Zwartkijker – Get Lost !

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #124 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vroeger was je een zwartkijker als je TV keek zonder luister en kijkgeld te betalen. In de ‘moderne’ tijden wordt je juist een zwartkijker vanwege de eindeloze hoeveelheid, vaak sluw verpakte, propaganda en regelrecht nep nieuws. Je wordt voorgeprogrammeerd met zwartgalligheid en depressiviteit die je een hopeloos gevoel geven wat een gevoel geeft, de moed maar op te geven en toe te kijken met, ‘we zien wel wat er allemaal op mij afkomt’. 


Staat het Blauw, Wit, Rood, Nederland in nood symbool voor de nieuwe revolutie ?

Bingo: Dat is EXACT het doel van al dat depressieve zwartgallige nieuws, iemand emotioneel elimineren, uitschakelen!

Het op afstand beïnvloeden van de levenshouding is niet alleen van invloed op de persoon zelf meer eveneens uiterst besmettelijk voor alle mensen waar zij mee in contact komen, mensen die zelf zwevende zijn met hun meningsvorming zijn daar zeer vatbaar voor.

Het anti-virus middel tegen zwartkijkers is een ongelimiteerde positiviteit zodat de pessimisten zichzelf niet meer thuis voelen bij je, ze vinden geen luisterend oor, geen medestanders, ze voelen zich buitengesloten door hun levenshouding. Bingo !!

Nu, in deze tijd, hoorde ik vele malen iemand tegen me vertellen dat al die demonstraties geen enkel effect hebben. Mijn antwoord is/was altijd. Dat is zo, als jij -zou gaan- demonstreren heeft dat geen enkel nut. Maar als ik demonstreer is dat een krachtig signaal naar de samenleving !! Als je demonstreert straal je uit in je houding uit wat je ervan vindt, dus -jij- bent nog niet eens in staat om te demonstreren met je zwarte kijk op de wereld.

Juist nu deze week in Frankrijk “Quatorze Juillet” [14 juli] werd gevierd. 

Het feest van dé dag van de Franse Revolutie

Hoezo heeft protesteren geen nut, heel de wereld weet hoe de Fransen dat geflikt hebben, iedereen leert dat op de lagere school uit de geschiedenis boeken.

En juist -NU- ZITTEN WE ER MIDDEN IN, De [R]EVOLUTIE naar een nieuw tijdperk.

Een heel klein clubje van Bilderbergers en WEF satanisten, met achter de schermen de super rijken, menen de gehele wereld de maat te kunnen meten en door middel van afpersing een legertje volgelingen het vuile werk te laten doen. En de zwartdenkers menen te weten dat we reeds reddeloos verloren zijn. Ha ha, laat me niet lachten, opzij wegwezen, loop ons niet voor de voeten, ga samen met je kleiner wordende groepje huilbaby’s in een hoekje zitten.

En de twijfelaars die denken dat het probleem er nu alleen is voor de boeren, … ?

* Komend najaar kun je de energie rekening niet meer betalen en zit je in het zelfde schuitje als de boeren.

* De WEF plannen om je huis, je eigen bezit waar je dacht van te kunnen genieten de rest van je leven, zo hoog te belasten dat velen al ver voor “het plan’ van 2030 dat niet eens gaan halen en de boel niet meer kunnen betalen. “You will own nothing and be happy”

Als dat geen simpele [OMG] berichten zijn als een luide roep om in actie te komen -samen met de boeren- / -samen met de rest van Nederland- dat ben jij die zwartkijker. Je komt in actie of jij bent die spelbreker, die zwartkijker !!

We hebben positiviteit nodig, mensen die er de schouders onder willen zetten, mensen die geloven in een betere wereld, mensen die een wereld willen creëren als nooit te voor in de geschiedenisboeken. Mensen die voelen en -zien- dat juist -nu- in dit tijdstip van de geschiedenis zich die mogelijkheid aandient.

We hebben niks aan doemdenkers, scheer je weg, -Get Lost- loop niet meer in de weg voor de Revolutie.

Maar wees je bewust, voorheen werden revoluties uitgevochten in bloedige oorlogen die miljoenen mensenlevens eisten, Die zelfde veldslag is zich nu eveneens aan het voltrekken onder de gevaccineerden, zij mogen voor zichzelf een waarde oordeel vellen waarom ze zich hebben laten verleiden tot deze [wanhoop] daad. 

Deze ongekende C19 bio-wapen aanslag op de mensheid is nu juist het keerpunt, de katalysator, die het mogelijk gaat maken de fraude, de misdaden aan het licht te brengen en te veroordelen. Een katalysator die de eeuwenoude mensenhandel en pedofilie netwerken, de afpersing, de meelopers en de daders gaat straffen. Militaire tribunalen zullen het antwoord zijn van de wereld en onteigening van alle geld en bezittingen van de schuldigen.

Waarom denk ik dat we al aan het winnen zijn en niet meer kunnen verliezen?

Ik vind het namelijk -ondenkbaar- dat de gehele wereld, alle volkeren, de gehele beschaving door een klein groepje -mensen- zomaar vernietigd zou kunnen worden voordat er zelfs maar -een klein beetje- strijd gevoerd is, -ondenkbaar- !!

Zou het kunnen zijn, dat [men] juist hier in dit kleine kikker landje de hand overspeeld heeft en de #Boerenopstand, het #Boerenprotest een katalysator gaat zijn voor de #BurgerOpstand ? En zouden die Hollandse boeren wat Frans Revolutie bloed in de aderen hebben stromen?

President Emmanuel Macron, de nieuwe dictator
De Dictator van Frankrijk – ongedacht- is al aan het wankelen


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk