Politie aanzien te grabbel, vliegen niet meer veilig, onvrede, en boeren strijden om het bestaan, mogen zij nu voor allen de ‘boontjes doppen?”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #118 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De wereld om ons heen is aan het instorten, en ik schrijf er niet bij -zo lijkt het- want de hele wereld wordt bewust in chaos geworpen om de WEF “Grote Reset” over de wereld uit te storten, maar, … (daar kom ik nog op terug)


1]. Laten we beginnen met de gezagshandhavers de politie. Heren waar is de stelregel gebleven; “Leiden door het goede voorbeeld te geven, altijd, iedere dag elk uur”. Wil je dat niet [?], neem dan ontslag, ga iets anders doen. Elke agent die nu het uniform draagt gaat akkoord met het gedrag van Romeo ordeverstoorders. En dan een agent die zich zo heeft laten opfokken dat hij gericht heeft geschoten op een boerenjongen. Waarom is die vent nog niet op staande voet ontslagen, ook zijn gedrag is nu inmiddels een onuitwisbare smet op de gehele politiedienst. Ik kan inmiddels geen agent meer zien zonder te denken; “wat ben jij voor een koekwaus, en aan welke kant van de lijn sta jij?”

Respect, vergeet het maar, daar hebben jullie ‘bazen’ wel voor gezorgd, en hoe denken jullie dat respect terug te verwerven. Een ander spreekwoord; “Vertrouwen komt te voet en vertrekt te paard”. En al de goede agenten? Wie zwijgt stemt toe. En vergeet niet, we zijn pas net begonnen. In 2019 kon ik mij al ontzettend ergeren aan de politie in Frankrijk die als orde handhavers 19 gele hesjes betogers doodschoten en + 5.000 mensen verwonden waarvan + 2.000 voor het leven getekend. En ik heb alles vanaf de eerste rij zitten bekijken elke zaterdag tijdens de meer als 5 uur live video beelden, zelfs vrouwen zag ik op ooghoogte gericht schieten. In een woord walgelijk gedrag, je laten opruien tegen de eigen bevolking die terecht steeds kwader worden gemaakt. Maar dat is wellicht het plan, alleen jullie laten je voor dit karretje spannen, …

Een voorbeeld van extreem en ongepast politie gedrag, schandelijk. Ja dat meisje misdraagt zich ongepast, maar daar ben je op getraind om daar op gepaste wijze mee om te gaan. Ontslag op staande voet is het enige passende antwoord

2]. Op alle luchthavens is het inmiddels een zooitje, lange wachtrijen en elke week honderden vluchten die niet doorgaan, uitgesteld of afgelast worden.

Voor mij is dat het logische gevolg van de piloten die ontslagen werden nadat zij weigerden zich te laten vaccineren. De gevaccineerden, laten we het beestje bij de naam noemen, zijn te ziek om te werken, voor de rest van hun leven afgekeurd en sommigen (velen?) overleden. Het is maar net wie de cijfers verstrekt.

Maar stel, jij hebt geluk en je kan vliegen, wil je dat dan nog wel?

Ik moet weer denken aan de serie; ‘Air Crash Investigation’ waar tot in elk detail uitgezocht wordt welke ketting van gebeurtenissen leidde tot de uiteindelijke crash. De piloot is in mijn optie de zwakste schakel geworden, als topsporters het sportveld betreden en gedurende de wedstrijd dodelijk in elkaar zakken, waarom zou dat dan niet in de lucht kunnen gebeuren met die gevaccineerde piloten die meestal nog minder conditie hebben als sporters. En ja, er is altijd die tweede piloot, maar in een stress situatie zou ik niet te veel op het hart durven te vertrouwen met al die spike eiwitten en de kans op myocarditis. Ook al wordt je niet dodelijk getroffen, ben je dan nog in staat een vliegtuig te besturen. ‘Air Crash Investigation’, the chain of events leading to this fatal crash, …. En krijgen we binnenkort een hele serie Air Crash Investigation met allemaal een vorm van dezelfde oorzaak in een ander scenario? Of zijn er al rampen onder de pet gehouden vanwege de onrust. Ik denk echter dat het overgrote deel van de piloten wel thuis blijven als ze zich niet topfit voelen, aan de andere kant, die topsporters voelden zich ook fit net voor de wedstrijd waar ze dood van het veld afgedragen werden. 

Nu we het er toch over hebben, als er elke week een Boeing 747 neer zou storten, hoeveel mensen zouden er na enkele weken nog in zo’n lijkbak willen vliegen? Ik hoef het mij nog niet eens af te vragen, maar als we echte media hadden gehad zou er zich niemand bij de dokter melden met opgestroopte mauwen.

Vertaling: In de VS is geen enkele piloot, geen enkele die volgens de wet mag vliegen vanwege niet goedgekeurde FDA behandelingen die pas mogen worden verstrekt indien ze minimaal een jaar succesvol op de markt zijn. Verklaring eind 2021 !! Krijgen we voor het instappen ook te horen, instappen op eigen risico, geen enkele piloot is goedgekeurd om te vliegen?


3]. Die dokters, diegene die de gifspuiten plaatsten, die kwam ik in diverse geschiedenisboeken ook al tegen waar sommigen zich ook al ongegeneerd leenden voor allerlei medische experimenten. Zoals in de twintiger en dertiger jaren in de +500 klinieken in de VS waar voornamelijk zwarte vrouwen zonder kennisgeving gesteriliseerd werden aan massa. Wat behelst dit soort mensen die in opdracht van anderen onmenselijke handelingen uitvoeren, zoals ze dat ook doen met chemotherapie en bestralingen en hun gehele arsenaal aan farmaceutisch medicijnen.

Ook in dit tijdstip van de geschiedenis stonden ze weer gereed samen met die duivelse zorgzame verpleegkundigen die de experimentele mRNA vaccins plaatsten en allen zonder “geïnformeerde toestemming”, handtekening, naam in blokletters datum onder het luid en duidelijke voorgelezen verklaring.

Dat deed ik zelf nog wel, iedereen een veilig werken audit laten tekenen eens per maand voor de gegeven veiligheid instructie. Zo was ik nadien ook niet aansprakelijk nadat drie mensen in het ziekenhuis terecht kwamen na een ongeluk op het werk.

Maar deze Bio-wapen experimenten waren geen ongeluk maar opzet, waar staat dan de dokter en verpleegkundige in deze monsterlijke wereldwijde aanslag op de volksgezondheid als nooit te voor? 

Dit terwijl de alternatieve media het ene na het andere artikel produceerden die bol stonden van de waarschuwingen gegeven door artsen die wel hun nek uitstaken om te redden wat er te redden viel. En dat gebeurde allemaal lang voordat het eerste experiment ten uitvoer gebracht werd !!

... en deze informatie krijg je als je even doorvraagt, stotter, stotter ehh, weet ik niet, ik zou ze eigenlijk helemaal niet moeten geven maar mij werd verteld het te doen !!

4]. En dan zijn er nu de boeren die gedwongen worden om te reageren omdat men hun bestaansrecht en levenswerk, veelal een familie bedrijf met het bestaansrecht bedreigt. 

Ze moeten wel in actie komen, velen van hen hebben niets meegekregen van de veranderingen in de wereld. Ze waren immers altijd aan het werk, zeven dagen per week. 

Nils schreef op Twitter; “Ik maak mij ernstige zorgen over de extreme verhoging van de vermogensbelasting. Ouderen die na jaren hun huis hebben afbetaald moeten plotseling enorm veel gaan betalen en kunnen niet blijven wonen in hun eigen huis en vervallen in armoede. Dit kan toch niet de bedoeling zijn?”

Ik antwoord daarop met; Maar dat is wel het WEF plan, “je zal niets bezitten in 2030 en gelukkig zijn”. Maar dat snappen nog niet veel mensen omdat ze de boeren alleen de ‘boontjes laten doppen’”.

Ja er is al solidariteit zichtbaar vanuit de bevolking en andere beroepsgroepen maar dit zou ons allemaal aan moeten gaan, we zouden allemaal in verzet moeten komen want na de boeren zijn we allemaal aan de beurt. Onze heilige koe, de auto is ook al onbetaalbaar aan het worden, de voeding, energie kosten, waarom denk jij eigenlijk dat het voor ‘jou’ nog geen tijd is om in actie te komen?

daar kom ik nog op terug.

5]. De gedroomde Grote Reset gaat bij een droom blijven voor de WEF en de Nazi Wereld Orde Bilderbergers, die mensen die de wereld zo menen te moeten besturen. Alle tekenen wijzen erop dat ze hun ondergang nu publiekelijk tegemoet rennen. Achter de schermen was het al lang duidelijk welke kant het verhaal ging. Kun jij dat relaxt achterover leunen. … eeeh, als je nog wat dierbaren hebt die je -zou willen redden-, willen helpen deze moeilijke tijden emotioneel door te komen -te overleven- dan zou ik mij -als de donder- bijscholen om met steekhoudende argumenten deze mensen te kunnen redden. Waar je mee geconfronteerd gaat worden zijn emotioneel in de puinpoeder gedraaide versnellingsbakken en deze mensen zijn wellicht alleen nog door jou bereikbaar, …

6]. O ja, er is nog iets wat je moet weten, geo politiek, over Rusland, de EU en de VS en de pionnen op het Oekraïne schaakbord, ondertittels inschakelen als je geen Engels machtig bent, …

mind parachute


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk