De BRICS landen mag je niet onderschatten als -wereldmacht-, … Na de Oekraïne is Taiwan met China de volgende !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #125 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Wat hebben de namen Putin, Xi en Trump met elkaar van doen? De Russische president Vladimir Poetin heeft aangekondigd dat de BRICS-landen een nieuwe mondiale reservemunt zullen oprichten om de Amerikaanse dollar te vervangen. Als dit lukt, heeft het de potentie om de “Amerikaanse economie” en maatschappij in te laten storten. [lees de Deep State Nazi World Orde economie en macht]


Een deel van bovenstaande opmerking, dat meldde SHTFplan.com

Dat is gelijk ook het enige wat ik aanhaal uit dat artikel omdat ze daar negatief geprogrammeerd zijn en denken dat “daarna de digitale munt van de centrale bank de dienst uit gaat maken en niets minder zal zijn dan een permanente slavenstaat”, een mening die ik zeker niet deel.

De Amerikaanse dollar, dat is in feite een fiat valuta Ponzi schema dat de wereld veel te lang heeft geregeerd, en die dollar loopt op zijn laatste benen. Met de dollar -ongelimiteerde geld bijdruk machine werden de oorlogen van de Deep State gefinancierd en de chantage omkoop praktijken. Dat is dus een goede zaak als er een einde komt aan die fraude, en tegelijkertijd zegt Poetin, sprekend op het recente BRICS (Brazilië, Rusland, India, China, en Zuid-Afrika) zakenforum, dat er een nieuwe handelssysteem komt met blockchain techniek die een betrouwbaar alternatief zal bieden voor internationale transacties buiten het Swift systeem om.

Die 5 BRICS landen [en meer binnenkort] moet je niet 1-2-3 onderschatten met zijn 3,2 miljard burgers vertegenwoordigen ze ruim 40% van de wereldbevolking, maar dat niet alleen. Het is bovendien een belangrijke economische macht, vooral nu China zijn tentakels overal al heeft uitgeslagen. 

Ja maar die Chinese Communistische Partij, … 

Ja dat dacht ik ook net als jij, maar ik denk dat er nog wat grote veranderingen gaan komen. Met name deze drie namen Trump, Putin en Xi die voor een verrassing kunnen gaan zorgen. Waarom ik dat denk? 

Tsja, daar kom ik weer, ik heb met de Q beweging zo’n ‘voorgevoel’ dat dit allemaal wel goed gaat komen. De blik van verstandhouding tussen Putin en Trump tijdens de top in Helsinki 2018, het bezoek van Trump aan de verboden stad met Xi. Groot durven denken zal ik maar zeggen, …

Er zijn maar weinig mensen meer die nog hardop [durven te] praten over [Q] na de complotdenkers zwartmaak campagne in de MSMedia. Ik heb samen met mijn dotcom maatje Mike echter nooit het vertrouwen verloren, en in de tijd dat Q niet poste kwam het nog veelvuldig voorbij in de wekelijkse podcast.

In een van die Q posts had ik wel eens iets gelezen over Putin, Trump en Xi. Ik kon dat echter niet meer vinden. De zoekmachine werkte niet zo goed in dit geval. Na twee oproepen bij dotcom gingen er echter meer mensen meezoeken en, ja wat we zochten werd gevonden.  Chapeau

Q post 140, lees onderstaande uitsnede van die post van 12 november 2017:

De link naar de hele post

Die blik in de ogen bij Trump en vooral zichtbaar bij Putin spreekt boekdelen, een blik van verstandhouding. En wat is Putin aan het doen in de Oekraïne op dit moment, hij is de Nazi World Orde daar aan het vernietigen, niet buitenschoppen maar elimineren. Hij is de giga misdaden van de Deep State aan het opruimen en blootstellen aan het volle licht, de 46 Bio-Wapen labs gaan de wereld op zijn kop zetten. Daarna zullen zowel Trump als Xi op het wereldtoneel weer in beeld komen, in welke volgorde en tijdsspanne staat in de sterren geschreven, … voor ons ….

Dat echter de wereldmacht met een dramatische schok zal gaan veranderen is voor velen al -[on]voltooide tegenwoordige tijd- !! We hebben al zoveel aanwijzingen en voorspellingen bewaarheid zien worden uit de Q postings, we hebben al zo lang geleden een grenzeloos vertrouwen opgebouwd. Een vertrouwen dat we echter niet [meer] kunnen delen. De censuur heeft dat onmogelijk gemaakt.

Wat ons nog meer vertrouwen geeft zijn de talloze paniek acties in het linkse politieke landschap waar alle zorgvuldige en sluwe afleiding overboord gezet werd vanwege de tijdsdruk. Waar iedereen zich bloot heeft gegeven en hun sporen hebben achter gelaten in hun wanhoop nog te redden wat er te redden valt.

Klaus Schwab: Covid a rare but narrow window of opportunity
Klaus Schwab: Covid een zeldzaam maar smal venster van kansen

Een klein venster van kansen, daar heeft Klaus een punt, maar dat steentje, die kans is al lang onze kant op aan het opvallen. Jouw mindset gaat bepalen hoe je deze transitie gaat beleven, mee gaat beleven, … [?] Wordt het een waar vreugde feest of moeten we je uit de goot trekken en reanimeren?

Ik had net de laatste hand gelegd aan dit artikel, waarvan de opzet al ruim een week geleden gemaakt was, toen ik deze post binnenkreeg …

Door: Clandestine: Why the Globalists are Terrified of Trump’s Relationships with BRICS Leaders

Begint het nu duidelijk te worden waarom links al rond 2014-2015 begon met de propagandacampagne via het Rusland Narrative? Waarom ze alles wat hen niet bevalt bestempelen als “Russische desinformatie”?

De Deep State wist dat deze dag zou komen. Ze wisten dat Poetin wist van hun kwaadaardige activiteiten in Oekraïne. Rusland was er getuige van hoe de VS hun macht gebruikten om Oekraïne over te nemen via de Kleurenrevolutie in 2014, en massale onrust en burgeroorlog veroorzaakten die tot op de dag van vandaag voortduurt. De Deep State wist dat als een buitenstaander als Trump aan het bewind zou komen, dat de beschuldigingen van Rusland uiteindelijk aan het licht zouden komen, en hun misdaden tegen de menselijkheid zouden worden ontmaskerd.

De MSM begon met het leggen van de basis, zodra de VS hun proxy regering in Oekraïne vestigde. Plotseling, elke keer als een Amerikaan de TV aanzette, was het enige wat hij hoorde “Rusland, Rusland, Rusland”. Het voelde alsof het uit het niets kwam.

De MSM begon jaren van tevoren Amerikanen te hersenspoelen, om zich voor te bereiden op beschuldigingen van Rusland die onvermijdelijk waren. Dus toen eindelijk de dag kwam dat Rusland terug zou slaan, geloofde het Amerikaanse publiek geen woord dat uit Rusland kwam.

Ik zou zeggen dat hun propagandacampagne grotendeels succesvol was, aangezien de meerderheid van de Amerikanen gelukzalig onwetend is van alles wat beweegt, maar hun plan is uiteindelijk mislukt. De waarheid is bekend geworden, en wordt langzaam en subliminaal in de hoofden van alle burgers gegrift. “Dit proces is onmogelijk te stoppen”, zoals Poetin zou zeggen.

Waarom probeerden de media banden te leggen tussen Trump en Rusland? Nou, daar zat misschien wel enige legitimiteit in, maar dat was in de veronderstelling dat Poetin een slechterik was. Zoals we nu kunnen zien, was het niet Poetin die proxy-landen creëerde aan de grens van Amerika en biologische wapens losliet op de wereld. Het was de “liberaal-globalistische” entiteit binnen de Amerikaanse regering die hun macht misbruikten en misdaden tegen de mensheid begingen.

En nu ik erop terugkijk, lijkt Trump een uitstekende relatie te hebben met alle leiders van de BRICS-landen. Die nu allemaal hun steun hebben uitgesproken voor Rusland en hun beschuldigingen tegen SPECIFIEK de VS DNC/Liberale Globalisten en hun biologische misdragingen in Oekraïne.

Laten we eens kijken.

Trump en Poetin met het iconische doorgeven van de voetbal. Trump en Poetin zijn altijd vriendelijk en hartelijk geweest, wat de Deep State de stuipen op het lijf jaagt. En nu weten we waarom. Het is niet omdat Poetin een Hitler-achtige figuur is die uit is op wereldheerschappij, het is omdat Poetin weet waar de lijken begraven liggen.

Trump en Xi in de iconische Verboden Stad, waar buitenstaanders niet bij mogen. Xi maakte een uitzondering voor Trump en Melania. Trump mag dan China aanvallen in de media, maar hij en Xi zijn zeer vriendschappelijk. Houd in gedachten dat andere landen ook een Deep State-infiltratie hebben. De acties van China zijn niet noodzakelijk representatief voor Xi, net zo min als de acties van de VS in Oekraïne representatief zijn voor Trump.

Trump en Bin Salman, de Saoedische kroon, en de iconische zwaarddans, alleen voorbehouden voor na “militaire overwinningen”. Trump heeft een stellaire relatie met Bin Salman en zij hebben de betrekkingen van de VS met Saoedi-Arabië volledig omgegooid. Nadat de corrupte prinsen waren geëxecuteerd voor verraad en mensenhandel, natuurlijk. (Ja, ik ben me ervan bewust dat Saoedi’s nog geen deel uitmaken van BRICS, maar ze helpen Rusland in hun oorlog in Oekraïne en zijn in gesprek om zo snel mogelijk lid te worden van BRICS)

Trump en de Braziliaanse president Bolsanoro, die ongelooflijk rood is, anti-globalist, en hij houdt wel van Trump. Je ziet niet dat wereldleiders Biden zo begroeten. Dat is echt geluk. [foto’s bij het bron artikel]

Trump en de Indiase premier Modi. Waarmee Trump ook een fenomenale relatie heeft. Veel warme omhelzingen en ware diplomatie tussen de twee. Hun vriendschap is goed gedocumenteerd en alom geliefd. Heb je ooit iemand Biden of Obama zo zien omhelzen?

Denken we dat het toeval is dat Trump buddy buddy is met de BRICS leiders, en unaniem wordt veracht door de Deep State leiders van de NAVO? Denken we dat het toeval is dat alle wereldleiders waar Trump een goede relatie mee heeft, toevallig ook de laatste 3 DNC presidenten direct beschuldigen van misdaden tegen de mensheid?

De reden waarom links en de media al die jaren geleden begonnen met hun anti-Trump, anti-Rusland campagne, is omdat ze wisten dat deze dag zou komen, en hun enige kans om het te stoppen, was voorkomen dat het publiek het zou zien.

Hun inspanningen zijn zinloos. De afrekening komt en absoluut niets kan het stoppen. En de helden, zijn niet wie je zou verwachten.

-Clandestine

Update over het onderzoek van de Doema en Ruslands plannen voor internationale militaire tribunalen

Door: Clandestine: State Duma Investigation Update and Russia’s plans of International Military Tribunals

Nieuwe verklaringen van Irina Jarovaya, vice-voorzitter van de Russische Staatsdoema, met betrekking tot het lekken van pathogenen uit door het Pentagon gerunde biolabs in Oekraïne.

Maar voor we naar de video gaan, laat me eerst uitleggen wie Irina Jarovaya is, wat de “Russische Staatsdoema” is, en de details van het lopende Russische parlementaire onderzoek naar Amerikaans biologisch wangedrag in Oekraïne.

Irina Jarovaja is een prominent Russisch politica. De “Staatsdoema” is de onderste van de twee kamers in het Russische parlement (wetgevende tak). Zij is een van de medevoorzitters van het onderzoek van het Russische parlement naar het bioterrorisme van de DNC in Oekraïne. Het Amerikaanse equivalent zou een van de commissies in het Huis van Afgevaardigden zijn. Yarovaya is degene die op 7 juli meldde dat we het eindrapport over de bevindingen van het Russische MIL in de “herfst” kunnen verwachten.

Nu we allemaal op de hoogte zijn van waar we naar kijken, is hier de video en het transcript hieronder.

“Maar hoogstwaarschijnlijk waren degenen die deze laboratoria creëerden geïnteresseerd om ervoor te zorgen dat deze laboratoria niet voldoende beschermd waren, niet alleen in corruptie, maar ook om op deze manier een levend experiment uit te voeren om te controleren wat de reactie van de bevolking zou zijn, wat het sterftecijfer zou zijn, wat de gevolgen zouden zijn.”

Jarovaya beweert dat hun lopende onderzoek opzettelijke nalatigheid aantoont, met het doel om ziekteverwekkers te laten ontsnappen, zodat de VS vervolgens de effecten van de biowapens konden monitoren en onderzoeken. De berekende nalatigheid van de VS veroorzaakte de absurde pieken in pandemieën in Oekraïne sinds 2014.

In wezen besteedden de VS illegale experimenten uit aan hun 3e wereld proxy in Oekraïne, geteisterd door burgeroorlog, en sloegen ze opzettelijk zeer overdraagbare en dodelijke ziekteverwekkers op in sub-par laboratoria, buiten het bereik van het toezicht en de regelgeving van de VS, met de bedoeling om ze te laten ontsnappen.

Maar waarom? Waarom deze genetisch gemodificeerde ziektekiemen loslaten op de mensen in Oekraïne? Hoe helpt dat in de agenda van de Diepe Staat voor wereldheerschappij?

Ik denk dat ze Oekraïne gebruikten als proeftuin, om geschikte ziekteverwekkers te vinden om op de wereldbevolking los te laten. Het testen van verschillende biowapens met de juiste overdraagbaarheid en dodelijkheid, het documenteren van de menselijke en gemeenschapsreacties van de getroffenen, om hun complot te perfectioneren en uiteindelijk uit te voeren om het liberaal-globalisme in te luiden, onder het mom van volksgezondheid. Covid 19.

Als deze beschuldigingen waar zijn, en we hebben een grote hoeveelheid bewijs gezien dat daarop wijst, zouden de daders van de Deep State niet alleen de Biologische Wapens Conventie schenden via de productie van biowapens, maar ook de Code van Neurenberg schenden. Het uitvoeren van experimenten op burgers zonder toestemming.

Volgens Rusland hebben de heersende families DNC misdaden begaan die niet onderdoen voor die van de Nazi’s van het Derde Rijk, en die in sommige gevallen zelfs overtreffen. En Rusland is vastbesloten om daar een eind aan te maken en de daders met alle mogelijke middelen ter verantwoording te roepen. Russische functionarissen lijken te geloven dat dit zal eindigen in Neurenberg-achtige processen, en gezien de beschuldigingen zijn deze opmerkingen logischer.

“We zijn van plan een internationaal tribunaal te organiseren op het grondgebied van de republiek,” zei Denis Pushilin, de leider van een door Rusland gecontroleerd gebied in de Donetsk-regio. Deze processen zouden dienen als een “les voor iedereen die de lessen van Neurenberg is vergeten”.

Zie het artikel hieronder:

Dus daar staan we dan, we wachten op de afronding van de Speciale Militaire Operatie in Oekraïne, het eindrapport van het onderzoek van de Doema, dat zal worden voorgelegd aan de VN-Veiligheidsraad. Dit alles zal tot een climax komen in de buurt van de Amerikaanse midterms. En dan wil Rusland een internationaal militair tribunaal houden in Oekraïne.

Voor degenen die nog steeds denken dat “er niets gaat gebeuren”… vertel mij dat niet, bel Vladimir Poetin en vertel HEM dat. Denkt u dat Rusland zover is gegaan en het gewoon opgeeft omdat de VS weigert de beschuldigingen toe te geven? Absoluut niet.

Poetin wil Hillary, Obama, Biden en Soros voor een militair tribunaal en uiteindelijk aan een galg hangen, voor het vrijlaten van biologische wapens op zijn volk. Wil je Poetin vertellen dat dat niet gebeurt omdat CNN er niet over wil berichten? Denk je dat hij zich zomaar gewonnen geeft omdat de Washington Post zegt dat het een samenzweringstheorie is? Poetin en Rusland kunnen het niets schelen.

Beschuldigingen van deze omvang gaan niet zomaar “weg”. De wereld heeft een impasse bereikt, en die zal op de een of andere manier worden opgelost.

Mensen, het gaat gebeuren. Vroeger dan later.

-Clandestine

China eist dat VS wapendeals in Taiwan en overvloed biolabs overvloed annuleert

Door: Clandestine China Demands US Cancel Arms Deals in Taiwan and Biolabs Aplenty

ZEER intrigerende ontwikkelingen in Taiwan. China eist dat de VS hun nieuwste $108 miljoen wapenverkoop aan Taiwan annuleren!

Dus als een proxy oorlog tegen een nucleaire supermacht nog niet genoeg was, nu heeft de regering Biden zin om te proberen Taiwan te bewapenen om tegen China te vechten. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb geen interesse in conflicten, laat staan met China EN Rusland.

Biden en de DNC sluizen tientallen miljarden van ons geld naar Oekraïne om zich in te dekken tegen hun criminele biologische activiteiten in Oekraïne. Als we dezelfde logica toepassen op Taiwan, wat is het dan dat de DNC/Deep State daar verbergen waarvan ze niet willen dat China het in handen krijgt?

Velen wijzen op de halfgeleiderproductie in Taiwan, wat zeker de hoofdreden kan zijn, maar ik heb sterke aanwijzingen dat de biologische activiteit van de VS in Taiwan de reden is voor de escalatie.

De VS financieren daar biolaboratoria, en niet zomaar een paar, maar VEEL. Volgens de US NIH, zijn er 1.251 microbiologie labs op het eiland Taiwan. DUIZEND TWEEHONDERD ÉÉNENVIJFTIG. Onthoud dat Taiwan ongeveer even groot is als Maryland…

Een lab van bijzonder belang is het BSL-4 lab in Taipei, dat onderzoek heeft gedaan, en beruchte lekken heeft gerapporteerd, naar C19. 85+ mensen zouden via knaagdieren aan C19 zijn blootgesteld.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5404250/

Ik weet niet precies hoeveel van de 1.251 biolabs de VS financiert, of welke niet-gouvernementele entiteiten hierbij betrokken zijn, maar de politieke en militaristische belangstelling van de VS voor Taiwan doet vermoeden dat zij activa op het eiland hebben waarvan zij niet willen dat die in de handen van China vallen. En gezien de staat van dienst van de DNC met Oekraïne, kunnen we afleiden dat wat de Deep State ook doet in Taiwan, het niet voor filantropische doeleinden is.

De acties van de VS wijzen erop dat ze verwachten dat China binnenkort Taiwan zal binnentrekken, en de eisen van China aan de VS wijzen erop dat China ook van plan is Taiwan binnen te trekken, en ze willen niet dat de VS wapens levert aan Taiwan.

Het lijkt er dus op dat de Deep State nog een proxy-land heeft in Taiwan, en ze proberen wanhopig te voorkomen dat het in de handen van China valt. Maar ze moeten weten dat dit dwaasheid is. We kunnen Taiwan tot aan de nek bewapenen, het zal China, het op één na machtigste leger op aarde, niet stoppen… verzet is zinloos en zal alleen maar onnodige dood en vernietiging veroorzaken.

We hebben gewacht op de volgende dominosteen die in Taiwan zou vallen en de spanningen blijven oplopen. Hoe kan de westerse wereld blijven ontkennen dat de VS/NAVO biologisch wangedrag heeft gepleegd in niet één maar twee proxy-landen? Hoe kan de propagandamachine van de VS de beschuldigingen van niet één, maar twee van de andere supermachten in de wereld ontkennen? Hoe kunnen de naties van de wereld het Westen steunen terwijl de beschuldigingen en bewijzen zich blijven opstapelen?

Ze kunnen niet hopen te winnen. China zal ingrijpen, en gezien China’s enorme militaire superioriteit ten opzichte van Taiwan, en het relatief kleine geografische gebied dat veiliggesteld moet worden, verwacht ik dat als en wanneer China Taiwan binnentrekt, dit aanzienlijk sneller zal gaan dan de Russische speciale militaire operatie in Oekraïne.

Welkom bij WO3. Hollywood en de Westerse media lieten ons geloven dat WO3 geüniformeerde legers, nucleaire bommen en continentale kinetische oorlogsvoering zou kennen. In werkelijkheid kregen we globalistische infiltratie, proxy-oorlogen, biologische wapens, en bewapende massapropaganda. Maar vergis je niet, dit is WO3. Het landschap van wat wij als mensen herkennen als oorlogvoering is gewoon geëvolueerd.

-Clandestine

https://www.reuters.com/business/aerospace-defense/china-demands-us-cancel-potential-arms-sale-taiwan-2022-07-18/

Noot: Het artikel schreef ik een dikke week geleden maar ik kon een belangrijke Q post niet vinden. Inmiddels is waarover ik schreef reeds realiteit, China gaat Taiwan binnenkort binnenvallen en dan heeft de VS op twee fronten oorlog. De drie artikelen van Clandestine verschenen de afgelopen 24 uur en waren een perfecte aanvulling op de verwachte gebeurtenissen (onvoltooide tegenwoordige tijd). Het is juist de Q post die rust geeft in de wetenschap dat het de noodzakelijke vernietiging van de Deep State, de Nazi Wereld Orde die men vernietigd, daarna zal de vrede wederkeren, …. als nooit te voor.

– HM


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk