitter heeft het account van onze ambassade in Berlijn geblokkeerd vanwege een tweet met een citaat uit een artikel van de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov. Het verboden citaat luidt als volgt: “De vondsten van de Russische strijdkrachten in het kader van de SVO in militaire biologische laboratoria op het grondgebied van Donbass wijzen duidelijk op directe schendingen van het BTWC.”

Nu, voor dit geuite feit, kan de EMBASSY geen informatie publiceren in haar officiële account voor ten minste een week.”

Met ondersteunende foto’s. Dit zijn de screenshots met de Engelse vertalingen.

The link to the statement from the Russian Foreign Ministry Telegram page

Dus daar heb je het. Twitter censureert openlijk feitelijke informatie met betrekking tot het grootste geheim van alle geheimen. De enige knop waarvan de Deep State Globalisten niet willen dat iemand erop drukt. De DNC/Globalisten Biolabs in Oekraïne.

Mensen vragen zich af waarom ik zoveel aandacht besteed aan Elon en spreek over zijn belang, het is omwille van dit hier. Twitter en alle Westerse Big Tech doen hun best om dit verhaal te onderdrukken en de DNC bio-terroristen te dekken, net zoals ze deden met de Hunter Biden laptop.

Als informatie vrij zou stromen, zou de wereld al op de hoogte zijn van dit alles. Maar met de controle over de ether, kunnen de Globalisten hun schapen afschermen van de ongemakkelijke waarheid.

Hier zie je het belang van de Elon deal, en hoe het letterlijk de perceptie van de realiteit van de collectieve normie geesten kan vormen.

-ClandestineNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk