Milieu verschil tussen -NU- of -Nooit- Stikstof -vs- Stookolie, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #111 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Frappant detail in de huidige tijd tussen de ‘dringende oplossing’ van een nep stikstof crisis en een winstgevende vervuilende stookolie industrie, bekijk de onderstaande video doorgestuurd door dotcom.radio fan Louis, …


Waarom is er -geen- strenge regelgeving voor chemische stoffen in stookolie?

Hier vindt je wat zoekresultaten van chemische stoffen in stookolie

PM = fijnstof NL tussen de Botlek en het Rurhgebied

Dat groene plekje in Frankrijk is iets te laag in de kaart geplaatst, het is de Morvan, daar wonen wij. Alle industrie is daar verboden vanwege de water reservoirs. Bewust gekozen om daar te gaan wonen, midden tussen de voornamelijk vee boeren.

Concentraties van stikstofdioxide in Europa
 Universiteit van Heidelberg Bron

En dan nu met je boerenverstand waar is de vervuiling van al die andere boeren in Europa? We worden dus -weer- voor de gek gehouden door onze regering die ons nu met Romeo knokploegen wil laten gehoorzamen. Crimineel, weg met deze overheid

… en waarom moeten de boeren weg, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk