dotcom.radio aflevering 320 van 10-07-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #116 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 320: Georgia Guide Stones – FvD blijft de tweede kamer tarten – Boeren protesten losgebarsten – Jan Bonte gearresteerd – China kiest partij voor Rusland Bio-labs – Boris pakt zijn biezen – en veel, heel veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Met een overheid die onze gedachten,
letterlijk is gaan verkrachten
De grondwetten naar goeddunken ontkrachten
en ons minzaam toelachen
Maar ik blijf -bij mezelf- hooggeachte
Omdat de gebeurtenissen in het leven af hangen van de kwaliteit van m’n gedachten
HM +/- (Marcus Aurelius)voor de laatste zin

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Marij] Thierry Baudet krijgt gelijk en verlaat vergadering na wel / niet beantwoorden vragen door de minister van het energie akkoord waar de minister het rapport nog niet heeft ingezien en men dus inhoudelijk niets kan vragen, … duh

* Demonstranten betreden Silverstone tijdens code rood
– Geen beelden maar wel een top actie, alle journalisten deden er verslag van en vele honderden miljoenen nemen er notie van chapeau !! Het ging wel over het nep milieu maar dat wist ik ook pas de dag erna

[Marij] Minister wordt WITHEET na vragen Van Meijeren over boerenprotesten, vooral nadat Gideon een schrijven aanhaalt van haar uit 2015 waarin ze stelt dat burgelijke ongehoozaamheid de democratie kan versterken. (Knap dat Gideo nog niet beging over het Romeo’s geweld)

[Medusa] Is de Vara van haar geloof gevallen? Of zien zelfs zij nu in dat het zo niet langer meer kan?
– [Mike] wordt Rutte geslachtofferd

[Kefirkev] Boeren weg, want daar komen de FoodHubs, … oeps, weer een spoor blootgelegd naar onze regering, Bill Gates, ja die boeren -en burgers- alle reden om -vol- in de aanval te gaan met #Burgeropstand *** Kom er net achter dat minister Christine van der Wal erfgename is van Okke van der Wal, haar broer Bouke is eigenaar Pinic, waarin Bill Gates 600 miljoen in heeft geïnvesteerd. In de foodhubs dus !!!

[Pieter] Geschrokken reacties na arrestatie neuroloog Jan Bonte: ‘Kabinet gaat belangrijke grens over’ 9fornews

[Blckbx twitter] Maandagavond is neuroloog dr. Jan Bonte opgepakt. Hij zou op zijn twitteraccount The Stinging Bumblebee de identiteit van ‘Romeo’s’ hebben onthuld. Deze agenten in burger zijn omstreden omdat ze worden beticht van het uitlokken van rellen.

[Ragnar] Politie schiet in Heerenveen op boeren protest
[Marij] Gideon FvD noemt het POLITIEKE beestje nu bij de naam, -corrupt- he, he eindelijk is het hoge woord eruit. E.e.a vanwege het politie schiet incident, ..

[Johnny] Net thuis uit Nijkerk, de boeren zijn vermoeid..kennen Klaus S. niet.. blckbx niet .. doneeractie voor bekeuringen is hun niet bekend.. telegram zit ook niet iedereen op. Wel hebben ze hulp van families en buren tijdens afwezigheid.. dit is mijn indruk.. beetje een triest gevoel aan overgehouden.

* Niet te vergeten: Nederlandse Opstand: Vissers blokkeren havens in heel Nederland
* Transport en zichtbare Burgers input vallen tegen

[Marij] 8 GRONDWETSHERZIENINGEN EN NIEMAND DIE HET ZIET

* Twitter Recht uit het hart, deze speech: stiekem gefilmd op de Rabo Aandeelhoudersvergadering. Een importeur van biologisch roodfruit, maakt in 6 minuten gehakt v.h. Rabo-landbouwbeleid en laat zien hoe het wel moet.

* Politici met hun schietgebaren, ze geven wel een goed voorbeeld, …

* Wijze woorden van Baudet bij BNR over het referendem Hij diende een voorstel hierover in.

[Jeroevz] Thierry Baudet, het draaiboek van een samenleving om zeep helpen

[Mike] Baudet FvD geeft politieke geo politiek les

[Rinno] Nederland op Sky News Australia Sky News host Rowan Dean says the Netherlands seems to be sliding into dictatorship under Prime Minister Mark Rutte as its national government has been “penetrated by globalist activists from the World Economic Forum”.

[Rinno] Gemeente Oldenzaal heeft een motie pro boeren anti stikstof beleid aangenomen PVDA en D66 waren tegen

* GV BlueTruth #Burgerprotest “ABP Pensioenkas: Kan de politie aansluiten bij de protesten vanwege de -vermiste- inhoud van de kas?”

* Met meer dan 120 miljoen hectare aan bebouwbare grond heeft Rusland nog veel onontgonnen mogelijkheden. Nederlandse agrospecialisten zagen de uitdaging en gingen pionieren. Ondanks alle hobbels hebben ze succes en geen spijt van hun besluit.


TRUMP– & –Qanon

* Is Saudi Arabia In Discussion To Join BRICS?
– “De uitnodiging van China aan het Koninkrijk Saudi-Arabië om toe te treden tot de ‘BRICS’ bevestigt dat het Koninkrijk een belangrijke rol speelt bij de opbouw van de nieuwe wereld” – “vooral omdat het Koninkrijk Saoedi-Arabië de grootste exporteur van olie ter wereld is, en het in de G20 zit,”

[Medusa] Boris Johnson to resign as Tory leader but hopes to stay as PM until autumn
– Dit meldt de Guardian toch een toonaangevende krant die tegenwoordig een -reader funded news organisation- zijn. Inmiddels zijn al 50 van zijn ministers opgestapt. Ook de UK lijkt een kartel carrousel met de “nieuwe man’ Dominic Raab, the deputy prime minister van Theresa May
– Israeli Prime Minister Bennett announces retirement from politics, paving the way for Netanyahu’s return

* [Marij] GV NATO publicatie: “Cognitieve oorlogsvoering in de praktijk”.
– Staat er gewoon op de NATO website mainstream dus, …

* BioClandestine | HM Hoelang worden de ‘Elite’ kikkers nog gekookt, … ?

* GV Aanslag Georgia Guide Stones – It’s happening !!

* “Paniek 2022”, … het ziet er nu echt naar uit dat scenario 1 plaatsvind

* GV VS-ambassadeur in China ontevreden over instemming van China met Russische beschuldigingen over VS-biowapen laboratoria in Oekraïne

* GV Milieu verschil tussen -NU- of -Nooit- Stikstof -vs- Stookolie, …
– Nederland is het afvalputje van de wereld met vuilverwerking im zware stookolie
– noot als je de satelliet foto’s pakt van stiksof concentraties dan zie je toch echt de gebruikelijke concentraties van zware industrie en nergens, … echt nergens in de gehele EU landbouwgebieden

* Twitter: (VS) Heb je abortus nodig en je kan nergens meer terecht, probeer “het VOVID vaccin”

[Medusa] Voormalige Japanse premier Shinzo Abe neergeschoten tijdens toespraak​
– pro Rusland banden
– Iemand merkte op dat voor een schotwond er wel weinig bloed te zien was op de foto’s

[Kefirkev] De Premier van Sri Lanka heeft het land nu officieel bankroet verklaard. Volgens de UN moet nu 80% van de bevolking een dagelijkse maaltijd missen. Onze #media zwijgt nu, onze regering steunt liever het corrupte Oekraïne.
– noot: MAAR NOG STEEDS menen politieagenten het land te moeten verdedigen. verwacht ook niets van de politie in deze !!

CORONA

[Sylvia] De Britse regering geeft openheid over het vaccin hoe dat het immuunsysteem comprimeert van de dubbel gevaccineerden.

[Geert] Duitsland De massamedia spreken EINDELIJK de waarheid! ORF TV

[Kefirkev] De gevolgen van het experiment worden steeds beter zichtbaar. Eén jaar geleden is gestart met vaccineren van zwangere vrouwen. Deze laatste 3 maanden geboortecijfers uit Duitsland zijn dus van deels gevaccineerde vrouwen. 8 à 10.000 onder het gemiddelde per maand.

* GV Op advies en aandringen van de overheid ingespoten met een experimenteel vaccin!
– Mocht u, samen met vele anderen gedupeerden, juridische actie willen ondernemen ….de advocatenkantoren van:.

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

* CNN’s New Boss Fails To Halt Plummeting Ratings
– Noot CNN is een graadmeter voor alle MSMedia in de wereld

[Wim] * De NCTV heeft toegegeven zogenaamde ‘trollaccounts’ te hebben gemaakt om op Twitter de critici van het beleid in de gaten te kunnen houden en uit de tent te lokken door op de posts van die critici te reageren.

* Zware boete ON Ongehoord Nederland omroep

GEDACHTENVOER

* Een minder actief forum lid, hij gaf aan wat meer stress te ervaren en het daarom rustiger aan te doen. Dat deed mij denken aan het spreekwoord; “Mensen hebben duizenden wensen, als ze niet meer gezond zijn hebben ze slechts èèn wens, weer gezond worden”. Dat betekend dat miljoenen mensen -totaal afgehaakt zijn bij -het leven-. Actie voeren, vergeet het maar, staat niet in het te doen lijstje

* Succesboeken: Het placebo- of nocebo-effect wordt ook wel de kracht van de verwachting genoemd. Boek: Wijsheid van trauma ISBN: 9789492665553

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten