Dé Nepnieuws media gaan uitsterven


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #123 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vandaag ga ik in op een van de meest voorkomende vragen/zorgen over de lopende operatie. Een vraag die ik meerdere keren per dag krijg. “Wat maakt het uit als de MSM het niet verslaan?”


Door: Clandestine: “Fake News Media’s Pending Extinction

Wat velen niet begrijpen, is dat de MSM, die deze verhalen niet verslaat, deel uitmaakt van het plan, en de uitroeiing van de oude media voorgoed bestendigt. Vergeet nooit, de MSM is de nummer 1 vijand van het volk. De MSM hebben de Deep State demonen een dekmantel gegeven om hun wurggreep op de perceptie van de realiteit te behouden, en hebben hen laten wegkomen met een letterlijke moord… en nog veel veel erger.

Door de MSM de belangrijkste verhalen op de planeet te laten liggen en te verdoezelen, zal de MSM, wanneer alle stof is neergedaald, overbodig worden gemaakt, en zal het volk blijven vertrouwen op andere, meer betrouwbare bronnen voor nieuws.

Het proces is al begonnen. Nooit in de geschiedenis heeft het publiek minder vertrouwen gehad in de media, en nooit heeft het publiek zoveel aandacht gegeven aan burger/onafhankelijke journalisten. Kijk naar mijn telegram pagina. 100k mensen komen naar mij voor nieuws, omdat de oude MSM weigert de service te bieden waar mensen naar op zoek zijn.

Zie het als volgt. Laten we zeggen dat u en uw familie de afgelopen 30 jaar naar de supermarkt gingen om boodschappen te doen. Maar de laatste 6 jaar heeft de supermarkt geleidelijk aan geen voedsel meer in de aanbieding, en het voedsel dat ze wel in de aanbieding hebben is steeds minder van kwaliteit, en de prijs gaat omhoog. Uiteindelijk, ook al ga je al 30 jaar naar dezelfde plek, ga je op zoek naar een nieuwe bron voor je boodschappen. Het blijkt dat er een onafhankelijke boerenmarkt dichter bij je huis is, en er is genoeg voedsel en de kwaliteit is goed, en het is goedkoper. Jouw familie zal daar gaan winkelen, meer families zullen daar gaan winkelen, en de supermarkt zal langzaam failliet gaan en verdwijnen.

Dat is precies wat er gebeurt met de oude MSM. U bent getuige van de ondergang van de oude garde. Door de oude MSM niet over deze wereldschokkende onderwerpen te laten berichten, zullen ze achterblijven als we naar het volgende hoofdstuk van de mensheid gaan.

Ik weet dat je het gezegde nu al een miljard keer hebt gehoord, maar het is niet zomaar een gezegde, het is de waarheid; WIJ ZIJN NU HET NIEUWS. De mensen kunnen de waarheid niet krijgen van de oude MSM, dus zullen ze op zoek gaan naar onafhankelijke journalisten zoals ikzelf om het nieuws voor hen te brengen. De maatschappij evolueert.

Dus stop met rond te kijken naar de MSM om de normies voor ons wakker te maken. Dat is niet hoe dit gaat aflopen. Stop met het “succes” van een wereldgebeurtenis te koppelen aan het feit of CNN er al dan niet verslag over uitbrengt, want dat zullen ze gewoon niet doen. En zelfs als ze dat doen, kijkt er bijna niemand.

CNN heeft 56% minder kijkers sinds 2021. Waarom? Omdat ze het altijd bij het verkeerde eind hebben gehad en mensen andere bronnen zoeken. De cijfers van 2022 laten zien dat CNN ongeveer 700.000 prime time kijkers heeft tegenover de 2,6 miljoen van Fox News.

Mijn artikel van gisteren over de dagvaardingen van Durham is al meer dan 100.000 keer bekeken. Sommige van mijn substack artikelen hebben meer dan 300k bekeken. Dus ik, een gast op zijn iPhone, bereik ruwweg 1/7e van CNN’s kijkerspubliek. Tel alle burgerjournalisten bij elkaar op, en ik garandeer je dat ons bereik VEEL groter is dan dat van CNN nu.

Op Twitter van voor 2020, hadden alle top Anons samen meer dan een miljard interacties per week. We waren MSNBC en CNN aan het begraven op Twitter.

We werden allemaal gezuiverd van sociale media, en we slaagden er toch in om terug te komen en een nieuw netwerk te creëren om nieuws en informatie te verstrekken aan het volk.

Het idee dat de MSM dicteert wat echt is en wat niet, die tijd is voorbij. De MSM worden in het stof achtergelaten, en in plaats daarvan komt er een nieuwe vorm van media. Bediend door het volk, voor het volk.

Samenvattend, de schapen zullen niet wakker worden van het kijken naar MSM. Ze zullen wakker worden wanneer MSM hen zo vaak heeft voorgelogen dat ze gedwongen zijn elders naar nieuws te zoeken. Geleidelijk aan, zal de oude MSM blijven desintegreren in het niets. Langzaam vervagen tot irrelevantie.

Het is onze taak als Anons, Patriotten, Burger Journalisten, Digitale Soldaten, etc., om de waarheid te verschaffen en de taken van de MSM uit te voeren en hen te VERVANGEN in de nieuwe wereld. Echte wereldgebeurtenissen zijn aan de gang en hoe meer de oude MSM faalt om ze aan te pakken, hoe meer mensen naar ons zullen toestromen.

We zijn aan het winnen.

-ClandestineNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk