Wikipedia van biolabs complot naar Bio-Wapens bestaan in de Oekraïne.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #122 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


HOLY SHIT!!! – Ik stuitte zojuist op een ontdekking en betrapte Big Tech op een poging om hun sporen uit te wissen in hun berichtgeving over het bestaan van door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne! Ze corrigeren hun berichtgeving omdat ze niet langer kunnen ontkennen dat de labs echt zijn!


Door: Cladestine Wikipedia Corrects Reporting and Admits Biolabs in Ukraine ARE REAL!

Hier zijn de screenshots van de “Oekraïne biolabs samenzweringstheorie” Wikipedia pagina, van 5 weken geleden. Ja, ze hebben een pagina gewijd aan mijn theorie en alle “feiten controles” die ter referentie naar mijn oorspronkelijke draad verwijzen, beweren dat er geen biolabs in Oekraïne zijn.

Niets wat we niet eerder hebben gezien, toch? Gewoon Big Tech en de liberale media liegen over de biolabs. HOEVEEL, ik heb geklikt op de link naar de pagina die ik heb opgeslagen, en de pagina is iets anders. U zult merken dat ze iets nogal belangrijks in de titel hebben veranderd. Het is niet langer de “Ukraine bioLABS conspiracy theory”.

Het is nu getiteld “Oekraïne bioWAPONS samenzweringstheorie.”

Waarom hebben ze de naam veranderd en de inhoud van de pagina aangepast? OMDAT DE LABS BESTAAN EN ZE HET NIET MEER KUNNEN ONTKENNEN! US DoD gaf toe dat er 46 van zijn in Oekraïne.

Dus ze geven stilletjes toe dat de labs bestaan, maar nu zeggen ze “okay misschien bestonden de labs, maar het zijn geen biowapens labs! En die Jacob Creech kerel is nog steeds een samenzweringstheoreticus”.

Donder op, jullie zijn betrapt en ik had gelijk. En nu probeert de linkse mediamachine stilletjes te verdoezelen dat de “samenzweringstheorie” met wereldveranderende implicaties voor de liberale globalisten, eigenlijk waar bleek te zijn.

Eerst bestonden de labs niet. Toen bestonden ze wel, maar waren het geen labs, maar “faciliteiten”. Nu zijn de labs echt, en er zijn er meer dan we dachten, en Hunter Biden, de heersende families van de DNC, George Soros, Bill Gates, Rockefeller en Rothschilds financieren ze, maar ze zijn DEFINITIEEL NIET snoodaards!

Ik kan je nu al zeggen dat niemand het gelooft. Niemand heeft 46 biolabs in een vreemd land nodig voor “vreedzame doeleinden”. Vooral nadat links het bestaan van de labs ontkende. En na het hele covid gedoe. Het spel is uit. Het is slechts een kwestie van tijd.

Dus aan Justin Ling, Alex Kaplan, Mike Rothschild, Washington Post, Media Matters, ADL, en al die andere mond-ademende liberale incels die elke beweging van mij volgen en eindeloze lastercampagnes tegen mij schrijven… luister naar mijn woorden.

Ik heb jullie betrapt. Geen enkele poging om het te verbergen zal je redden, en hoe meer je het probeert te verbergen, hoe meer je je schuld en nederlaag bevestigt. Als alles gezegd en gedaan is, ga je me betalen. HEEL VEEL. En je moet begrijpen dat dit proces al niet meer te stoppen is.

-ClandestineNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk