My Body, My Choice


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #126 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het schreeuwen van “mijn lichaam, mijn keuze” is omdat jij de keuze wilt hebben een menselijk leven te vermoorden. Een leven dat je zelf hebt geschapen en dat je had kunnen voorkomen door je niet je benen te spreiden en die dingeling in je broek te houden. Anders gezegd: omdat je geen controle hebt. Je hebt het recht om te kiezen of je zwanger wilt worden of niet.


Door: P.A. Triot

Mijn stukje dat in de pen had sluit mooi aan bij X22 van vandaag (2827b vanaf ongeveer 05:18) ‘Gays Against Groomers’. [onderaan het artikel]

Nu vind jij, veelal met niet mis te verstane haat, geweld en agressie, dat wij, die zich nooit zullen laten vaccineren met mRNA technologie, omdat wij geen overheid vertrouwen die ons en onze kinderen verplicht, tegen onze wil, vol wil spuiten met toxische stoffen*, geen recht hebben op “mijn lichaam, mijn keuze”.

*(zware metalen, neurotoxines, levend geaborteerd foetus materiaal,  CAS-CRISPR technologie, MRC-5, niercellen van nierapen, antivries en meer)

In één van jullie uitgekrijste uitspraken geef ik jullie gelijk: “Wij zijn niet hetzelfde!” Inderdaad … Wij kiezen voor moraal, pro-leven, het leven, positiviteit en voor God. Jullie kiezen voor immoreel, moorden, destructie, de tempel van Babylon en Lucifer!

Wij zijn niet hetzelfde!

Wij zijn niet hetzelfde!

___

Omdat het met hoge mate van waarschijnlijkheid dezelfde groep is: Er zijn SLECHTS 2 GENDERS … MAN en VROUW, zoals dat in de Bijbel staat. Ik had altijd weinig problemen ** met wat een groep die in eigen kring, b.v. in de eigen slaapkamer, doet als volwassenen met wederzijds goedvinden. Het is niet mijn levensstijl. Wat jullie doen is tussen jullie en God.

**Uitzondering: pedofielen, groomers. Die gedrochten kunnen beter een molensteen om de nek hangen en in de Marianentrog springen. 

Gesponsord bericht: Ik begin een molensteen fabriek (ik verwacht hoge vraag in nabije toekomst).

Maar een grote groep van dat minuscule percentage in de wereld heeft ervoor gekozen dat de hele wereld hun pedofiele satanische speelterrein is. Dat de hele wereld deze mentaal zieken een platform moeten geven, waardering moeten geven omdat ze zo laag in energie zijn en de rest van de wereld verplicht nodig hebben om ‘iets’ te zijn. Om zichzelf een identiteit te geven.  Die identiteit hebben jullie nu voor mij: 

Freaks! Pedo’s! Groomers! Mentaal gestoorden! Duivelsgebroed in Satan’s Speeltuin!

Jullie willen onze kinderen hersenspoelen tot toekomstige immorele speeltjes. Of jullie kunnen er nu al niet van afblijven? Waar jullie tweecellige hersenwezens (waarvan 1 nodig om te ademen) voor hebben gezorgd, is dat een bepaalde groep binnen jullie KRANKZINNIGE ALFABETSOEP+ nu ook de gerechtvaardigde verontwaardiging en hoon van godvrezende mensen over zich heen krijgen. Zij wilden, net als de meeste mensen, rustig en onopgemerkt een eigen leven leiden. Dat heeft jullie identiteitscrisis, mentale ziekte en jullie satanische alfabet-cult voor hen onmogelijk gemaakt. 

Voor die groep: spreek je (net als in de X22 aflevering) duidelijk uit tegen die alfabet ziekte van toxische afval produkten van de maatschappij! Doe je dat niet … ben je een mentaal zieke groomer, pedofiel en freakazoid. Niet afkeuren = goedkeuren!

Ik ben heel simpel. Ik durf voor God te verschijnen als ik een pedofiele groomer betrap die een kind iets aandoet en ik trek de daders kop van zijn romp om dat kind te redden / te beschermen. Dat geldt ook voor links-liberale soyboy leraren en leraresjes met paars-blauw haar, linkse rare bril, koe-neusring en hoelajurk, maar ook kindermishandelende ouders of elke ander demonisch gedrocht in de schaduwen.  Het mRNA-vaccineren van of daartoe aanzetten van kinderen (zoals de Mengele-medewerkers van GGD zelfmoord lokaties) valt daar ook onder. Gelukkig zijn er straks tribunalen die veroordelingen doen en de doodstraf na herintroductie zullen herintroduceren en uitspreken. AIVD, Justitie (o.a. corrupte rechters) en andere hoge functionarissen: jullie staan op Flynn’s lijst van hoge pedofielen-ambtenaren. Nobody will escape what is coming! Nobody!

            BLIJF MET JE POTEN VAN DE / ONZE KINDEREN AF!

Zoek geestelijke hulp of doe de wereld een plezier en pleeg z.s.m. collectief zelfmoord. Wat een mazzel! Jullie hebben ongetwijfeld alle vaccinaties en boosters al genomen! Maar de uitwerking van die zelfmoordspuitjes duurt me bij jullie misbaksels veel te lang. Sla de hand maar beter aan jezelf. Ik ben geen voorstander van geweld, maar vraag me af wat een volkswoede tot gevolg zou kunnen hebben.

Ik hoop dat jullie je identiteit zullen vinden in Vakantieparadijs ‘Meer van Zwavel en Vuur‘ alwaar jullie langdurig zullen verblijven totdat God na 1000 jaar concludeert .. niets aan te redden .. 

Dan wordt je het laatste minuscule restant van je ziel ontnomen en in de meest donkere duisternis geworpen alwaar je nooit meer gevonden wordt.

Geloof

Als recent (2021) herborene beweer ik niet nu ineens alles te weten van de Bijbel. Ik heb de Bijbel (KJV) nog niet uitgelezen. Maar ik heb nu al grote vraagstukken. Ben zelfs al van mening dat bepaalde groepen nep-christen zijn of christen-voor-de-bühne. Ik denk aan b.v. CDA, ChristenUnie en bewegingen zoals Kerkgenootschap der Zevende-dags adventisten (leidster PvdD), zelfs het Vaticaan, en anderen die zich Christen noemen maar wel o.a. lockdowns, fascisme, dictatuur, de verplichte doodsspuiten steunen en (blijven) promoten (en hebben gepromoot). 

Kunt u mij als kind van God eens vertellen waar in de Bijbel staat:

> “Vertrouw de mens in plaats van “Vertrouw op Mij”

> “Vertrouw Pharmakia (toverkunst) in plaats van “Vertrouw op Mij”

> “Leef in angst en neem gifprikken om die angst weg te nemen

   (afhankelijk van welke versie Bijbel staat er 300-350x in “HEB GEEN ANGST”)

> “Dat God toestaat ‘valse goden’ te vereren.

Ik heb deze verzen wel gelezen:

Deuteronomium 8:19

Maar indien het geschiedt, dat gij den HEERE, uw God, ganselijk vergeet, en andere goden navolgt, en hen dient, en u voor dezelve buigt, zo betuig ik heden tegen u, dat gij voorzeker zult vergaan.”

Exodus 23:24

Gij zult u voor hun goden niet buigen, noch hen dienen; ook zult gij naar hun werken niet doen; maar gij zult ze geheel afbreken, en hun opgerichte beelden ganselijk vermorzelen.

Mochten er dankzij uw gepropageerde zelfmoord lokatie ook kinderen (letterlijk, dan wel ‘nieuwe’ herborenen) aan de medische experimenten zijn onderworpen moet ik even zoeken naar de passages die gaan over ‘molenstenen’ en ‘beter in de diepte van de zee verdwijnen’.

Jullie hoeven niet bang voor mij te zijn. Ik ben niet degene die jullie straks bovenstaande vragen gaat stelen, noch degene die de straf oplegt. U zult mij mogelijk wel te zien krijgen: als vrijwilliger bij het knopje van de stortkoker naar de Hel. Hades/Ghehenna wacht op jullie! 

Ik bid tot God dat ik Hem mag ontlasten in zijn taken, zoals bediening van de stortkoker en/of als krukjes-omtrapper. Heer, kies mij!

Pa Triot

!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u3h3g0″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);
Rumble(“play”, {“video”:”v1a5lml”,”div”:”rumble_v1a5lml”});

X22 episode 2827b


!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u3h3g0″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);
Rumble(“play”, {“video”:”v16admd”,”div”:”rumble_v16admd”});
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u3h3g0″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);
Rumble(“play”, {“video”:”vlecsb”,”div”:”rumble_vlecsb”});

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u3h3g0″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);
Rumble(“play”, {“video”:”vnbaez”,”div”:”rumble_vnbaez”});

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …

!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u3h3g0″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);
Rumble(“play”, {“video”:”vokdv5″,”div”:”rumble_vokdv5″});
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src=”https://rumble.com/embedJS/u3h3g0″+(arguments[1].video?’.’+arguments[1].video:”)+”/?url=”+encodeURIComponent(location.href)+”&args=”+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, “script”, “Rumble”);
Rumble(“play”, {“video”:”vwrx72″,”div”:”rumble_vwrx72″});

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk