Bedenk: “de dokter vertegenwoordigt een criminele organisatie”.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #128 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ga daar maar eens over nadenken want aan het einde van -dit jaar 2022- is je dokter zonder werk, dan bestaat die crimineel organisatie niet meer en moet de dokter -hij of zij- gaan terugvallen op de aloude natuurgeneeskunde en al zijn verschillende specialiteiten. Natuurgeneeskunde waar -de dokter- of liever gezegd de medicijnman, hij / zij studeerde immers medicijnen, niet voor opgeleid is.


Ik voorspel, en dat is niet zo moeilijk, dat de farmaceutische bedrijven -alle vertrouwen- voor het einde van dit jaar totaal verloren hebben zien gaan. Die voorspelling is eenvoudig te maken. De sleutelwoorden zijn C19 vaccinatie Bio-Wapens. Sinds januari van dit jaar vertalen we de talloze artikelen hier op de site van Bio-Clandestine en zijn levenswerk, het uitpluizen en blootstellen aan het daglicht van de grootste misdaad -ooit- begaan tegen de mensheid.

Als je soldaat bent en je wordt naar het front gestuurd dan weet je dat je mogelijk gevaar gaat lopen. Als je naar de dokter gaat en je bent bang gemaakt door een wereldwijde intense angst campagne, door de overheid, de media en de dokter dan weet je niet dat je aan een experiment deel neemt -al had je het kunnen weten- als je niet zo goed gelovig was geweest.

Reeds twee maal heeft Rusland dit Bio-wapen aangekaart bij de VN en in het najaar komt men met een uitgebreid rapport dat ook gesteund gaat worden door China en zeer waarschijnlijk binnen korte tijd door vele andere landen / alle landen.

Op een gegeven moment zal het iedereen opvallen dat er wel heel veel ambulances door de straat rijden zoals nu al maanden en maanden gebeurd, …

Eenmaal bekend bij het grote publiek -en de media kunnen dit nieuws niet meer naar de eigen hand zetten- zal iedereen weten dat de farmaceutische industrie met hun vaccins de mensheid al 200 jaar voor de gek heeft gehouden, en wat nog meer? Dat zal al snel de vraag worden, chemotherapie en bestralingen zijn de andere killers in het farmaceutische dodelijke arsenaal. 

We schrijven er al sinds 2007 over op de site, daarna komen de reguliere medicijnen die voor een groot deel 89% namelijk ook geen dubbelblind bewijs hebben aan de beurt om te worden vernietigd.

Al die jaren waren we al roepende in de woestijn, in februari 2014 kwam dit nieuws zelfs op het NOS journaal, niemand besteedde er echter aandacht aan. Horende doof en ziende blind en al die tijd vertrouwde iedereen -onterecht- op de [expertise] van de dokter. 

Ontsteltenis, … denkende aan al die mensen die werden gedood door dokters. Hoe dat gaat aflopen staat in de sterren geschreven, ik kan er mij ook geen voorstelling van maken. Maar dat de farmaceutische industrie die geschiedenisboeken in gaat als de grootste georganiseerde kwakzalverij staat bij mij als een paal boven water en al vele jaren een doorn in mijn oog. 

Een groot compliment  echter voor alle natuurkundig gerelateerde geneeskunde die ondanks alle grove tegenwerking altijd de rug recht hielden en beleven geloven in hun missie. [Chapeau]

Als eenmaal het vertrouwen in de medicijnmannen van Big Pharma te paard is vertrokken is de situatie onhoudbaar geworden en kunnen de apothekers de hele handel bij het chemisch afval inleveren. En die enkele overgebleven medicijnen zullen weer snel vervangen worden door de natuurgeneeskunde die al die jaren meer en meer onderdrukt werden, mensen zullen weer gezondheid ervaren zonder al die nare bijwerkingen en eindeloos lijden. 

Prent het in je gedachten, uiterlijk eind 2022, het einde van de farmaceutische industrie en hun trouwe vazallen, de dokters die je gezondheid onderdrukten, vernietigden of … vermoorden.Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk