Hoelang worden de ‘Elite’ kikkers nog gekookt, … ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #114 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


In de aanloop van de verkiezingen in de VS, oktober 2020, kwam de Hunter Biden laptop in het nieuws, de zogenaamde “harddisc from hell”. Maar nee op de verkiezingen had het geen enkele invloed wat we aanvankelijk gedacht hadden blijft nog steeds een goed bewaard “geheim”. Ook al kun je het overal vinden online, -Jan met de pet- weet nog van niets.

De man waarvan ze zeggen dat hij de president is van Amerika, Joe Biden, is de vader van een schurk die aan de wieg staat van het grote bio-wapen schandaal dat op het punt staat te ontploffen. Dit najaar is de uiterste houdbaarheidsdatum als Rusland het hele rapport van hun gevonden bewijzen in de Oekraïne aan de VN veiligheidsraad gaan tonen. Hoog verraad, de daders zijn onder andere de VS en de politiek is er gloeiend bij. Wie anders zou ik haast zeggen, de politiek als marionetten poppen van de Deep State die nu zichtbaar aan het afbrokkelen is. Afbrokkelen, nee boom, zo klonk het bij de Georgia Guide Stones deze week.


Bron Clandestine News Letter Crack, White Claws, and Bioweapons Labs

Crack, White Claws, en Biowapens Labs

Vriendelijke herinnering: Deze man is beschuldigd van het creëren van een netwerk van biologische wapens, door het op één en twee na machtigste leger op deze planeet.

Rusland heeft herhaaldelijk verklaard dat een van de hoofdredenen voor hun oorlog tegen Oekraïne de biolabs van Hunter Biden waren, en de bedreiging die zij vormden voor het Russische volk. Zelensky beval het Oekraïense Ministerie van Defensie alle staatsdocumenten te verbranden die in verband werden gebracht met Hunter Biden en zijn biolab bedrijf Metabiota. Russische MIL bevestigde toen dat ze biowapens hebben gevonden in deze labs, en hun bevindingen worden gesteund door de Chinezen.

Het roken van crack en het naakt scheuren van witte klauwen zijn normaal niet de kwaliteiten die ik zoek in iemand die de leiding heeft over het huisvesten en onderzoeken van ‘s werelds meest gevaarlijke ziekteverwekkers die op elk moment miljoenen over de hele wereld kunnen doden. Maar misschien ligt het aan mij…

Dit helpt Hunter, Joe, de andere heersende families van de DNC en de Amerikaanse regering als geheel ook niet echt; Poetin beschuldigt deze man ervan biologische wapens in Oekraïne te hebben gemaakt met geld van het Amerikaanse Ministerie van Defensie dat zij hebben witgewassen, en nu zitten de DNC, de media en de Amerikaanse regering allemaal vast in een zware PR-strijd, waarin ze de crackzoon van de CIC moeten verdedigen. Het is een complete puinhoop.

Op welk punt laat de Amerikaanse regering Joe Biden in de steek? Hoe lang kunnen ze de poppenkast nog volhouden? Hoeveel meer schade kunnen de Amerikaanse instellingen nog verdragen ten koste van de DNC en hun snode internationale biologische activiteiten?

De status quo kan niet in zijn huidige toestand blijven. Deze situatie zal uiteindelijk een omslagpunt bereiken, en waar diplomatie faalt, zal geweld zijn plaats innemen.

-Clandestine

New Russian MIL Report on US Biolabs in Ukraine

De deskundigen bevestigen dat ondanks 10 jaar activiteit in Oekraïne, “er geen wetgeving is over de controle van zeer gevaarlijke pathogenen in het land, er zijn aanzienlijke tekortkomingen in de bioveiligheid … De huidige toestand van de middelen maakt het voor laboratoria onmogelijk om doeltreffend te reageren op noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid”.

In het document wordt ook benadrukt dat “Oekraïne de afgelopen vijf jaar geen vooruitgang heeft geboekt bij de tenuitvoerlegging van de internationale gezondheidsvoorschriften van de Wereldgezondheidsorganisatie”.

De deskundigen hebben er nota van genomen dat de opslag van microbiële collecties, zoals in het laboratorium van Mariupol, niet aan de voorschriften voldoet. De deskundigen meldden dat “de meeste faciliteiten worden gekenmerkt door talrijke grove overtredingen, zoals niet afgesloten omheiningen, niet vergrendelde ramen, kapotte of inactieve pathogenen beperkingssystemen, het ontbreken van alarmsystemen”. De conclusie van het onderzoek luidt dat er in Oekraïne geen systeem bestaat voor de bescherming van gevaarlijke pathogenen.

Ondanks al deze rode vlaggen en het gebrek aan naleving van alle VS bioveiligheidsnormen in het rapport, besloot de organisatie om het VS Pentagon goedkeuring te geven voor de voortzetting van het DTRA programma in Oekraïne, waarin het Pentagon meer dan 250 miljoen dollar had geïnvesteerd.

De VS en Oekraïne waren dus op zijn minst opzettelijk nalatig en brachten het leven van IEDER ORGANISME op de planeet in gevaar met hun roekeloze omgang met ‘s werelds gevaarlijkste ziekteverwekkers.

Russische MIL zijn wantrouwig tegenover deze biolab sponsors, in het bijzonder George Soros, omdat hij niets te maken heeft met bioveiligheidskwesties. De Soros Foundation wordt vermeld met de notatie “heeft bijgedragen tot de ontwikkeling van een open en democratische samenleving”. Wat heeft het hebben van biolabs in Oekraïne in godsnaam te maken met “een open en democratische samenleving”?

Volgens Russische MIL is dit een verdere bevestiging “dat de officiële activiteiten van het Pentagon in Oekraïne slechts een dekmantel zijn voor illegaal militair en biologisch onderzoek”.

Rusland richt zich vervolgens specifiek op de DNC en hun bemiddelende organisaties als de daders achter dit hele gebeuren en doen een gezamenlijke poging om Trump en Amerikaanse instellingen van elkaar te scheiden, en richten de beschuldigingen stevig op de DNC. De Russische MIL noemen specifiek de Deep State.

Let ook goed op de data 2005-2016. De DTRA begon in het jaar 2005 toen DNC senatoren Obama en Lugar naar Oekraïne reisden en “WMD faciliteiten inspecteerden”. 2016 is het jaar waarin Trump opdook. Rusland doet een serieuze poging om bekend te maken dat Trump hier niet bij betrokken was, en het specifiek de DNC/Deep State entiteiten waren. Dit is meer bewijs dat Poetin en Trump samenwerken in een of andere hoedanigheid.

Het rapport verandert van versnelling en gaat dan in meer details over METABIOTA en hun betrokkenheid in West-Afrika tijdens de Ebola uitbraak rond 2015. De activiteiten van de werknemers van het bedrijf hebben vragen doen rijzen bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in verband met hun naleving van de bioveiligheidsvoorschriften.

Rusland MIL stelt met betrekking tot Hunter Biden’s Metabiota: “De beschikbare inlichtingen suggereren dat het bedrijf slechts een dekmantel is voor internationaal dubieuze doeleinden en wordt gebruikt door de politieke elite van de VS om ondoorzichtige financiële activiteiten uit te voeren in verschillende delen van de wereld”.

Yup. Poetin en Rusland zijn Deep State entiteiten aan het uitroeien. “Internationale dubieuze doeleinden gebruikt door de Amerikaanse politieke elite”. KLINKT ALS TRUMP DIE PRAAT. Trump en Poetin zitten op één lijn.

Volgens het rapport van het internationale panel van deskundigen van het Haemorrhagic Fever Consortium, “had het personeel van Metabiota zich niet gehouden aan de afhandelingsprocedures en de betrokkenheid van Pentagon personeel verborgen die het bedrijf als dekmantel gebruikten. Het hoofddoel van deze activiteiten was het isoleren van zeer virulente varianten van het virus uit zieke en dode mensen, alsmede het exporteren van de stammen naar de VS.”

Russian MIL schetst Ebola’s 40% sterftecijfer en zeer pathogeen bij mensen. En vraagt zich vervolgens af waarom Metabiota het nodig vond om dit uiterst gevaarlijke virus in Oekraïne te bestuderen.

Het rapport bevat andere sappige informatie die niet alleen betrekking heeft op de VS, maar ook op andere NAVO-landen en hun biologische betrokkenheid bij Oekraïne, met name Duitsland.

Rusland bevestigt verder dat al deze informatie en ondersteunende documentatie die voor de Speciale Militaire Operatie is verzameld, beschikbaar zal worden gesteld in het “Amerikaans Militair Biologisch Dossier” dat de herfst van de Russische regering wordt verwacht.

Nu, dit is veel informatie, maar wat is de algemene boodschap die je hieruit moet opmaken?

Wat ik zie, is dat het bewijs van biologisch wangedrag van de DNC zich blijft opstapelen. Rusland legt de laatste hand aan hun rapport en schuwt het politieke wereldtoneel niet met hun beschuldigingen aan het adres van de DNC en de productie van biowapens. Maar het belangrijkste is dat ik de bewuste poging zie om Trump te doen voorkomen alsof hij er niet bij betrokken is, en de voortdurende pogingen van het Russische MIL om dit af te schilderen als een ondermijning van het Amerikaanse MIL en Executive entires, en niet de algemene wensen van de Amerikaanse regering.

Rusland maakt heel duidelijk dat het op de hoogte is van de Deep State en richt zijn beschuldigingen op de dubieuze internationale doelen van de politieke elite van de VS.

Er komt een afrekening. Op de een of andere manier. Dit zijn de ernstigste beschuldigingen die de mensheid kent. Dit eindigt niet met een handdruk of een “het spijt me”. Dit eindigt met of daders die zwaaien, of het eindigt in nucleaire fallout en een zeer hete WO3.

Ik hoop dat het het eerste is.

-ClandestineNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk