Waar haal jij al die positiviteit vandaan in -deze- wereld?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #119 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Waar haal jij al dat vertrouwen vandaan, dat het -uiteindelijk- allemaal goed gaat komen? Eh, -complotdenker- dat is het woord waarmee alles samen te vatten is. Niks voor waarheid aannemen en zelf alle plussen en minnen wegstrepen. Samenwerken met gelijkgestemden en niet bang zijn je mening te ventileren wat veelal ook weer feedback oplevert.


Ik volg dus altijd de alternatieve media, regulier valt er weinig te halen en ook alternatief moet je op je hoede zijn. Op termijn leer je echter op bepaalde bronnen te vertrouwen.

En toen kwam [Q] eind 2017 wat alles veranderde, de gehele website stond er vol mee alleen is dat nu geen hulp meer. Vrijwel alle artikelen refereerden naar YouTube video’s die allemaal weg gecensureerd zijn.

Maar [Q] is terug en de verslagen van Dave, het X22 report volg ik meerdere dagen per week.

Verder heb ik een uitstekende sparing partner met Mike op de dotcom.radio podcast en een harde kern luisteraars die wekelijks een steentje bijdragen. Voor de mensen die weinig tijd kunnen vrijmaken een wekelijks momentje van 52 minuten waar we je helemaal bijpraten over de hoofdpunten van de wekelijkse gebeurtenissen.

Onderstaande foto, gisteren luisteren naar de X22 podcast buiten op m’n terras, niet echt een straf, …

X22 report 11-07-2022

X22 report 12-07-2022Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk