Poetin’s krachtige toespraak over “Liberaal-Globalisme”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #120 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ik heb de toespraak van Poetin op 7 juli helemaal gemist toen ik het Russische MIL-rapport aan het afbreken was. Ik zag het nu pas op Telegram en het zit boordevol waardevolle informatie met betrekking tot de speciale militaire operatie en de wereldwijde oorlog tegen de deep state. Poetin’s woorden zijn zeer veelzeggend en we gaan het meest sappige deel van zijn toespraak uitsplitsen.

Video op Telegram met Engelse ondertitels


Door: Clandestine Putin’s Powerful Speech on “Liberal-Globalism”

“Dit is het eerste wat ik wil benadrukken: Het Westen had moeten beseffen dat ze verloren hadden vanaf het begin van onze speciale militaire operatie in Oekraïne. Want het begin ervan betekende ook het begin van een fundamentele ineenstorting van de Amerikaanse wereldorde.”

Poetin zegt dat dit voorbij was voordat het begon. Hij insinueert dat Rusland alles veilig had voordat ze met de invasie in Oekraïne begonnen. En dat de gevolgen van deze operatie een globale “Amerikaanse wereldorde” zal blootleggen. Ook bekend als de Diepe Staat.

Oekraïne is de hoeksteen. Een bolwerk voor Deep State operaties.

“Dit is het begin van een overgang van liberaal-globalistisch Amerikaans egocentrisme naar een werkelijk multipolaire wereld. Een wereld die niet gebaseerd is op egoïstische regels om geen andere reden dan het nastreven van hegemonie. Noch op hypocriete dubbele standaarden, maar op basis van internationaal recht en de werkelijke soevereiniteit van volkeren en beschavingen.”

Merk op hoe Poetin en Rusland uiterst duidelijk en consequent zijn geweest in hun beschuldigingen tegen “LIBERAAL-GLOBALISTISCH AMERIKA”, en niet Amerika in zijn geheel. Poetin en Rusland hebben herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat zij weten dat het niet Trump is, het is niet Amerika, het is niet het conservatisme. Het is een buitenlandse wereldwijde entiteit die Amerika heeft geïnfiltreerd in de vorm van liberalisme.

Het volgende interessante stukje gaat over het meten met twee maten op de “basis van het internationaal recht” en hoe de liberaal-globalistische VS een bedreiging zijn voor de echte soevereiniteit van alle “mensen en beschavingen”. Poetin verwijst naar de vermeende biowapenlaboratoria, en de bedreiging die het biologische netwerk van de Deep State vormt voor ieder mens op aarde. Rusland laat er geen gras over groeien en wil gerechtigheid voor de misdaden tegen de menselijkheid begaan door de heersende families van de DNC, volgens de beschuldigingen van de Russische MIL.

“Op hun wil om hun historische bestemming te leven, met hun waarden en tradities, en samenwerking op te bouwen op basis van democratie, rechtvaardigheid en gelijkheid.”

Over de redding van de vrije volkeren van de wereld gesproken, die vrij van de globalisten leven met onze familiewaarden en niet met deze globalistische linkse bullshit die ons nu al tientallen jaren wordt gevoerd. Ieder mens verdient een kans op leven, niet te worden bemoeizuchtig door de wil van gepolitiseerde biologische oorlogsvoering…

“En het moet begrepen worden dat dit proces nu al niet meer te stoppen is.

…. Zei Poetin nou net: “NIETS KAN STOPPEN WAT ER AAN KOMT”? Zo klonk het zeker voor mij.

Poetin klinkt nu consequent als Trump. Letterlijk het uitschelden van de liberale deep state globalisten elke keer dat hij voor een microfoon staat en pleiten voor hen te berechten voor misdaden tegen de menselijkheid via schending van het Biologische Wapens Verdrag.

Jongens, dit is geen hyperbool. Dit is niet theoretisch. Dit is zo echt als het maar kan. Poetin maakt geen grapje. Dit is oorlog tegen de Diepe Staat. En Poetin toont geen enkele intentie om terug te krabbelen.

Dit is het laatste gevecht van de wereld tegen het globalisme. Je ziet het zich voor je ogen ontvouwen. Het is voor velen misschien moeilijk te geloven, maar Poetin zal op een dag worden beschouwd als een van de grote helden van de mensheid.

-ClandestineNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk