VS-ambassadeur in China ontevreden over instemming van China met Russische beschuldigingen over VS-biowapen laboratoria in Oekraïne


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #112 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het Oekraïense Biolabs-verhaal begint onvermijdelijk te worden door de Westerse media. De liberale mediamagnaat Bloomberg kon niet anders dan er verslag van uitbrengen, omdat een Amerikaanse ambassadeur er rechtstreeks op inging. U zult echter merken dat ze niet ingaan op de “Russische leugens” waar Burns het in de titel over heeft, ze begraven het in het artikel. Verderop in het artikel gaan ze in op de beschuldigingen van Rusland over BIOWEAPONS LABS IN UKRAINE.


US Ambassador to China Disgruntled Over China Agreeing With Russian Allegations of US Bioweapons Labs in Ukraine

Door: Clandextine:

De Chinezen blijven onvermurwbaar akkoord gaan met de bevindingen van Rusland. Burns, en de regering Biden, blijven het bestaan van biowapenlaboratoria in Oekraïne echter ontkennen. Dit is een semantisch spelletje dat ze spelen nu het DoD heeft bevestigd dat er 46 Amerikaanse biolaboratoria in Oekraïne zijn, nu is de enige vraag of die laboratoria al dan niet “wapens” aan het maken waren.

Volgens de VS is het toevoegen van functieversterking aan pathogenen zoals C19 geen “wapen”, ook al is het specifiek ontwikkeld met verhoogde dodelijkheid en overdraagbaarheid bij mensen. En als zoiets uit een van deze laboratoria zou “ontsnappen”, kan het miljoenen mensen over de hele planeet doden en de wereldeconomie platleggen.

Het hele argument waar de VS zich aan vastklampen is gebaseerd op de interpretatie of wat zij doen wel of niet als “offensief” of “defensief” wordt beschouwd. Maar C19 heeft bewezen dat het niet te ontkennen valt dat wat de VS in deze laboratoria doen, gevaarlijk is voor het welzijn van elk organisme op deze planeet. Landen als Rusland en China hebben meer recht om de VS en hun biologische activiteiten in twijfel te trekken.

De VS die beweren dat deze pathogenen geen wapens zijn, is hetzelfde als zeggen dat kernkoppen geen “wapens” zijn totdat ze worden gelanceerd. Wat de VS er ook onder verstaat is irrelevant, want ze kunnen op elk moment als wapens worden gebruikt. Iedereen met slechte bedoelingen kan deze dingen laten afgaan of ze met precisie toedienen.

De VS/NAVO verliezen langzaam de controle over de wereldwijde berichtgeving. Veel landen, die meer dan de helft van de wereldbevolking vertegenwoordigen, hebben om een onderzoek van de VN-Veiligheidsraad gevraagd naar de biologische activiteiten van de VS in Oekraïne en wereldwijd. De VS blijft de meerderheid van de planeet negeren.

Hoe lang kunnen de VS deze beschuldigingen nog ontkennen? Rusland en China deinzen niet terug voor deze situatie. Hoe lang blijven de beschuldigingen diplomatiek? Hoe lang nog tot China en Rusland er genoeg van hebben en geen andere keuze hebben dan militair geweld te gebruiken omdat de VS niet bereid zijn zich te schikken naar de beschuldigingen van het schenden van biologische wapenverdragen?

Het lot van de wereld staat op het spel, de regering van de VS speelt spelletjes met al onze levens, en de media zijn nog steeds grotendeels afwezig over deze kwestie. Dit Bloomberg artikel laat zien dat de realiteit van het wereldwijde wantrouwen in de biologische activiteiten van de VS, langzaam in de geschreven Westerse media begint door te dringen. Nog steeds geen grote krantenkop of besproken op televisie, maar het is vooruitgang.

Historisch gezien, zal dit bekend staan als de laatste nagel aan de doodskist van de oude media, omdat ze moedwillig het grootste en meest impactvolle verhaal op de planeet hebben verwaarloosd.

-Clandestine

US Ambassador Urges China to Stop Spreading Russian ‘Lies’Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk