Aanslag Georgia Guide Stones – It’s happening !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #113 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Gisteren 06-07-2022 is in de VS een bom aanslag gepleegd op de Georgia Guide Stones. Waarom is dit belangrijk en significant? Het is hèt symbool van de Nazi World Order, het enigste complot in steen uitgebeiteld; “Maintain Humanity Under 500,000,000 in Perpetual Balance with Nature” – “Handhaaf de mensheid onder 500.000.000 in eeuwigdurend evenwicht met de natuur”Hier staat dus in steen uitgebeiteld dat grofweg zo’n 95% van de wereldbevolking uitgemoord moet worden om dit doel te bereiken. WOI – WOII & de Spaanse griep waren slechts druppels op de gloeiende plaat om dit doel te bereiken. Nu is er weer zo’n druppel genaamd COVID en het symbool van de Nazi World Order is gisteren opgeblazen voor een deel, … welk deel is nog niet duidelijk, … maar de boodschap echter wel. Het is aan het gebeuren de aftakeling, afbreuk, de ondergang van de Deep State Nazi World Order.

Dit schreef ik vorig jaar over dit monument, Eugenetica het plan voor de wereld
Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk