Eindverslag over onderzoek naar biologische misdaden VS in Oekraïne verwacht in het najaar


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #108 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Sinds 9 januari kom je enkele tientallen vertaalde artikelen tegen hier op de site van BioClandestine waar het “Bio” is de naam komt van zijn spoor dat hij volgde naar de Bio-Wapen laboratoria wereldwijd maar met name in de Oekraïne. Ik ben ervan overtuigd dat het spoor dat hij volgde wereldnieuws gaat worden als nooit te voor.

– HM

Door “Bio”Clandestine via subtrack

Update van het onderzoek van de Russische parlementaire commissie naar biologische activiteiten van de VS in Oekraïne! Rusland stelt een dossier samen tegen de VS voor daden van bioterrorisme. Eindrapport verwacht in de herfst!

Vice-voorzitster van de Staatsdoema, Irina Jarovaya, bracht verslag uit over de bevindingen tot dusver.

Zij bevestigde dat Poetins Speciale Militaire Operatie nodig was “om de gevaarlijke militair-biologische activiteiten van het Pentagon op het grondgebied van de Oekraïne op te schorten.”

Ze gaat in detail in op specialisten van het Pentagon die Oekraïeners trainen om biologische wapens te maken. Evenals een geval van bioterrorisme waarbij vervalste biljetten opzettelijk werden “besmet met een zeer gevaarlijke, zeer pathogene stam van Aziatische tuberculose,” aldus Jarovaya.

Ze spreekt ook over het veterinaire lab in Mariupol. Het lab dat van extreem belang is voor de Russische Militairen en de bron van het bekende rapport dat de topspelers van de DNC erbij betrokken.

Dit veterinaire lab bezat atypische ziekteverwekkers zoals “tyfus, paratyfus, perfringens. En 124 andere in beslag genomen stammen worden door specialisten bestudeerd.”

Het onderzoek leverde ook “documenten op die in beslag zijn genomen door het Ministerie van Defensie waaruit blijkt dat er gevaarlijke experimenten zijn uitgevoerd op Oekraïense militairen.” Hen doden binnen 72 uur. Aldus de beschuldigingen van Poetin dat actoren binnen de VS de Code van Neurenberg hebben geschonden.

Oekraïne heeft ook “opzettelijk informatie verborgen gehouden over de militair-biologische activiteiten van de Verenigde Staten van Amerika in Oekraïne.” Daarmee doelend op de beruchte video van Oekraïense militairen die alle staatsdocumenten verbranden over banden met het biolab METABIOTA van Hunter Biden, overeenkomstig het decreet van Zelensky.

Yaravoya benadrukte dat deze laboratoria “echte onderdelen van geheime militaire faciliteiten van de NAVO zijn en op elk moment kunnen worden gebruikt voor bacteriologische aanvallen”.

Zij concludeerde dat “De Commissie een dossier aan het samenstellen is om gevallen van criminele activiteiten te systematiseren en te kwalificeren en dat zij in het najaar klaar zal zijn om een eindverslag te presenteren.”

Er kunnen een paar oktober verrassingen zijn net voor de US 2022 Midterms verkiezingen, en een van hen zal een dossier uit Rusland zijn met alle US Biologische misdaden gepleegd in Oekraïne door de grote spelers van de DNC.

Mensen, het is aan het gebeuren.

-Clandestine

Noot: Verwacht niet dat je deze berichten gaat tegenkomen in de reguliere media, die zijn zelf onderdeel van deze duistere agenda’s. Lees onderstaande twee artikelen:

-OMG- berichten, wij doen niet mee, het gaat -niet- gebeuren !

De Wereld in Beweging, Scenario 1 of 2 ?Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk