Oekraïne neemt historische nazi-tactiek over door militaire troepen te voorzien van methamfetamine


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #126 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De imbecielen van de Daily Beast beweren ten onrechte dat Rusland de oorlog aan het verliezen is, en ten onrechte dat ze de schuld geven aan genetisch gemodificeerde “mutant-troepen” als gevolg van de biolabs van de VS in Oekraïne.


Door: Clandestine: Ukraine Adopts Historic Nazi Tactic of Supplying Methamphetamines to Military Forces

Alvorens het artikel te lezen, moet u begrijpen dat dit klinkklare onzin is van de Daily Beast en de linkse media, en de enige reden waarom ik er verslag over uitbreng is om me er onmiddellijk van te distantiëren, u allen ervoor te waarschuwen, alsook om de berichten uit Rusland nauwkeurig uit te leggen.

Dit verhaal is gewoon een poging van de linkse mondademhalers om valse berichtgeving te koppelen aan de accurate berichtgeving over de biolabs in Oekraïne, in een poging om de legitimiteit te doen ontsporen, en mensen ervan te weerhouden zich te associëren of dieper te graven in de biolabs in Oekraïne.

https://www.thedailybeast.com/russia-says-its-losing-because-ukraine-has-experimental-mutant-troops-created-in-secret-biolabss

Allison Quinn van de Daily Beast, geeft een GROTE verkeerde voorstelling van wat Rusland zei, en nergens in de verslagen van Russische wetgevers werd gesproken over “gemuteerde supersoldaten.” Lees het stuk en je zult zien dat de gebruikte term was “gedrogeerde soldaten”. Klassiek linkse media die onjuiste titels op dingen plakken en de feiten begraven.

Sorry dat ik het je moet zeggen Allison, maar er is een groot verschil tussen X-men en nazi’s in het Oekraïense leger… waar jullie linkse rakkers maar niet mee op kunnen houden. Tijd voor een geschiedenisles.

Drugsgebruik in oorlogsvoering is een lange traditie van Nazi troepen. In WO2, werden de Nazi legers regelmatig voorzien van methamphetamines. De Nazi regering zag het als een “wonder drug”.

Het Nazi-regime spendeerde waanzinnige hoeveelheden middelen aan hun farmaceutische bedrijven om massaal methamfetamines te produceren, en leverde die aan alle Nazi-troepen.

Het idee was dat het de soldaten hyper-alert en waakzaam zou maken. Het stelde de soldaten in staat om dagen achtereen op te blijven en weinig tot geen voedsel te gebruiken. Het zou hun geest vervormen, hen minder ontvankelijk maken voor pijn, en de emoties van angst ontkennen. Dit alles met de uitdrukkelijke bedoeling om “supermensen” en/of “supersoldaten” te creëren.

Dit wordt algemeen erkend door historici, er zijn romans en documentaires over dit onderwerp, en het is zelfs zwaar gedocumenteerd in de MSM… recentelijk. Hier is TIME magazine die het in uitmuntend detail behandelt in 2020. Dit is Wijd en zijd bekend.

https://time.com/5752114/nazi-military-drugs/

Hitler’s hele militaristische ideologie, Blitzkrieg, “bliksemoorlog”, was gebaseerd op het voorzien van alle soldaten met de drug SPEED. Methamfetamine. Het laat je letterlijk sneller bewegen. En Hitler zelf,

Zoals medisch historicus Peter Steinkamp het zegt, “Blitzkrieg werd geleid door methamfetamine. Om niet te zeggen dat Blitzkrieg was gebaseerd op methamfetamine.”

Hitler zelf was notoir “Blitzed” op “Cocaïne en Opiaten” te allen tijde tijdens WO2. Daarom was hij tijdens zijn toespraken zo geanimeerd en hadden zijn pupillen altijd de grootte van grapefruits. Nazi’s zijn drugsverslaafden. Het is hun cultuur. Het is hun traditie.

https://www.npr.org/transcripts/518986612

Dus, nee…. Rusland beweert niet dat Oekraïne en de VS “gemuteerde supersoldaten” creëren, ze melden juist dat het Oekraïense leger hun soldaten volpompt met drugs, wat in alle ernst prestatieverhogende middelen zijn op oorlogsgebied.

Heb je ooit in je leven recreatief uppers gebruikt? Heb je ooit een crackverslaafde gezien? Heb je grappige YouTube-video’s gezien van crackverslaafden die naakt over straat rennen met de snelheid van het licht of met hun hoofd eerst tegen voertuigen aanrijden alsof het stormrammen zijn? Heb je ooit Mad Max gezien? Er zijn een aantal legitieme militaristische voordelen aan het hebben van een leger gedrogeerd uit hun geest, en de nazi’s zijn berucht voor het gebruik ervan.

Poetin noemde de Oekraïense regering een “bende drugsverslaafden en neonazi’s”, op de eerste dag van de luchtaanvallen, 24 februari 2022. Dit is waar Poetin naar verwijst. Ze zijn allemaal verslaafd en knettergek. Zoals nazi’s, historisch gezien, plegen te zijn.

https://www.businessinsider.com/putin-calls-ukraine-government-drug-addicts-neo-nazi-disinformation-2022-2

Concluderend, de Daily Beast is er in geslaagd zichzelf onder te dompelen, meer aandacht te vestigen op de Amerikaanse Biolabs, meer aandacht te vestigen op de nazimethoden die de Oekraïense regering gebruikt, en tevens te bewijzen dat ze nog nooit in hun leven een geschiedenisboek hebben opgepakt.

Dus dank je, Allison Quinn, voor het leveren van een uitstekend voorbeeld van hoe corrupt de linkse media zijn, en voor het bieden van een gelegenheid voor mij om nogmaals te bewijzen dat de Oekraïeners nazi’s zijn, en dat ze daar trots op zijn.

Op een dag zullen de geschiedenisboeken zich de linkse Amerikanen herinneren als aanbidders van een stelletje doorgedraaide nazi’s die biologische wapens maken en burgers als menselijk schild gebruiken.

Kies wijselijk je kant.

-ClandestineNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk