Niet (meer) testen is geen ‘pandemie’ (C19)

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #120 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Dat is de boodschap die er nu horen omdat de economie spaak loopt, omdat de sport spaak loopt. Dat is de boodschap van hét moment, lees verder, …


En dit bericht zagen we via Twitter, …

Ik begrijp het precies, het bedrijf, elk bedrijf, schreeuwt om personeel en bij elke test zijn er weer een lading die thuis zitten en niet komen opdagen voor het werk.

Bedrijven hebben zich in de voet geschoten door het C19 overheid narratief te volgen en denken zo de pandemie in te dammen. In de voet geschoten? “JA”, ga nu nog maar eens uitleggen dat de PCR test nep was, al die tijd al, ga nu nog maar eens uitleggen dat een levend virus niet bestaat, nog nooit wetenschappelijk is aangetoond. Dat een dikke twee eeuwen lang er geen enkel dubbelblind bewijs was voor vaccinatie. NOOIT !!

Ik maak het ook elke dag mee, hoe kan ik mensen dit uitleggen [?]. Niet meer, er zal een complete media overname moeten komen die op alle mogelijke manieren deze uitleg op elk kanaal, radio en TV, de kranten, magazine’s aan massa deze uitleg voor hun rekening gaan nemen.

Dat zal er in de praktijk op neerkomen dat er gedwongen overnames komen, massa media ontslagen, of hoe dan ook. Tot die tijd, veel succes met je boodschap heren ondernemers. De grote vaccinatie uitval en doden maken dat bedrijven gaan omvallen, niet tegemoet kunnen komen aan de wensen van ‘de klant’.Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk