dotcom.radio aflevering 319 van 03-07-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #109 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 319: gedachtenvoer deze week getroffen door aan mall-ware aanval – Euthanasie kinderen mogelijk – Stikstof, boeren en #Burgeropstand – BRICS landen een macht van 3.2 miljard inwoners – Abortus wetgeving VS – Lezen, schrijven en .. denken – Biologische misdaden VS – de TIJD is op – Dr. Vladimir Zelenko overleden – COVID cijfers – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Met je gevaccineerde kop al in een strop
Kun je stellen, de tijd is wellicht bijna op
Je mag het valluik echter zelf bedienen met de rechtermuis knop
Daarmee kijk je nog even in de alternatieve media kijkshop !!
– HM

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Angelface] Kuipers in het AD: Euthanasie voor kinderen onder de 12 jaar mogelijk
Noot: heb je goed gekeken hoe ongezond die man er uit ziet?

[Peter] Omroep Brabant: geldautomaten kunnen leegraken door personeelsgebrek

[Geert] jumbo heeft een luchtverfrissers die wekt met een milieuvriendelijk natuurlijk drijfgas genaamd stikstof, dat meldt de verpakking

* de boeren protesten worden na deze week serieus als we de hashtag #Burgeropstand mogen geloven

[Geert] He wouten, deze dag zeker vergeten, jullie gooiden de snelweg dicht voor een paar procent loonsverhoging. Wij (de boeren) doen het voor ons bestaansrecht.

* Morgen de #burgeropstand. Wat gaat de politie doen?

* CBS 30-06-2022 “De uitscheiding van stikstof in dierlijke mest bedroeg 471 miljoen kilogram in 2021. Dat is ruim 18 miljoen kilogram minder dan een jaar eerder en bijna 7 procent onder het stikstofplafond dat de Europese Unie heeft vastgesteld voor de Nederlandse veestapel. “Het is het vierde achtereenvolgende jaar dat de stikstofuitscheiding onder het productieplafond ligt.”

* GV Wat voor nut heeft het als je leert lezen en schrijven en, …
– Zelfstandig leren denken,
of wordt je liever bedient op je wenken.
Weet je met al die gedachten geen raad of daad,
en wordt je via de media voorgelicht door de staat?
Propaganda opgevoerd voor jou, … heel picanto,
zo blijft je immers vriendjes met je ego
– Wat begon met de “virus” patent aanvragen al ruim 70 jaar geleden, waardoor elke schijn van een natuurlijke ramp al bij voorbaat een leugen was. Met dit simpele gegeven had -Ieder- -logisch denkend mens- dit voor zichzelf kunnen bedenken. Vraag je dus af wat het ego met je gedachten heeft gedaan? 

[Louis] Achtergrond Groen Links is voortgekomen uit de krakersbeweging Ra Ra

TRUMP– & –Qanon

* CNN voelt zich gedwongen om te reageren op de laatste Q post {Jordan Sather report}
– Who is Cassidy Hutchinson?

* BioClandestine op telegram: Armenia very much appears to be siding with Russia, as back earlier this month, 06/02/22, Armenia announced it would no longer be sharing samples of pathogens, or disease data with the United States.

[Spal] At the G7 summit, which is currently taking place in Germany, the G7 member countries stated that the BRICS is the most serious anti-Western bloc.
– noot: en wat schreef ik in april 2018: Bankiers die met het geld van anderen aan het gokken zijn geslagen. Dollar tekens in hun ogen hebbende en met papier en cijfers waarde toekennen aan zaken die geen enkel waarde vertegenwoordigen. De waarde van geld zit namelijk in de arbeid die ervoor geleverd wordt en het grootste deel van al dat “geld” is niet meer als gebakken lucht. Noppes, er is nooit arbeid voor geleverd. Als er andere machten opkomen dan is die gebakken lucht totaal niets meer waard. En dat kun je nu al zien aankomen met de Bricks landen. Dat gaat al een fikse storm worden, verwachting orkaankracht.

[Mike] Het belang van het verbieden van abortus wetgeving en de Deep State financiering via Planned Parenthood

* Staat de wetgeving op losse schroeven binnenkort in de VS voor niet geautoriseerde instanties?
– Federal agencies the right and enforce regulations
– Noot van de schrijver: Beloofde Trump niet om de macht terug te brengen naar de mensen/staten en uit het moeras? Het Hooggerechtshof is seismische verschuivingen aan het maken op het moment dat Q weer op het toneel komt.

[Q Time Network] Interessante gebeurtenis: Voor het eerst in de geschiedenis van de NAVO wordt China als bedreiging gepresenteerd in een officieel NAVO-document.
– Welke wereldorde? Wiens orde? De Nieuwe Wereldorde van de globalisten? Blij te weten dat China dan een bedreiging voor die orde is!

* Formule 1 distantieert zich van pro Poetin uitspraken van voormalig F1-baas Ecclestone
– Op de Britse TV gevraagd naar de inval in Oekraïne en of hij nog steeds achter Poetin staat, zegt hij resoluut van wel. “Ik zou een kogel vangen voor Poetin!”, is hij stellig. 

[Mike] De gekheid in de Oekraïne kent geen grenzen blijkt, …
– De Oekraïense autoriteiten hebben naast de uitvoer van tarwe nog een ander groot probleem uitgelokt – de handel in menselijke organen van gewonde soldaten.
Russia Now Demands Rubles For Grain As World’s Largest Wheat Exporter

* GV Eindverslag over onderzoek naar biologische misdaden VS in Oekraïne verwacht in het najaar

* GV De inval in de Oekraïne, Joe Biden is verantwoordelijk

* GV De wereld is gek geworden, of was dat altijd al zo?
– Dit is wat ik nu overal al hoor wat mensen -DWINGT- om na te denken “Hoe red ik mijn eigen hachje”

* GV Ghislaine Maxwell, van complottheorie naar 20 jaar celstraf !
– R Kelly tot 30 jaar, en dat zijn veroordelingen door de reguliere rechtspraak, de militaire zaken komen nog met … Executive Order | Uitvoerend bevel tot het blokkeren van de bezittingen van personen die betrokken zijn bij ernstige schendingen van de mensenrechten of corruptie

* Wat als de ELITES hun ‘geld’ macht verliezen?
– Noot: Van de geldmarkt heb ik persoonlijk nooit verstand gehad, maar ik begreep wel dat je met geld manipulatie geen eerlijke handel bedrijft. Het begrip -werken voor je geld- komt er namelijk niet in voor. Onderstaand artikel kan ik dus niet checken op legitimiteit maar ik heb er wel een gevoel bij, iets met – op je klompen aanvoelen, …
– De Dow Jones industrial average is 11 van de laatste 12 weken gedaald; iets wat nog nooit eerder is voorgekomen. Het dichtst in de buurt kwam de grote crash van 1929, toen het 10 van de 11 weken daalde. Normaal gesproken stijgen obligaties wanneer aandelen dalen, omdat mensen zich naar “veiligheid” haasten. Amerikaanse Treasuries hebben echter hun grootste ineenstorting sinds Nixon de Amerikaanse dollar van de goudstandaard haalde in het begin van de jaren 1970. De markten voor cryptocurrency’s zijn op hun beurt met tweederde gedaald ten opzichte van hun piek en hebben 2 biljoen dollar aan denkbeeldig geld laten verdampen.

* GV Hé die Q van jouw, da’s toch allemaal nep joh, … riep iedereen toen, … en nu is Q terug.
– Clandestine: “Ik heb Q de hele tijd gevolgd. Ik ben een Anon, ik vermijd gewoon opzettelijk direct te praten over Q om een boodschap te creëren die beter verteerbaar is voor normies, en al diegenen die zijn uitgeschakeld door de Q-gemeenschap.
– Noot: en op dit punt ben ik het niet eens met Clandestine. Ik vertel dat in de afgelopen 4,5 jaar Q een alternatieve bron was voor het MSMedia nep nieuws die ons inzichten verschafte en een onafhankelijke community liet samenkomen van digitale strijders tegen het onrecht. Hierdoor hebben we nu een voorsprong, maar vooral vertrouwen en rust en de wetenschap dat het uiteindelijk allemaal goed komt. “Wij”, de anons vormden met ons puzzelwerk een privé inlichtingendienst die de CIA verre overstegen vanwege de miljoenen ‘agenten’. De reden dat “jullie” als de donder bijgeschoold dienen te worden is dat jullie leven op het spel staat als je gevaccineerd bent. Want, dat gevaar hoeft niet zo te zijn. De aanpak van zachte heelmeesters is voorbij, de tijd is al lang op !!

CORONA

[Johnny] Dus als we de publiekelijk beschikbare gegevens van VAERS en het Europese EMA nemen en met 100 vermenigvuldigen, dan zouden dit de ware aantallen bijwerkingen na COVID-19 vaccins zijn: 7.478.300 doden en 583.023.500 gewonden in Europa en de V.S.

[Medusa] vrijheidsstrijder dokter Carrie Madej was betrokken bij een vliegtuigongeluk, dat haar bijna het leven kostte.

* Weet je nog dat we in het begin van de vaccinatie campagne op dotcom.radio vertelden dat elke arts en verpleegkundige een getekende verklaring dienden te hebben – van geïnformeerde toestemming -voordat er gevaccineerd gaat worden anders kan je het later schudde. Nu lopen deze mensen juridisch de kans met het hoofd op het hakblok te komen. [meer info artikel vaccinvrij]
– Noot: ik zeg zeg persoonlijk – zeer terecht – er is al te lang hocus pocus gepeeld met medicijnen, chemo, bestralingen en onnodige medische behandelingen en het zwart maken van natuurgeneeskundige behandelingen. Jaren geleden schreef ik al dat dokters beter een schroevendraaier bij de hand moesten houden om het bordje dokter bij de voordeur te verwijderen.

* Dr. Peter Schirmacher is one of the top 100 pathologists in the world who published an autopsy study of 40 people who died within two weeks after the jab and put his reputation on the line, stating that at least 30 to 40% of these people died from the COVID injection.
– Steve Kirsch reached out to Dr. Schirmacher; no callback. Interesting. Six months later, Steve discovered that Dr. Schirmacher was coerced with death threats against his family if he dared to speak out about his research.

* Dr. Vladimir Zelenko is deze week donderdag gestorven
Video boodschap als ik sterf is het niet door een ziekte

[Angelface] Het is overduidelijk dat het kabinet ons gezondheidsbeleid uit handen gaat geven aan de WHO. – Twitter mijn reactie #GaatNietGebeuren tegen die tijd ziet de wereld er 100% anders uit. Maar dat betekend niet dat we achterover kunnen leunen. #Burgeropstand

[Medusa] Voor sommige mensen pakt een vaccinatie verkeerd uit; zij worden ziek. Maar de covid-19 vaccinaties lijken veel meer slachtoffers te maken dan we tot nu toe gewend zijn. Wanneer je ziek wordt of je partner overlijdt als gevolg van een vaccinatie, kun je voor aanzienlijke financiële schade te komen te staan. Kun je je financiële schade dan ergens verhalen?
– Noot: de podcast niet beluisterd maar het antwoord gaven wij hier al 1,5 jaar of meer geleden: “NEE”, farmacie en verzekering zijn niet aansprakelijk.

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

* NIEUW – Uit onderzoek blijkt dat Google’s Gmail Republikeinse kandidaten sinds 2019 meer dan 2 miljard dollar aan donaties heeft gekost door de meeste fondsen werving-mails als spam te markeren. Gmail markeerde minder dan 11% van de e-mails van linkse kandidaten als spam, terwijl het meer dan 77% van de rechtse e-mails als spam markeerde.

GEDACHTENVOER

[Ron] uit de nieuwsbrief van Ron: Wist u dat de Rockefeller Foundation op 28 juli 2020 een document heeft gepubliceerd met de naam “Reset The Table“? Het draait allemaal om de komende voedseltekorten. Natuurlijk is het verkleed als heilzaam voor de mensheid, maar zodra je dieper graaft, begint de waarheid naar voren te komen.
– Noot: persoonlijk denk ik dat deze agenda al een paar eeuwen loopt met de veranderingen in de voedselketen als kunstmest (verarming zwavel) e-nummers goedkope ingrediënten als suiker en balans verstorende goedkope omega 6 houdende olie.

[Mike] Carolien van der Plas de boerenbeweging via het marketing bureau van Bayer, een kamerzetel in NL voor slechts twee ton sponsorgeld

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten