dotcom.radio aflevering 321 van 17-07-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #123 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 321: Boeren protesten trekken wereldwijde publiciteit – Blauw Wit Rood, Nederland in nood – Alle puzzelstukjes vallen op zijn plaats – De misdaden worden zichtbaar – We stomen op naar een kookpunt – Biowapens – Internationale fraude – Kinderhandel – Politici treden af in de EU en meer veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Op Twitter werden beelden getoond van vaccinatie slachtoffers, (in Frankrijk) ik schreef
” Wat het feestje van het leven had moeten worden, werd ineens een dooie boel,
maar velen zagen dit lang tevoren aankomen, ongehoord, … als je begrijpt wat ik bedoel [?]

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Er zijn ook voedselbedrijven die in de fik vliegen die “wij” liever kwijt dan rijk zijn zoals Picnic afgelopen zondag.

* Boeren Meme. Burgelijke Ongehoorzaamheid. Je kunt het spelletje niet veranderen door je aan de regels te houden

* Nu.nl Premier Mark Rutte brangt maandag voor het eerst sinds de oorlog in Oekraïne uitbrak een bezoek aan het land. Hij is er onder meer voor een gesprek met de Oekraïense president Zelensky.

* [OMG] Wet verplaatsing bevolking is deze week aangenomen: Deze maakt het mogelijk dat je gedwongen mensen moet opnemen in je huis of zelfs je huis moet verlaten voor hen. Overigens dien je je huisraad fijn achter te laten!

[Medusa] Change in Americans’ Confidence in Major U.S. Institutions, 2021-2022

[Mike] Oorlog tussen fictie en realiteit – John Laughland bij het Oekraïne Symposium

* Twitter Nu bij #Renze: Hoe serieus moet je @PieterOmtzigt nemen als je weet dat zijn vrouw bij #Pfizer zit en zijn broer lid is van het #WEF ..

* Op Twitter gingen al stemmen op om hier het Second Amendment over te nemen, …

* Dinsdag stemde de Eerste Kamer in met CETA

* Wat het Gele hesjes symbool was voor Frankrijk is Blauw Wit Rood voor Nederland

* GV Is voedselproductie in ons land overbodige luxe?
– niet in het artikel benoemd maar wat verstaat het WEF onder voeding? GMO, kunstvlees, insecten etc. Bill Gates is niet voor niets reeds de grootste landbouw grondbezitter ter wereld

[Rinno] In 2017 meldde een voormalig campagnemedewerker van de Amerikaanse president Donald Trump, Roger Stone, op Twitter dat de gewezen veiligheidsadviseur van Trump, Michael Flynn, in het bezit was van een lijst van praktiserende pedofielen in hogere kringen, en dat de publicatie hiervan de nodig stof zou doen opwaaien. Hij liet zijn tweet vergezeld gaan van de veelbetekenende hashtag ‘The Netherlands’. [de zaak Demmink]

* GV Stikstof crisis [?]: Verklaring Vrije Friese Volk

[Aad] mensen reacties zijn op nu.nl zo laag gezonken ze zelfs een kernoorlog promoten

TRUMP– & –Qanon

[Kefirkev] Video footage has emerged of Sri Lanka security forces shooting moments before protesters entered the President’s house last week Saturday
– de militairen beschermen burgers nu tegen de politie die helemaal losgeslagen lijkt

* [OMG] China voorkomt bankrun met behulp van corona-app
Een protest gepland door honderden demonstranten in Centraal-China om toegang te krijgen tot hun bevroren tegoeden werd op een wel erg opmerkelijke manier gedwarsboomd: de lokale Chinese autoriteiten veranderden de code van de corona-gezondsheidsapp op rood. Hierdoor werd het de demonstranten onmogelijk gemaakt om naar de provincie te reizen waar de betreffende banken zich bevonden.

* NaturalNews China bank collapse under way; Saudi Arabia to drop petro dollar

* Meme Durham – The silence of the rats

* X22 report Ep. 2823b – Durham Requests 30 Subpoenas, Sting Operation Active,

[Kefirkev] Minder dan drie maanden na zijn herverkiezing wordt Emmanuel Macron door 73% van de Fransen als autoritair beschouwd, door 70% als arrogant en door 58% als zorgwekkend… De Westerse leiders staan overal onder druk…

[Medusa] Ivana Trump overleden de ex vrouw van, … [73]

* GV Cladestine Poetin’s krachtige toespraak over “Liberaal-Globalisme”
– Poetin en Rusland hebben herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat zij weten dat het niet Trump is, het is niet Amerika, het is niet het conservatisme. Het is een buitenlandse wereldwijde entiteit die Amerika heeft geïnfiltreerd in de vorm van liberalisme.
– “En het moet begrepen worden dat dit proces nu al niet meer te stoppen is.
…. Zei Poetin nou net: “NIETS KAN STOPPEN WAT ER AAN KOMT”? 

* GV Dé Nepnieuws media gaan uitsterven

CORONA

Meme
De overheid is het virus
De Media, zo verspreid het zich
Gedrag mensen de pandemie
Gezond verstand de genezing

[Geert] Ziekenwagens werden in 2021 140.000 maal meer ingezet als normaal in Duitsland
– In NL Aantal ambulanceritten plotseling explosief gestegen: ‘Dit is absurd’
— Ik hoor nu over regio’s met een stijging van 18 procent in het 1ste kwartaal van ’22

[Medusa] Nederlaag Macron: coronapas weggestemd in Franse parlement

[Medusa] Het schandaal begint door te breken. De duizenden doden worden niet vergeten. In tegenstelling tot infectie waar geen dader is, is bij injectie dat duidelijk anders. Alle prikkers doen er goed aan om een advocaat te zoeken zowel civiel als straf rechterlijk. – Dokters in Nieuw Zeeland vragen de politie de vaccinatiedoden te onderzoeken

* GV Niet (meer) testen is geen ‘pandemie’ 
– Bedrijven en instanties hebben zich in de voet geschoten door het C19 overheid narratief te volgen en denken zo de pandemie in te dammen. In de voet geschoten? “JA”, ga nu nog maar eens uitleggen dat de PCR test nep was, al die tijd al, ga nu nog maar eens uitleggen dat een levend virus niet bestaat, nog nooit wetenschappelijk is aangetoond. Dat een dikke twee eeuwen lang er geen enkel dubbelblind bewijs was voor vaccinatie. NOOIT !!

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

* Twitter’s stock is plummeting by the hour so they need to act quickly. No matter how they slice it, they will have to surrender the bot data. Essentially they are in checkmate.

GEDACHTENVOER

* GV Waar haal jij al die positiviteit vandaan in -deze- wereld?
– alternatieve media volgen en dat alles veranderde weer HELEMAAL eind 2017 met [Q]

* GV Politie aanzien te grabbel, vliegen niet meer veilig, onvrede, en boeren strijden om het bestaan, mogen zij nu voor allen de ‘boontjes doppen?”
– Op zoek naar bijpassende video’s
Een voorbeeld van extreem en ongepast politie gedrag, schandelijk. Ja dat meisje misdraagt zich ongepast, maar daar ben je op getraind om daar op gepaste wijze mee om te gaan. Ontslag op staande voet is het enige passende antwoord
Over willen of kunnen vliegen
— Video Vertaling: In de VS is geen enkele piloot, geen enkele die volgens de wet mag vliegen vanwege niet goedgekeurde FDA behandelingen die pas mogen worden verstrekt indien ze minimaal een jaar succesvol op de markt zijn. Verklaring eind 2021 !! Krijgen we voor het instappen ook te horen, instappen op eigen risico, geen enkele piloot is goedgekeurd om te vliegen?
Over mRNA vaccinaties en even doorvragen aan een apotheker
– ... en deze informatie krijg je als je even doorvraagt, stotter, stotter ehh, weet ik niet, ik zou ze eigenlijk helemaal niet moeten geven maar mij werd verteld het te doen !!

De gedroomde Grote Reset gaat bij een droom blijven voor de WEF en de Nazi Wereld Orde Bilderbergers, die mensen die de wereld zo menen te moeten besturen. Alle tekenen wijzen erop dat ze hun ondergang nu publiekelijk tegemoet rennen. Achter de schermen was het al lang duidelijk welke kant het verhaal ging. Kun jij dat relaxt achterover leunen. … eeeh, als je nog wat dierbaren hebt die je -zou willen redden-, willen helpen deze moeilijke tijden emotioneel door te komen -te overleven- dan zou ik mij -als de donder- bijscholen om met steekhoudende argumenten deze mensen te kunnen redden. Waar je mee geconfronteerd gaat worden zijn emotioneel in de puinpoeder gedraaide versnellingsbakken en deze mensen zijn wellicht alleen nog door jou bereikbaar, …

O ja, er is nog iets wat je moet weten, geo politiek, over Rusland, de EU en de VS en de pionnen op het Oekraïne schaakbord, ondertittels inschakelen als je geen Engels machtig bent, video gast op het FvD Oekraïne congres

* GV Wanneer gebeurt “het”? Sneller dan je denkt.
Clandesine: Rusland ruimt de DNC biowapens op, zet Obama, Hilary, Biden en Soros voor internationale militaire tribunalen wegens misdaden tegen de menselijkheid, terwijl ze strijden tegen letterlijke Nazi’s, en zal hun eindrapport uitbrengen vlak voor de midterms van 2022. Letterlijk elke Anon’s wildste fantasieën werkelijkheid maken. — Als er een manier is om de Deep State spelers verantwoordelijk te houden via een militair tribunaal, DIT IS HET.

… en intussen denk ik dat er aan de andere kant in de VS ook wat staat te gebeuren met de andere hoofdfilms die gelijktijdig draaien zoals wie waren de afnemers van Ghislaine Maxwell ?????

[PA Triot] Van Lilaar schafte de ‘schavot straf‘ af. Gelukkig hebben wij daarvoor nu internet.
Blijf ze ‘exposen’!

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten