#Burgerprotest “ABP Pensioenkas: Kan de politie aansluiten bij de protesten vanwege de -vermiste- inhoud van de kas?”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #110 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De vraag die elke politieagent en ambtenaar zou moeten stellen aangaande het ABP pensioen -voor zichzelf is-; “Hoe is het gesteld met de zekerheid dat we in de toekomst gaan uitgekeerd worden gezien de geheimzinnige onduidelijke communicatie?” Zeer urgent is deze zaak nu ze voor het karretje van de overheid de #Burgeropstand in goede banen dienen te leiden, terwijl ze wellicht ook beter -mogelijk- zelf aan kunnen sluiten bij de protesten [?]


BlueTruth stelde een rapport samen in duidelijke taal waar het een en ander uiteengezet wordt over de financiële toestand van het pensioenfond wat zeker gezien de -zeer onstabiele aandelenmarkt- van het moment -nu- om je aandacht schreeuwt. 

Hoe kan het dat er een
NEGATIEF NETTO VERMOGEN
wordt gerapporteerd ?

… en er inzage is te verkrijgen tot 2020 en daarna niet meer, …

Het -lijkt- dat het totale vermogen is ingezet op de kapitaalmarkt en er wordt -gegokt- met het pensioen van vele mensen. Informeer jezelf voordat je -morgen- weer onbevangen naar je werk gaat.  Onderwijs jezelf of er -NU- geen hocus pocus gespeeld wordt met jouw en mijn toekomst. 

Negatief eigen vermogen € 33.503.000.000,00

In de verdere beoordeling valt de Jip & Janneke taal volledig weg en worden het duistere zaakjes waar geen touw aan vast te knopen is en gezien de markt signalen [Wat als de ELITES hun ‘geld’ macht verliezen?] is het de vraag of er eind van dit jaar nog geld is, of wellicht volgende maand? Nu de oliedollar in een vrije val is gekomen is het zeer de vraag of en hoelang de pensioenen nog uitbetaald kunnen worden bij het -eens- zo soliede  APB pensioen ? Als je dan weet dat het AOW pensioen in tegenstelling van het ABP volgens het omslagsysteem werkt, is er dan überhaupt nog -iets- te verwachten?

Dé grote vraag is; “Gaan mensen naar een totale instorting op weg voordat, … voordat men pas de eigen verantwoordelijkheid serieus gaan nemen?”

Lees hier het uitgebreide rapport bij BlueTruth ….Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk